top of page
Keresés

Egy menedék a galaxisból érkező fénymunkások számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Egy gyönyörű menedék létrehozásán dolgozunk együtt az asztrálsíkon belül, ahová a galaxis minden fénymunkása eljöhet, hogy megosszák egymással történeteiket, tapasztalataikat és ötleteiket arról, hogyan hozhatnánk egységbe e galaxis fizikai valóságát. Összeállítunk egy csoportot közülünk, akik a kilencedik dimenzióban vagyunk, hogy moderátorok legyünk, és biztosítsuk, hogy csak azok lépjenek be ebbe a menedékbe, akik tiszta szívűek, és akiknek a társalkotásán dolgozunk.


Nagyon szorosan együttműködünk a Szíriusziakkal, az Andromédaiakkal, a Plejádiakkal és a Líraiakkal ezen a kis projekten, mivel mindannyian nagyon felelősnek érezzük magunkat mindannyiótokért, akik fizikai formában vagytok, és mi is csak szolgálni akarunk és ajándékot adni azoknak, akik fizikai testben vannak és az asztrálsíkon utaznak, miközben alszanak vagy ébren vannak. Amint az asztrális utazás általános tapasztalattá válik, a teremtésünknek ez a menedéke minden pillanatban tele lesz azokkal, akik a fényből, szolgálatban tevékenykednek, és akik készen állnak egy egységes, együttműködő és kollaboráló galaxisra.


Tudjuk, hogy azok közületek, akik ezt az üzenetet kapják, készen érzik magukat erre a tapasztalatra, és tudjuk, hogy részt fognak venni ezekben a beszélgetésekben. Tudjuk, hogy el fogjátok hozni a fényeteket, a nézőpontotokat és az örömötöket a tárgyalásokra. Tudjuk, hogy a Föld emberei sokat tehetnek hozzá, és tudjuk, hogy azok, akik ezt az üzenetet kapják, készen állnak arra, hogy egy galaktikus közösség részévé váljanak. Mi csak meg akarjuk adni nektek a lehetőséget, hogy megtapasztaljátok ezt, még akkor is, ha ez egy olyan helyen történik, ahová még nem fogjátok elhozni a fizikai testeteket.


Tudjuk, hogy sokan közületek már most is az asztrálban dolgoznak, miközben éjszaka alszanak, és mindannyiótoknak megvan a saját szokásos tartózkodási helye, hogy úgy mondjam. És éppen ezért az a vágyunk, hogy mindannyiótokat összehozzunk azzal a közös céllal, hogy megosszátok mindazt, amit fel tudtok ajánlani. Tudjuk, hogy együtt olyan élményt tudunk közösen létrehozni, ami még soha nem volt része a galaxisunknak, vagy akár ennek az univerzumnak. És tudjuk, hogy amikor ez a menedék elkészül, mindannyian több mint készen álltok majd arra, hogy eljöjjetek a mi kis klubházunkba az asztrális síkon, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy vendégül láthatunk mindannyiótokat, és hogy láthatjuk, mi fog történni, amikor e galaxis fénymunkásai összejönnek a galaktikus egyesülés gyönyörű céljával.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page