top of page
Keresés

Egész életetekben erre készültetek

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, ami az emberiség számára most következik, mert tudjuk, hogy az előttetek álló növekedés megtapasztalása tiszta eksztázis lesz, különösen azok számára, akik teljes mértékben vállalják ezt a növekedést. Azok, akik elfogadják a számotokra elérhető terjeszkedést, mindig jobban fogják élvezni az utazást, mint azok, akik harcolnak a változás, a fejlődés, az elkerülhetetlen előrehaladás ellen.


Ezért mondhatnátok, hogy egész életetekben erre készültetek, arra, ami jönni fog. Kitisztítottátok a traumáitokat, a csakráitokat, a negatív hiedelmeiteket, gondolataitokat és érzelmeiteket, hogy eljussatok erre a pontra, ahol képesek lesztek elfogadni az összes potenciális növekedést, ami ott van számotokra. És amikor elfogadjátok ezt, amikor tudjátok, hogy ez a következő lépés az evolúciótokban, akkor olyan szórakoztató, játékos és élvezetes részt venni benne.


Most, mint tudjátok, minden változik a Földön, méghozzá a jobbik irányba. Ezek az elkerülhetetlen változások mindannak az eredménye, amit az emberiség kollektíven él meg, ami egészen idáig vezetett. A változásokat mindannyian kértük, és a kérésünkre igenlő választ kaptunk. És most arról van szó, hogy megnyílnak a zsilipek, hogy mindez bejusson, és azok, akik készen állnak a változás energiáira, nem fognak olyan akadályokba ütközni, mint mások körülöttetek. Más szavakkal, azzal, hogy megtisztítottatok mindent, amit elengedtetek, ezekké a csodálatos járművekké váltatok, amelyeken keresztül a magas frekvenciájú energiák átáramolhatnak. De nem mindenki tette ezt, és nekik nehezebb dolguk lesz.


Bármikor, amikor azt látjátok, hogy valaki ragaszkodik valamihez, érezzetek együttérzést vele, és küldjetek szeretetet, de kérdezzétek meg magatokat is, hogy van-e valami, amihez még mindig ragaszkodtok, amit el kell engednetek ahhoz, hogy nyitott, tiszta járművé váljatok. És tudd, hogy mindaz, amit engedsz magadon keresztül áramlani, végül eljut azokhoz, akik ragaszkodnak, akik elzárkóznak, és akik félnek a változástól. Ők is jönnek az útra, akár tudnak róla, akár nem, és az út része lesz a régi rendszerek lebontása, amelyek úgyis csak kevesek számára működtek igazán. És az új rendszerek folyamatosan születnek. Most még gyerekcipőben járnak, de egyre nőnek. Növekszik az erejük, a számuk, és azok közületek, akik ezekre az új rendszerekre összpontosítanak, több energiát visznek bele.


Csodálatos munkát végeztek a változások bevezetésében, amelyek támogatni fogják a tudatosság új szintjét. Ezek a változások tükrözik a tudatosság új szintjét is. És amikor ezt érzitek, amikor több egységet és egyenlőséget éreztek, akkor tudjátok, hogy ez helyesnek tűnik számotokra. Tudjátok, hogy mindenki része ennek az óriási kirakósnak, ami a Forrás, és mindenki darabja valamilyen módon beleillik. Ahogy példát mutatsz azzal, hogy gyönyörűen és készségesen játszod a saját szerepedet, megkönnyíted mások számára, hogy emlékezzenek arra, hogy kik is ők valójában, és hogy milyen szerepet kell játszaniuk a felemelkedés kozmikus táncában. A felemelkedés természetesen folytatódni fog, amíg mindannyian hazatérünk a Forráshoz és ahhoz az érzéshez, hogy kik is vagyunk valójában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page