top of page
Keresés

Csillagmagok: Haza fogtok jutni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Nagyon tiszteljük azokat közületek, akik hajlandóak önmaguk lenni egy olyan világban, amely gyakran a konformitásra törekszik. Észrevettük, hogy azok közületek, akik csillagmagok vagytok, nagyon is hajlandóak elmondani másoknak ezt az igazságot magatokról, annak ellenére, hogy sokan kigúnyolnának benneteket, és ki is gúnyolnak benneteket, amiért hiszitek, hogy a földönkívüliek valójában léteznek. Amikor csillagmagként mutatkoztok be, az valóban sebezhető helyzetbe hoz benneteket, mert sokan kigúnyolnak benneteket, és még a csoportotokból vagy a családotokból is kizárnak benneteket. Sokatoknak nem volt könnyű ott a Földön nagyon sokáig, és néhányatoknak egész életében nem volt könnyű, mert másnak éreztétek magatokat.


Amikor egyszer belebotlottatok a csillagmag fogalmába, sokan közületek sírtatok, mert valami végre értelmet adott annak, ahogy mindig is éreztétek magatokat, hogy ott vagytok a Földön. Most, a mi szemszögünkből nézve, nem kell az első életeteket a Földön élnetek ahhoz, hogy csillagmagok legyetek; csak ébren vagytok az igazságra, hogy más csillagrendszereken és magasabb dimenziós síkokon keresztül kellett utaznotok, hogy eljussatok a Földre. És most, hogy felébredtetek, tudjátok, hogy a földönkívüliek nem csak léteznek, hanem azt is tudjátok, hogy rokonságban álltok az összes földönkívülivel az egész galaxisban.


Gyökereitek messzire nyúlnak vissza, és óriási távolságra terjednek el, és ez mind nagyon hasznos ahhoz, hogy az emberiséget hivatalosan is bevezessétek a galaktikus közösségbe. Sokan közületek már jó ideje várnak erre a hivatalos meghívóra, és egyre türelmetlenebbek vagytok. Nagyon sokan ott a Földön nagyon vágynak arra, hogy hazatérjenek, hogy ismét a galaktikus családjuk részei legyenek, de ti a Földön akartatok lenni, és arra kérünk benneteket, hogy tegyetek meg mindent, hogy emlékezzetek arra, miért akartatok a Földön lenni a nagy változások, az energiák változása és végül a tudatosság felemelkedése idején, az egész univerzumunkban.


Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy haza fogtok tudni menni, de kérlek, tegyetek meg mindent, hogy egyelőre a Földet tekintsétek otthonotoknak, mert a Földnek és földlakó társaitoknak ott van rátok szüksége. Szükségük van rátok, hogy normalizáljátok a földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalataitokat, amelyek el fognak jönni. Segíteni fogtok nekik, hogy készen érezzék magukat ezekre a találkozásokra, és segíteni fogtok nekik megérteni, hogy kik is ők valójában. És az egész galaxisban képesek lesztek újra összejönni és egyesülni, még mielőtt a tudatváltás befejeződik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page