top of page
Keresés

Egy új nem-fizikai kollektíva, te és az újonnan ébredők

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon is tudatában vagyunk annak, hogy mennyi emberi lény ébred fel ott a Földön folyamatosan, és nagyon nyugodtan mondhatjuk, hogy az újonnan ébredők hatását a többiek is nagyon hamar meg fogják érezni, mert mindannyian kapcsolatban vagytok egymással. Mindannyian hozzájárultok az emberi kollektív tudatossághoz, amelynek részei vagytok, és amikor egyre több és több ember ébred fel, hatással vannak a kollektív tudatosság általános rezgésére, ahogyan ti is tettétek. Azok közületek, akik már jó ideje ébren vannak, óriási hatást gyakorolnak, és így el tudjátok képzelni, hogy milyen óriási hatást gyakorolnak most azok az emberek, akik most ébrednek fel.


Ez azt jelenti, hogy számíthattok arra, hogy a dolgok könnyebbé válnak számotokra, mint az Felébredt Kollektíva tagjai, és arra is számíthattok, hogy több barátotok és kollégátok lesz, több olyan ember, akivel rezonálni fogtok a spiritualitásotok szempontjából. Itt az ideje, hogy mindannyian elkezdjetek jobban összejönni az Felébredt Kollektíván belül. Itt az ideje, hogy együtt dolgozzatok, még akkor is, ha különböző meggyőződéseitek vannak arról, hogy mi történik és mi fog történni. Még akkor is, ha különböző megközelítéseitek vannak az emberiség megsegítésére, akkor is ugyanabban a csapatban vagytok. Még mindig nagyon érdekeltek vagytok az emberi kollektív tudatosság felemelkedésében, függetlenül attól, hogy mik a meggyőződéseitek.


És azoknak, akik most ébredtek fel, igazán jól jönne egy egységes Felébredt Kollektíva, hogy vezesse őket. Nekünk itt a nem-fizikai világban különböző perspektíváink vannak, és ezeket a különböző perspektívákat erősségnek tekintjük; a változatosságban erő rejlik. Különböző megközelítéseink vannak arra vonatkozóan, hogyan segíthetünk az emberiségnek, és tanulunk a plejádiak, a szíriusziak, a líraiak és az andromédaiak megközelítéseiből, hogy csak néhányat említsek. Összejövünk, és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, mint nem fizikai kollektívák, és tudjuk, hogy sokkal erősebbek vagyunk, amikor együtt dolgozunk azon a közös célon, hogy segítsük az emberiséget a felemelkedésben.


Szeretnénk, ha ti is így éreznétek, amikor az összes felébredt embertársatokról van szó, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy az utazásotok nem arról fog szólni, hogy meggyőzzétek az újonnan felébredteket arról, hogy a ti hitetek helyes. Azért lesztek ott, hogy érzelmileg támogassátok őket, és hogy bölcsességgel lássátok el őket, a ti tapasztalataitok bölcsességével. Képesek lesztek megnyugtatni őket, amikor kiborulnak valamitől, amit megtapasztaltak. De ismét meg kell adnod nekik a lehetőséget, hogy megtapasztalják a hiedelmeiket a gyakorlatban, hogy tanulhassanak annak végeredményéből, amit tesznek, mondanak, és amit az univerzumnak kiadnak. Továbbra is összefogunk nem-fizikai kollektívákkal, és továbbra is közös nevezőt fogunk találni velük, hogy a legnagyobb szolgálatot tudjuk tenni mindannyiótoknak.


Megértjük, milyen hatalmasak vagyunk, amikor egyesülünk, és megértjük, milyen hatalmasak vagytok ti, amikor egyesültök, és izgatottan várjuk, hogy egyesüljetek az újonnan ébredt emberekkel, akik tanítóként, gyógyítóként, vezetőként, csatornázóként és együttérző lényekként keresnek majd titeket, akik képesek meghallgatni és megérteni, hogy min mennek keresztül. Annyi mindent kell együtt tennetek ott a Földön, és annyi mindent kell még megkapnotok ettől a Nemfizikai Kollektívától, aminek annyira örömmel vagyunk a részesei. Természetesen továbbra is együtt fogunk dolgozni veletek a mi nézőpontunkból, mint az Arkturiai Tanács, de tudjuk, hogy hasznunkra válik az összes többi tanács és kollektíva is itt fent a magasabb birodalmakban, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit tudunk együtt kifőzni, amikor továbbra is egyesülünk az emberiség szolgálatának céljában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page