top of page
Keresés

Engedd szabadjára erődet, magabiztosságodat és teremtési képességedet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Sok bizalmat árasztunk magunkból, amikor itt a csatornán keresztül beszélünk. Bizalommal és bizonyossággal beszélünk, mert képesek vagyunk fókuszálni, és ez a fókuszálási képesség valóban bizalmat ad nekünk abban, amire fókuszálunk. Tudjuk például, hogy ha az emberiség felemelkedésére fókuszálunk, és arra a jóra, ami mindannyiótokban létezik, akkor ezt fogjuk megtapasztalni. Másrészt, ha a ti hiányosságaitokra összpontosítanánk, és arra a lehetőségre, hogy elpusztítanátok a világotokat, mielőtt felemelkednétek vele együtt, akkor nem éreznénk, és nem is sugároznánk akkora bizalmat az emberiség iránt.


Tudjuk, hogy az összpontosítási képességünk mindannyiótokat is szolgál. Tudjuk, hogy ahogy a ti erőtökre összpontosítunk, aktiváljuk azt. Tudjuk, hogy ahogy teret biztosítunk nektek a gyógyuláshoz, ti is megtaláljátok a saját képességeteket, hogy beengedjétek a gyógyító energiákat. Tudjuk, hogy miközben arra összpontosítunk, hogy a szolgálatotokba álljunk, mi is azzá válunk, és azt akarjuk, hogy ti is ugyanúgy összpontosítsatok, ahogy mi összpontosítunk, mert tudjuk, hogy a fókuszálási képességetek többet szabadít fel, mint a bizalmatokat. Felszabadítja az erőtöket; felszabadítja a teremtési képességeteket. Koncentráljatok, koncentráljatok, koncentráljatok, és figyeljetek arra, hogy milyen érzés a fókuszotok.


Rengeteg ember van a világotokban, akik üzeneteket küldenek a hozzátok hasonlóknak az emberi kollektíva negativitásáról, vagy azt mondják nektek, hogy van néhány nagyon-nagyon rossz ember, és hogy rájuk és arra kellene összpontosítanotok, amit csinálnak. És ha többen figyelnétek arra, hogy mit éreztek, amikor ezekre a tanítókra, ezekre a csatornázókra és az üzeneteikre fókuszáltok, akkor kikapcsolnátok őket, kilépnétek arról az oldalról a böngészőtökben, és soha többé nem térnétek vissza, hogy ilyen szörnyű érzéseket tapasztaljatok a testetekben. Szeretnénk meggyőzni titeket arról, hogy az érzéseitek számítanak, és hogy valami rezonál-e veletek intellektuálisan vagy sem, nem annyira fontos, mint az, hogy mit éreztek, amikor ráfókuszáltok, mert végső soron minden igazság igaz, és minden valóság valós.


Kérlek, legyetek tudatában a fókuszotok erejének, és használjátok eszközként. Használjátok arra, hogy megválasszátok azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni, mert ezt teszitek állandóan, és ha a bennetek és másokban lévő jóra összpontosítotok, akkor elkezditek látni, hogy a világotokban egyre több bizonyítékot fogtok látni ennek a jónak a megjelenésére. Ha arra a tényre összpontosítotok, hogy mindannyian Forrásenergia Lények vagytok, akkor elkezditek észrevenni, hogy mások is megmutatják nektek, hogy ők is hús-vér Forrásenergia Lények, és érezni fogjátok, hogy egyre több isteniségetek áramlik felétek és rajtatok keresztül, és ez a lehető legjobb felhasználása a fókuszotoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page