top of page
Keresés

Elveszik a szabadságjogokat?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig az emberiségre figyelünk, és mindig látjuk a lehetőségeket, amelyekkel egyénként és kollektívaként növekedhettek és terjeszkedhettek. Most éppen egy ilyen pillanatban vagytok, amikor az életetekre és a körülöttetek lévő világra tekintetek. Minden bizonnyal van választásotok. Ha most a szabadság érzékelt hiánya indulatokat vált ki belőletek, akkor tegyétek a dolgotokat, érezzétek az érzéseiteket, engedjétek el azokat a gondolatokat és hiedelmeket, amelyek miatt úgy érzitek, hogy sarokba vagytok szorítva, és helyette arra összpontosítsatok, amit megtehettek.


Annyi mindent megtehetsz, és annyi szabadság van, amit soha nem lehet elvenni tőled. Szabadon választhatjátok meg, hogy mire fókuszáljatok, és szabadon választhatjátok meg, hogy hogyan rezegjetek. Szabadon gondolhattok el egy gondolatot, használhatjátok a képzeleteteket, fantáziálhattok. Szabadságotok van arra, hogy megteremtsétek a valóságotokat; szabadságotok van arra, hogy befelé menjetek. Szabadságotok van arra, hogy a szeretetet és az együttérzést válasszátok a paranoia és a félelem helyett. Ez csak néhány a szabadságok közül, amelyeket soha nem lehet elvenni tőletek.


És amikor az utcán tiltakoztok, és az öklötöket rázva kiabáljátok a szabadságot, azt javasoljuk, hogy kérdezzétek meg magatokat, hol érzitek magatokat megfosztva a hatalomtól az életetekben, és hogy ez az érzés mostanában kezdődött-e, vagy már egy ideje ott van. Az a személy, aki mindig is szeretett volna Párizsba látogatni, és élvezni a finom párizsi ételeket és borokat, de soha nem tudta megtenni ezt az utat, és egy ötcsillagos luxusszállodában megszállni, tekintheti magát szabadság nélkülinek, vagy felismerheti, hogy megvan a szabadsága arra, hogy bármikor megteremtse ezt az élményt. Most éppen itt tartotok.


Most egy olyan világban éltek, ahol körülnézhettek, és azt mondhatjátok magatoknak, hogy szeretnétek, ha a dolgok másképp lennének, de hogyan fogjátok megváltoztatni a világot? Hogyan fogjátok megváltoztatni a világotokat? A legegyszerűbb módja az, hogy magadba mész, és megváltoztatod, ami benned történik, és ez magában foglalja azt is, hogy mit gondolsz, mit érzel, és mit rezegsz. A legtöbb ember a nehezebb úton halad. Tiltakozások, felvonulások, petíciók aláírása, és az, hogy megpróbáltok bizonyos embereket hivatalba juttatni, és bizonyos embereket leszavazni, ezek a nehéz módszerek, hogy megváltoztassátok a világotokat.


És ismétlem, minden pillanatban szabadon választhatjátok meg, hogy melyik világhoz igazodtok, milyen idővonalra helyezitek magatokat, és mekkora szabadságot éreztek a saját testetekben. Ezekre a szabadságokra kell összpontosítani, ha valóban szabadnak akarjátok érezni magatokat. Tudjuk, hogy néhányan közületek dühösek vagytok, és a düh egy erőteljes érzelem, amit meg kell engedni, de legvégül érezni akarjátok és el akarjátok engedni. Nem akartok dühösek maradni és folyamatosan újabb dolgokat keresni, ami miatt dühösnek érezhetitek magatokat ott a Földön. Soha nem fogsz kifogyni a dolgokból, ami miatt dühösnek érezheted magad, ha tovább keresed, de a belső béke mindig elérhető számodra. Mindig ott van, benned. Aktiváld, és aktiváld a szabadságodat, és ismerd fel, hogy van választásod, és jobbá fogod változtatni a világodat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page