top of page
Keresés

Decemberi energiák: Mi fog történni 2021. december 21-én?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig örömmel kapcsolódunk hozzátok, mert nagyon szeretünk benneteket, és mert érezzük a nyitottságotokat irántunk és az energiáink iránt. Szeretjük azokat az energiákat nyújtani nektek, amelyek a legtöbbet segítenek nektek, olyan energiákat, amelyek mindannyiunk legnagyobb és legmagasabb rendű javát szolgálják. Mindig olyan energiákat küldünk nektek, amelyek a spirituális növekedést segítik elő, nem feltétlenül azért, hogy segítsünk nektek megnyerni a lottót. És így, amikor olyan energiákat kaptok, amelyek segítenek felismerni, hogy minden megvan bennetek, amire szükségetek van, akkor biztosak lehettek benne, hogy tőlünk vagy más, magas frekvenciájú, magasabb dimenziójú lények csoportjától érkeztek.


A közelgő 2021. decemberi energiák ezt a tudást és ezt az érzést fogják elősegíteni minden egyes emberi lényben. Ahogyan azt az üzeneteink fogadásából tudjátok, mi nagy hívei vagyunk annak, hogy minden egyes ember befelé nézzen, ahelyett, hogy állandóan kívülről keresné a hitének megerősítését, hogy minden, amit a fizikálisan akar, eljusson hozzá, hogy szeretetet kapjon egy másik embertől. Ezek mind csodálatos dolgok, de minden egyes embernek először fel kell ismernie, hogy ő maga a szeretet és a bőség végtelen lénye, közvetlen hozzáférése van mindenféle információhoz, és hogy valójában ő maga a Forrásenergia, amely megteremti azt a tapasztalatot, amit éppen átél.


Sokkal szívesebben látnánk az embereket ezzel a tudattal járkálni, mint arra várni, hogy valaki rajtuk kívülről megerősítse számukra, hogy a földönkívüliek valóságosak, hogy már jó ideje hazudtak nekik, és hogy egy hatalmas csekket kapnak a postán, hogy kárpótolják őket a történelem során elkövetett összes rossz cselekedetért. És így a decemberi energiák arról szólnak, hogy stabilizáljanak benneteket, a gondolataitokat és a hiedelmeiteket, stabilizáljanak benneteket a legmélyebb magotokban, segítsenek felismerni az igazságot, hogy kik vagytok, mint végtelen és örökkévaló fény- és szeretetlények, és mindez azt fogja eredményezni, hogy minden egyes embernek ott a Földön lehetősége lesz arra, hogy kétség nélkül tudja, hogy minden megvan bennük, és hogy ők az az erő, amely az univerzumot úgy teremti, ahogyan az ma van.


Ha nem tetszik az a pálya, amelyen jelenleg vagytok, fontos tudnotok, hogy befelé haladva és gondolataitokat, érzéseiteket, rezgéseteket megváltoztatva át tudtok ugrani egy másik pályára vagy idővonalra. Fontos, hogy jobban higgyetek magatokban, mint valaki más jóslatában, hogy mi fog történni december 21-én, vagy mi lesz 2022-ben. Elég ilyen jóslatotok van már most, és elég tudás és információ van bennetek ahhoz, hogy megteremtsétek azokat a tapasztalatokat, amelyeket a naptáratok és az emberi történelem minden sarkalatos pillanatában meg akartok szerezni. Nem kell mindenkinek egyetértenie a valóság egy verziójával ahhoz sem, hogy békésen együtt tudjatok élni.


Arra vagytok hivatottak, hogy sokfélék legyetek a nézőpontotokban, a gondolataitokban és a viselkedésetekben. Mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy kissé eltérő rezgésszámon működjetek, és valójában mindig is azok lesztek, ezért ne várjátok el, hogy mindenki egyetértsen bármilyen témában, és fellélegezhettek egy hatalmasat. És tudni fogjátok, hogy az általatok megtapasztalt és magatoknak teremtett valóság harmóniába hozhat benneteket azokkal, akik elég közel állnak a rezgésetekhez ahhoz, hogy kellemes élményben legyen részetek. És ez tényleg olyasmi, amit szeretnénk, ha mindannyian megtapasztalnátok december 21-én, január 1-jén, és a Földön töltött hátralévő időtökben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page