top of page
Keresés

Eleget teszel ebből?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Mindig nagyon szívesen bátorítunk benneteket, hogy haladjatok arra, ami számotokra érdekes és élénkítő. Tudjuk, hogy a Földön rengeteg olyan dolog van, amit csak azért kell tennetek, hogy fenntartsátok a testeteket, a járműveiteket és az otthonotokat. És vannak olyan dolgok is, amelyeket igazán meg akartok tenni. Vannak azok a pillanatok, amelyeket kiélveztek, azok az élmények, amelyekből még többre vágytok, és mi mindig azt fogjuk javasolni, hogy ezek közül minél többet tegyetek elérhetővé magatoknak. Tudjuk, hogy nagy értéke van annak, hogy szembe kell néznetek a házimunkával, a kötelességeitekkel és azokkal a dolgokkal, amelyeket úgy éreztek, hogy meg kell tennetek az egészségetek és a jólétetek fenntartása érdekében, de időt kell szakítanotok magatoknak azokra a dolgokra is, amelyeket egész nap, minden nap csinálnátok, ha tehetnétek.

 

Rangsorolnotok kell ezeket, mert egy magasabb rezgésszámú állapotban lenni szükséges azok számára, akik feliratkoztak arra, hogy fénymunkások legyenek, hogy ébren legyenek. Fel kell ajánlanotok ezt a magasabb rezgést annak érdekében, hogy leföldeljétek az érkező energiákat, és hogy embertársaitok szolgálatára lehessetek. Tudjuk, hogy néha nehéznek találjátok, hogy időt szakítsatok magatokra és valódi vágyaitokra, de ne féljetek megkérni azokat, akik az életetekben vannak, hogy csináljanak helyet nektek, és a szükségleteitek kielégítésére. Nem csak azért vagytok ott, hogy szolgáljatok, vagy hogy mártírkodjatok; azért vagytok ott, hogy élvezzétek a felemelkedésetek útját, és tudjátok, mit kell adnotok magatoknak ahhoz, hogy ezt megtehessétek.

 

Tudjátok, hogy szeretet vagytok, és hogy életetek során időnként kihívást jelent majd számotokra, hogy bizonyos körülmények ellenére is az a szeretet legyetek, ami valójában vagytok. Tudjátok, hogy ez a tapasztalatotok része, de azt is tudjátok, hogy okkal szeretitek azokat a dolgokat, amelyeket szerettek. Azért szerettek bizonyos dolgokat csinálni, mert ezek csinálása is része annak, hogy azzá váljatok, akik valójában vagytok. Engedjétek meg magatoknak, hogy teljesen ti legyetek.

 

Ne próbáljatok beleilleszkedni senki más dobozába, legyen az egy családtag, legyen az a társadalom egésze, vagy legyen az egy spirituális tanító, aki azt mondja, hogy ezt vagy azt kell tennetek, hogy spirituálisabbak legyetek. Sok ember olyan életet él most, ami nem a sajátja; olyan életet élnek, ami nem az általuk választott élet. És ez több mint szerencsétlen. Ez káros annak a teljes életnek a szempontjából, amelynek minden egyes ember számára meg kell történnie ahhoz, hogy mindenki önmaga lehessen, hogy beleilleszkedjen abba a szerepbe, amelybe beleegyezett, hogy eljátssza.

 

Azt is tudnotok kell, hogy néha a hiedelmeitek akadályoznak meg abban, hogy azt tegyétek, amit igazán akartok, és ezeket a hiedelmeket nagyrészt valaki más adta át nektek. Nem ti hoztátok létre őket; ti vettétek át őket, és néha tesztelnetek kell a hiedelmek érvényességét azzal, hogy hitbeli ugrást tesztek, és elindultok valami felé, ami talán vágyálomnak tűnik.

 

Engedjétek meg magatoknak a választás szabadságát, mert az életetek megélése juttatott benneteket idáig, ahol világos preferenciákat, világos vágyakat alakítottatok ki. Kövessétek ezeket, és képesek lesztek arra, hogy több szeretet áramoljon át rajtatok, különösen azokban a körülményekben, amikor arra hívnak benneteket, hogy legyetek a szeretet annak ellenére, ami nem szeretetnek tűnik. Tudjuk, hogy néhányatoknak éppen ma volt szüksége erre a bátorításra, és reméljük, hogy elfogadjátok az ajánlatunkat, hogy támogatunk benneteket abban, hogy azt tegyétek, amit szerettek.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page