top of page
Keresés

Egy óriási, monumentális ugrás az emberiség számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon izgatottak vagyunk az emberiségért ebben az időben, mert spirituális fejlődésetekben monumentális ugrások vannak még előttetek. Tudjuk, hogy sokan közületek csak a célba akarnak minél gyorsabban eljutni, de amikor a spirituális növekedésről és evolúcióról van szó, az öröm minden bizonnyal az utazásban rejlik, és ti egyre feljebb és feljebb és feljebb utaztok, egyre magasabbra és magasabbra, a tudatosság olyan állapotába, amely felismerhetetlenné teszi számotokra azt, amelyben jelenleg vagytok. Ennyire átalakultok; ezért olyan nagy dolog ez a tudatváltás, és ezért beszélnek róla oly sokan, és ezért várják olyan sokan.


Mindannyian már annyi tapasztalatot szereztetek ott a Földön, és nincs szükségetek arra, hogy újra és újra megteremtsétek ugyanazokat a tapasztalatokat, hacsak nincs valami olyan tapasztalat, amit újra és újra meg akartok szerezni. Talán a lélek szintjén meg akartok bocsátani annak, aki meglop titeket, vagy félelem, gyűlölet vagy harag nélkül akartok reagálni egy helyzetre. Bármi is volt az oka annak, hogy megteremtetted, amit megteremtettél, tudatosan és a növekedés érdekében tetted. A növekedés megtapasztalását csak abból a perspektívából tudod megtenni, amelyben most vagy, ahol nem is emlékszel arra, hogy ezt a tapasztalatot akartad volna megtapasztalni. És néhány esetben el sem tudnátok képzelni, hogy miért akarnátok egy adott élményt.


Ez egy olyan időszak ott a Földön, amikor a tettek, a cselekvés, a gondolkodás, sőt még a beszéd is sokkal kevésbé szükséges összetevője az életnek, mint valaha is volt, és ennek az az oka, hogy az elengedés, az átadás, az elfogadás és még a megbocsátás sem igényli, hogy bármit is tegyetek, vagy akár csak mondjatok bármit is a legtöbb esetben. Néha van benne gondolat, de a gondolat az elfogadás után következik. A gondolat megerősíti azt, amit már éreztél magadban. Egy bizonyos ponton megérted, hogy nincs szükség arra, hogy bárminek is ellenállj a személyes valóságoddal vagy a világgal kapcsolatban, ahogyan az ma van, mert nem ebben rejlik a hatalmad.


A hatalmad mindig abban a képességedben rejlik, hogy vibrálni tudsz azon körülmények ellenére, amelyek kihívást jelentenek számodra, hogy abban a létállapotban legyél, amelyben lenni szeretnél. Ez az utazás, és ez a szórakoztató része; a szórakoztató része annak felismerése, hogy benned van az erő, és hogy mindig is benned volt. Ezt az erőt használni csodálatos érzés, felszabadító érzés, és ezt már sokan megtapasztalták a világotokon. Ez azt jelenti, hogy benne van a kollektív tudatosságotokban. Hozzáférésetek van hozzá; van egy útiterv, amit valaki más hozott létre. És így, még ha meg is teszitek ezt az óriási, monumentális ugrást előre a saját tudatossági evolúciótokban, nem ti vagytok az elsők, akik ezt megteszik.


Ez megkönnyíti a dolgot számotokra, de még mindig ugyanolyan kielégítő, mintha ti lennétek az elsők a Földön az emberiség egész földi történelme során. Ezt szeretnénk, ha felismernétek. Amit mi ajánlunk nektek, az sokkal kielégítőbb, mint az életetek vagy a világ mai állása ellen zúgolódni, hiábavaló kísérletet téve arra, hogy cselekedetekkel megváltoztassátok. Bennetek van az erő, és az erő abból a teljes felismerésből fakad, hogy nemcsak a Forrással vagytok kapcsolatban, és hogy a Forrás nemcsak a részetek, hanem hogy ti vagytok a Forrás. És mi lehetne erőteljesebb és kielégítőbb, mint ennek a végső igazságnak a megismerése, majd ennek megfelelően élni az életedet?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page