top of page
Keresés

Előrehaladási jelentés: Aktuális információk az Univerzumra gyakorolt hatásodról

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk minden lehetőségnek, amit kapunk, hogy kapcsolatba lépjünk valamelyikőtökkel ott a Földön, mert ti vagytok azok, akik a legnagyobb kihívást jelentő munkát végzik a galaxisunkban ebben az időben, és lenyűgöztök bennünket. Lenyűgöz bennünket a rugalmasságotok, lenyűgöz bennünket a kreativitásotok, és lenyűgöz bennünket az a képességetek, hogy örömet találtok egy olyan helyzetben, ami eredendően nem örömteli. Kivételesen jól boldogultok a Földön, annak ellenére, amit a kritikus elmétek gondolhat. Emlékezzetek arra, hogy mennyi mindent vállaltatok, mielőtt először inkarnálódtatok oda, és mennyi mindent vállaltatok ebben az életben, és adjatok magatoknak egy kis pihenőt.


Szeretünk ennyi dicséretet és energiát adni nektek, mert látjuk, hogy mennyire átalakultok általa. Látjuk, hogy a szeretetünk hogyan hat rátok, és észrevettük, hogy azok, akik kapcsolódnak hozzánk, hajlamosak aztán több szeretetet nyújtani embertársaiknak. Kevésbé vagytok hajlamosak kiakadni valakire, aki szerintetek igazán megérdemli. Nagyobb valószínűséggel bocsátotok meg, nagyobb valószínűséggel éreztek együttérzést, és ez örömöt okoz nekünk, mert látjuk, hogy milyen pozitív hatással vagyunk rátok.


Mindig megvan azonban az a szabad akaratotok, hogy ne fogadjátok el a szeretetünket és támogatásunkat, és mindig megvan a szabad akaratotok, hogy ne hallgassatok a saját szívetekre, arra a szívre, amely azt mondja nektek, hogy a szeretet a válasz. És így minden alkalommal, amikor tudatosan azt a döntést hozzátok, hogy több szeretetet, együttérzést, empátiát éreztek, és megbocsátást ajánlotok fel, mi itt a kilencedik dimenzióban felragyogunk, és kifejezzük a kilencedik dimenzió többi kollektívájának, hogy az emberiségnek valóban hasznára válik mindaz, amit teszünk. És új és erősebb szövetségeket hozunk létre, mert van valami pozitívum, amire rámutathatunk, mivel a többi nem fizikai kollektíva úgy látja az emberiséget, mint olyan lények csoportját, akik a körülményekhez képest kivételesen jól teljesítenek, és akik nagyon-nagyon jól reagálnak arra, amit mi és a hozzánk hasonlók kínálnak.


Továbbra is óriási lépéseket tesztek az ötödik dimenzió felé, hatalmasat ugrotok előre a tudatosságotok fejlődésében, és továbbra is meglepitek és meghökkentitek azokat, akik felülről néznek rátok. Több elismerést kell adnotok magatoknak, és gyakrabban kell megveregetnetek a vállatokat, mert amit ott a Földön tesztek, az az egész univerzumra hatással van, méghozzá pozitív módon.


Megértitek a hullámhatást, a dominóhatást, a pillangóhatást, de nem mindig adjátok meg magatoknak az elismerést, hogy ti vagytok azok, akik ezeket a hatásokat elindítják. Itt az ideje, hogy elkezdjetek úgy tekinteni magatokra, mint azokra az erőteljes lényekre, akik vagytok, és itt az ideje, hogy több elismerést adjatok magatoknak a tudatosság evolúciójáért, ami a bolygótokon és az egész univerzumban történik. És mint büszke tanítóitok és támogatóitok, tudjuk, hogy folytatni fogjátok a felemelkedés e mennyei útját, és ezt sokkal nagyobb örömmel fogjátok tenni a szívetekben, mint azt valaha is gondoltátok volna, és tudjuk, hogy továbbra is fogadni fogjátok azt, amit mi és a hozzánk hasonlók kínálunk, és ez örömmel tölt el minket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page