top of page
Keresés

Egy végzetes hiba az emberek között

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mindannyiótok számára elérhetőek vagyunk minden nap minden pillanatában, ahogyan a vezetőitek is. Ahogyan a Forrás, a Felettes lelketek és a felsőbb énetek, az összes arkangyal, az összes felemelkedett mester, a galaxis és az univerzum más részein létező lélekcsaládotok is. Ők mindannyian szintén a rendelkezésedre állnak. És ott van a bolygótok, a többi bolygó a rendszeretekben, a napotok, a természet, a fák, a virágok és az állatok. Szeretettel vagytok körülvéve. Támogatás vesz körül benneteket.


De sokan közületek ezt a szeretetet és támogatást olyan helyeken keresitek, ahol nincs. Olyan emberekben keresitek, akik maguk sosem kapták meg, akik valamikor tizen- vagy húszéves korukban valamilyen függőség felé fordultak, és akiknek sosem volt lehetőségük arra, hogy elmenjenek egy terapeutához, vagy valakihez, aki segíthetne nekik abban, hogy szeressék magukat. Ez egy végzetes hiba az emberek között. Amikor szeretetet és támogatást kerestek azokban, akik nem tudnak ilyet adni, akkor katasztrofális helyzetbe hozzátok magatokat.


Ezért azt javasoljuk, hogy ne kérjetek meg senkit, hogy legyen ez számotokra, amikor ő maga is elég nehezen tudja ezt megtenni saját magának. Ehelyett érezzétek meg azt a sok szeretetet és támogatást, ami körülöttetek van nem emberi formában, töltsétek fel magatokat vele, és menjetek és osszátok szét.


Amikor szeretetet és támogatást árasztotok szét, találjátok ki, mi történik? Olyan emberek társaságában találjátok magatokat, akik szintén szeretetet és támogatást osztogatnak. Amikor ezt keresitek más emberekben, hajlamosak vagytok más embereket találni, akik szintén ezt keresik. És bizonyára a legtöbben voltatok már olyan romantikus kapcsolatban, ami valamikor ilyen volt, és pontosan tudjátok, mire gondolunk.


Érezhetitek, hogy végtelen mennyiségű szeretet áramlik át rajtatok egy macska iránt, és érezhetitek, hogy ez a szeretet vissza is tér hozzátok. Ez feltétel nélküli, és van még több is, ahonnan ez jött. A szeretetnek végtelen forrása van, amelyet mindannyian megcsapolhattok. Ha egyszer felfedezitek, hogy mindenhol ott van körülöttetek, könnyebb lesz megcsapolni a bennetek lévő végtelen forrást. Könnyebb szívközpontúnak lenni.


Kérlek, tegyetek magatoknak egy szívességet, és ne próbáljátok megjavítani az életetekben élő embereket, hogy úgy szeressenek benneteket, ahogyan ti szeretnétek, hogy szeressenek benneteket, hanem inkább kérdezzétek meg magatoktól, miért nem vagytok egyszerűen olyan szeretet, amilyet szeretnétek kapni. A szeretet szabad. A szeretet végtelen, és alapvetően feltétel nélküli, ezért kérlek, ne fogjátok vissza magatokat.


A világnak ma nagyobb szüksége van arra, hogy ti legyetek ez a szeretet, mint valaha, és ti vagytok azok, akik tudják, hogy amit mondunk, az igaz. Ti vagytok azok, akik tudják, hogy a Forrás nem tartja vissza a szeretetet senkitől, soha, bármit is tesz, és tudjátok, hogy ti azért vagytok ott, hogy olyanok legyetek, mint a Forrás.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page