top of page
Keresés

Csillagmag vagy és a galaktikus földi legénység

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Már nagyon régóta vagyunk ebben a galaxisban, és képesek voltunk kapcsolatot teremteni a lényekkel minden egyes csillagrendszerben, beleértve természetesen a tiétekét is. Képesek voltunk megállapítani, hogy a ti csillagrendszeretek, és konkrétan a ti bolygótok, csodálatos reprezentációja az összes energiának, amivel valaha is találkoztunk.


Nos, az energiák keveredése, ami ott van a világotokon, pontosan az, ami miatt olyan nagy kihívás ott lenni. Nemcsak, hogy hozzáférhettek a többi csillagrendszer összes traumájához, az összes érzelméhez, az összes kudarcához, de meg kell találnotok a módját annak is, hogy ezek a különböző energiák harmonikusan együtt tudjanak létezni. És egészen az emberi történelem ezen pontjáig, ott a Földön, nem voltatok képesek elérni ezt a magasztos célt. Soha nem volt világbéke, ahol teljesen hiányzott volna az emberek közötti erőszak, és talán azt gondolnátok, hogy ez az emberiséget alacsonyra helyezi a galaktikus totemoszlopon, de ez nem így van.


És azért nem, mert mindannyian olyan sokat vállaltatok, hogy szó szerint senki sem számított arra, hogy evolúciós történelmeteknek ezen a pontján a világbéke állapotában lesztek. Mindannyian felelősnek érezzük magunkat a bolygótokon lévő káoszért és viszályért, mert mindannyian hozzájárultunk energiáinkkal ahhoz a társ-teremtő eseményhez, amely az érző életet helyezte a Föld bolygóra. És így egyáltalán nem kell úgy éreznetek, hogy mindezt nektek kellene egyedül csinálnotok. Levehetitek a terhet a vállatokról, és beengedhetitek a galaktikus segítséget, mert mindig is arra voltunk hivatottak, hogy részesei legyünk a Földön a világbéke elérésének.


És amikor magunkra utalunk, akkor mindannyiunkra gondolunk, akik más csillagrendszerekből származunk. A földi kísérlet a mi felelősségünk, és azok, akik közületek hús-vér emberként ott vannak, a földi személyzet. Ti vagytok a csillagmagok. Ti vagytok a fénymunkások. Ti vagytok ennek a galaktikus kísérletnek a változtatói, és mi és a hozzánk hasonlók a ti segítőitek a messzi-messzi távolból. Könyörgünk nektek, hogy jobban támaszkodjatok ránk, és ismerjétek fel, hogy a segítségünk nem beavatkozás, hanem együttműködés. Ez társalkotás, és itt az ideje, hogy közülünk a más csillagrendszerekben és más dimenziókban élők nagyobb szerepet vállaljanak a világbéke megteremtésében ott, a Földanyán.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page