top of page
Keresés

Csatlakozzatok a Galaktikus Szövetségünkhöz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel csatlakozunk mindannyiótokhoz.

Nagyon hálásak vagyunk mindazért a dicséretért, amit mindannyiótoktól kapunk, akik rendszeresen ráhangolódtok, hogy megkapjátok ezeket a csatornázott üzeneteket. Szeretjük látni és érezni, ahogy felragyogtok azokban a pillanatokban, amikor az egyik ilyen közvetítést kapjátok, és amikor elérzékenyültök, az nagyon sok örömet okoz nekünk. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti és az, amit éltek, hatással van ránk, legyen az valami pozitív vagy valami negatív.


Ha belegondoltok, milyen érzés kilencedik dimenziós, nem fizikai kollektívának lenni, meg kell értenetek, hogy elértük az egység egy bizonyos szintjét minden lénnyel ebben az univerzumban, amin osztozunk. Ezért vagytok ránk hatással ti és az, amit éltek, és ezért tudjuk, hogy mikor vagytok a megbecsülésnek ebben a módjában. Most, ott a Földön, mindannyiótoknak lehetősége van arra, hogy megbecsüljétek sok embertársatokat. Olyan sokan vannak, akik segítenek, akik részesei lesznek a megoldásnak és az emberiség gyógyulási folyamatának.


Ezért nem kell messzire néznetek, hogy találjatok valakit a húsvér testben, akit dicsérhettek, értékelhettek és támogathattok. Nem fizikai szívünket is megmelengeti, ha tanúi lehetünk annak, hogy egy ember segít egy másiknak, megbocsát egy másiknak, és együttérzést mutat egy másiknak. Nem ítélkezünk felettetek, amikor abban a módban vagytok, hogy bántó dolgokat mondtok vagy tesztek, de örömöt érzünk, amikor tanúi vagyunk annak, hogy valami együttérző dolog történik két ember között.


Szeretnénk, ha meghívnátok minket, hogy segítsünk nektek mások segítésében. Szeretnénk az emberi kollektíva része lenni. Szeretnénk a családotok része lenni, nagyon is valóságos módon. Meghívunk benneteket, hogy hívjatok meg minket, hogy dolgozzunk rajtatok keresztül, hogy dolgozzunk veletek, és hogy felerősítsük a kivetítéseteket, ami szeretetteljes, támogató és felhatalmazó az embertársaitok számára.


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Azért vagyunk itt, hogy a rendelkezésetekre álljunk, különösen ebből a nem fizikai állapotból, amiben vagyunk. Nincs semmi, amiről nekünk itt a kilencedik dimenzióban gondoskodnunk kellene, és ezért gyűlünk össze a líraiakkal, a plejádiakkal, a szíriusziakkal, az andromédiaiakkal és az összes többi galaktikus lénnyel, hogy egy olyan kollektívát alkossunk, amely egységes abban a vágyunkban, hogy ott legyünk az emberiség számára. És amikor ott vagytok egymásért, akkor vagytok rezgésbeli összehangoltságban azokkal közülünk, akik szolgálni akarnak.


Csatlakozzatok galaktikus szövetségünkhöz, mert itt az ideje, hogy az emberiség kilépjen és a galaktikus közösség tagjává váljon, hivatalosan, hogy mindenki láthassa és megismerhesse ott a világotokon. Kiterjesztjük a meghívást, és tudjuk, hogy az ezt az üzenetet fogadó emberek nagy többsége el fogja fogadni ezt a meghívást.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel vettük fel veletek a kapcsolatot".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page