top of page
Keresés

Emberek, akik készen állnak a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon lelkesek vagyunk, hogy látjuk, hogy mindannyian ennyire törődtök másokkal és mások sorsával a világotokon. Ami mindig arra fog késztetni benneteket, hogy kitáguljatok és még inkább a felsőbb énetekké váljatok, az az együttérzés. Amikor a szívetek kinyílik azok felé, akik szenvednek, akkor még inkább a teljes énetekké váltok. Az együttérzés annak az igazságnak a teljes felismerése, hogy semmi de semmi nem történik rajtatok kívül. Ti vagytok az a személy, akivel rosszul bánnak. Nem csak arról van szó, hogy együtt éreztek azzal a személlyel. Felismeritek, hogy ha ez vele történik, akkor ez veletek is történik, és ez a felismerés még soha nem volt magasabb a világotokban, mint ebben a pillanatban.


Az emberek szenvedélyesek az általuk támogatott ügyek iránt, mert szenvedélyesek aziránt, hogy más emberekkel jól bánjanak, hogy ugyanazokat a lehetőségeket kapják meg, mint amiket ők kaptak az életükben. Nem kell mindannyiótoknak egyetértenetek abban, hogy melyik csoportokat nyomják el jobban. Ami igazán fontos, az az, hogy érdekel titeket. Nem kell mindannyiótoknak egyetértenetek abban, hogyan változtassátok meg a világotokban tapasztalható igazságtalanságokat. Az a tény, hogy szenvedélyesen aggódtok az igazságtalanságok miatt, több életerő energiát hív át rajtatok.


Ahhoz, hogy mindez az együttérzés és szenvedély energetikailag érjen valamit, el kell engednetek, hogy törődjetek azzal, hogy mit gondolnak mások. Az, hogy mások mit tartanak igaznak, közel sem olyan fontos, mint a te szenvedélyes álláspontod, hogy mindenkinek szabadnak, egyenlőnek, megbecsültnek, tiszteltnek kell lennie, és ugyanolyan lehetőségeket kell kapnia, mint mindenki másnak. Ebben az igazságban az emberek túlnyomó többsége egyetért, és ez olyasvalami, amiben össze tudtok fogni, és amiért együtt tudtok dolgozni.


Ha egyszer elkezditek látni, hogy az emberiség egy kollektíva, hogy nem vagytok különállóak, és nem választ el benneteket faj, vallás és nemzetiség, akkor elkezdhetitek elérni a valódi haladást, a változásokat, amelyeket mindannyian meg akartok tapasztalni a világotokban. Ha abba tudjátok hagyni, hogy azon akadjatok fenn, hogy kik a hősök és kik a gonoszok, és egyetértetek abban, hogy valódi változásokat szeretnétek látni a világotokban, akkor el fogjátok kezdeni látni. És egyre gyorsabban és gyorsabban fogjátok látni, mert egységes kollektívaként sokkal erősebbek vagytok, mint megosztottként.


Ezért olyan fontos, hogy a figyelmeteket magatokra irányítsátok, és arra, hogy mit tudtok tenni. Itt az ideje, hogy arra irányítsátok a figyelmeteket, hogyan tudtok másokkal összefogni, hogy megteremtsétek a mindenki számára jobb valóságot. És amikor ezt teszitek, akkor több nem-fizikai támogatást kaptok, több földönkívüli támogatást, és minden bizonnyal több támogatást kaptok attól az aspektusotoktól, ami a felsőbb énetek. Soha nem lehettek a valódi énetek, amíg egy személy, egy politikai párt, egy ideológia vagy egy történet ellen tiltakoztok, amit valaki kitalált és elterjesztett az interneten.


Magatokra kell összpontosítanotok, mert ti rendelkeztek önmagatok felett. Koncentrálhattok a célra. Szándékosan feloldhatjátok az ellenállást. Szándékosan érezhetitek és aktiválhatjátok a rezgéseket, és most az emberiségnek több olyan emberre van szüksége, akik megértik ezt, és hajlandóak tenni valamit a mindannyiótokban rejlő erőért, amely erő még erősebb, ha egyesült kollektívaként jöttök össze. Ez az emberiségnek az a változata, amellyel a fizikai, földönkívüli lények szemtől szembe szeretnének találkozni, és meghívni, hogy csatlakozzanak hozzájuk a galaktikus közösségben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page