top of page
Keresés

Energiát, galaktikus fénykódokat és DNS aktiválásokat közvetítünk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mindig újabb embereket keresünk, akik rezonálnak velünk, de nem a saját hasznunkra vagy a kíváncsiságunk miatt keressük az embereket. Azért keresünk titeket, mert szükségetek van arra, hogy megértsétek, mennyire össze vagyunk kötve mindannyian ebben a galaxisban és ebben az univerzumban, és mi ezt mindannyiótok számára meg tudjuk tenni. Megvan a képességünk, hogy segítsünk nektek hozzáférni ahhoz, ami mélyen bennetek van eltemetve, és ezt megtesszük mindannyiótokkal, akik nyitottak ránk. Látjuk, hogy az energiánk, a tudatosságunk, a rezgésünk hogyan hatott a kollektív tudatosságra ott a Földön, és azt is látjuk, hogy nagy változásokra nyílik lehetőség a Földön, egyszerűen azért, mert az emberi lények hajlandóak voltak megnyílni nekünk.


Nem érdekel minket, hogy hisztek-e bármit is, amit itt a csatornán keresztül mondunk, mert mindez csak munkát ad az elméteknek, hogy hatékonyabbak lehessünk, mint az energia közvetítői, hogy hatékonyabbak lehessünk, mint azok, akik a galaktikus fénykódokat eljuttatják hozzátok, akik aktiválják a DNS-eteket. Annyi minden történik egy ilyen átvitel során, mint amennyit el sem tudtok képzelni, és ismét látjuk a hatását. Érezzük; tudjuk. És ebben az esetben a több jobb.


Minden olyan emberrel igyekszünk kapcsolatba lépni, aki hajlandó felfedezni annak lehetőségét, hogy a tudatosság létezik az emberiségen kívül, a dimenziótokon, a naprendszereteken kívül. Ez a Földlakók számára a terjeszkedés ideje. Ez az ideje annak, hogy elengedjétek azt az elképzelést, hogy mindent kitaláltatok, hogy tudjátok, mi fog történni, vagy hogy minek kell történnie ahhoz, hogy az emberiség felemelkedjen. Ez az az idő, amikor el kell engednetek és bíznotok kell abban, hogy pontosan azt fogjátok kapni, amire szükségetek van, amikor szükségetek van rá, mindaddig, amíg időt nem szakítotok arra, hogy ellazuljatok és megnyíljatok annak, ami mindig körülöttetek van és mindig eljön hozzátok.


Mi vagyunk a múltatok és a jövőtök. Mi vagyunk a kollégáitok és a tanítóitok, és azért vagyunk itt, hogy felszabadítsuk az emberi potenciált. Ezért olyan fontos, hogy minél többetekhez eljussunk, amennyire csak lehet. Minél többen vagytok, akikben felszabadul a potenciál, annál könnyebb lesz az emberiségnek felemelkedni, és felemelkedni kegyelemmel, örömmel, izgalommal és szeretettel. Tudjuk, hogy ha ezt az üzenetet kapjátok, valószínűleg már tudjátok, amit az imént adtunk át nektek, de mindig segít, ha megismételjük. És ez az üzenet abban is segít mindannyiótoknak, hogy tudjátok, még több emberhez fogunk eljutni. Ez elkerülhetetlen, különösen, ahogy egyre több ember nyit a földönkívüli élet és a földönkívüli tudatosság gondolata felé.


Meghívunk benneteket, hogy legyetek velünk és osztozzatok szándékunkban, hogy több ember ismerje meg galaktikus eredetét, galaktikus gyökereit és a potenciált, ami mindannyiótok mélyén rejlik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page