top of page
Keresés

Csillagmag eredetetek energiáihoz való hozzáférés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Megvizsgáltuk a különböző portálokat, amelyek megnyíltak az emberiség számára, hogy lássuk, mennyire használjátok azokat megfelelően. Azokról a portálokról beszélünk itt, amelyeket mi hoztunk létre és nyitottunk meg, valamint azokról a portálokról, amelyeket más magas frekvenciájú lények nyitottak meg, akik szeretnének szolgálni titeket és segíteni benneteket a tudatosságotokban történő váltásban. Amikor mi és a hozzánk hasonlók a rátok ható energiákról beszélünk, akkor nem csak a Napból és a galaxis más részeiből érkező energiákra utalunk. Olyan portálokra utalunk, amelyek nagyszerű átjárók az energiák bejövetele számára.


Most azt vesszük észre, hogy egyre többen vagytok, akik hozzáférnek az energiákhoz ezeken a portálokon keresztül, és valóban érzik ezt. Egyre több ember ébred rá az igazságra, hogy ezek a portálok léteznek, és hogy az átlagemberek számára is elérhetőek. Nincs szükségetek különleges diplomára vagy bármilyen különleges képzésre ahhoz, hogy leüljetek és hozzáférjetek az energiákhoz ezekből a portálokból. És így, amit mi csináltunk annak eredményeként, amit észrevettünk, az az, hogy a galaxis minden részéből vettünk energiákat, és egyesítettük őket, így nem számít, hogy éppen melyik portálhoz férsz hozzá, energiákat fogsz kapni a Plejádi rendszerből, az Orion rendszerből, a Lyra rendszerből, a Kassziopeia rendszerből, a mi rendszerünkből, az Androméda rendszerből, és így tovább.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy azzal, hogy megnyitjátok magatokat a befogadásra, megkapjátok azokat az aktiválásokat, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy megismerjétek magatokat, mint Felsőbb éneteket. Amit mi előírunk nektek, annak egy része kemény munka. Amikor intenzív érzelmek átéléséről és magasabb frekvenciájú rezgések aktiválásáról beszélünk, tudjuk, hogy sokat kérünk tőletek. De ezekkel a portálokkal a munka valóban megtörténik helyettetek, és csak annyit kell tennetek, hogy leültök azzal a szándékkal, hogy megnyíljatok a beérkező magasabb frekvenciájú energiák befogadására.


És amikor megkapjátok ezeket az aktiválásokat, teljesebbnek és egészebbnek érzitek magatokat, mert integrálódhatnak olyan aspektusaitok, amelyek a fent említett csillagrendszerekből származnak, és úgy ismerhetitek meg magatokat, mint akik nem csak egy csillagrendszerből származnak. Elengedhetitek azt az elképzelést, hogy csak egy vagytok a sok közül, mert a galaxis összes különböző csillagrendszerében jártatok már utazásotok során. Ez is része volt a Földre érkezésetek előtti szándékotoknak, hogy felemelkedjetek és felébredjetek, és most segítitek a galaxis egyesítését azzal a csodálatos munkával, amit önmagatokon végeztek.


Örömmel adjuk át nektek ezt a nagyon jó hírt, és tudatjuk veletek, hogy még több jön. Befogadhatjátok, ha úgy döntötök, ha megnyitjátok magatokat előtte. Nincs más trükk, amire szükség van. Már mindannyian nagyon sok munkát végeztetek, és készen álltok arra, hogy még sokkal többet fogadjatok be. Mi és a hozzánk hasonlók alig várjuk, hogy megadjuk, amit tudunk, hogy emlékeztessünk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában, mint a fény és a szeretet galaktikus lényei.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page