top of page
Keresés

Bármi történjék is, erre emlékezned kell

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Nagyon lenyűgöz bennünket, ahogyan az emberiség továbbra is fejlődik, továbbra is növekszik spirituálisan, és továbbra is keressük mindazokat a különböző módokat, hogy hogyan fejlesszétek magatokat, és hogyan váljatok ötödik dimenziós felsőbb énetekké. Ennek egyik módja az, hogy magatokba fókuszáltok, és azt keresitek, ami jó, ami szeretet és fény, amikor valami olyan történik rajtatok kívül, ami nem tetszik nektek. Amikor tudjátok, hogy egy bizonyos probléma vagy bizonyos információ megnézése le fog benneteket húzni, és akkor úgy döntötök, hogy nem ebbe az irányba néztek, és ehelyett azt választjátok, hogy érezzétek az igazságot, hogy kik is vagytok valójában, akkor növekedtek. Többé váltok a valódi énetekből.

 

Megmutatjátok mindazoknak, akik figyelnek rátok, hogy tudjátok, hogy feltétel nélküli szeretet vagytok. Bármilyen körülmények és feltételek között az a szeretet lehettek, ami valójában vagytok. Nem kell megvárnotok, amíg valaki előttetek áll, aki szeretetre méltó, hogy eljussatok oda. Nem kell megvárnotok, amíg egy aranyos, szőrös állat keresztezi az utatokat, hogy érezzétek magatokban ezt a szeretetet. Határozottan nem kell megvárnotok, amíg a szeretet elárasszon benneteket, hogy érezzétek. Higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy a szeretet folyamatosan árad rátok, de nem mindig érzitek.

 

Legtöbbször nem is vagytok tudatában annak, hogy mennyi szeretet árad rátok, és mégis képesek vagytok befelé menni, és megtalálni ezt a szeretetet a Forráshoz vezető kapunál, amely a szívetek közepén létezik, és ezt megtehetitek, függetlenül attól, hogy mi történik a külvilágban. Bármi, amit szeretnétek, hogy történjen az életetekben, ami nem történik meg, nem akadályoz meg abban, hogy az a szeretet legyetek, ami valójában vagytok. Bármi, amit az életetekben tapasztaltok, ami kérdés, probléma, bármi, ami nyugtalanít benneteket, egyik sem elég jó ok arra, hogy eltereljétek a figyelmeteket arról az igazságról, hogy kik vagytok valójában, mint feltétel nélküli szeretet. Amikor valami felzaklató hírrel, világeseménnyel találkoztok, ami minden figyelmeteket magára vonhatja, és ami lehúzhat benneteket, a szeretetet kell választanotok a félelem, az aggodalom vagy a szomorúság helyett. Amikor a szeretetet választjátok, akkor az együttérzést is választjátok.

 

És így, ha valami valóban rossz történik odakint más emberekkel, és erről tudomást szereztek, nem kell elfordulnotok, nem teljesen. Érezhetitek az együttérzéseteket és küldhetitek a szereteteteket anélkül, hogy ez lenne az új téma, amit megszállottan követnétek a telefonotokon vagy a számítógépeteken. Tudatában lehettek a külvilágban zajló problémáknak, és mégis élhetitek az életeteket anélkül, hogy hagynátok, hogy ezek a problémák felemésszenek benneteket. Ha az óceánokban jelenleg található műanyag mennyisége állandóan a fejetekben lenne, miközben a szárazföldön éltek, nehezen tudnátok örömmel élni az életeteket, vagy bármit is hozzátenni a társadalomhoz, mert abban az alacsonyabb rezgésben lennétek, amelybe az adott problémára való összpontosítás biztosan belehelyez benneteket.

 

És ezért, ha értékesek akartok lenni, akkor vigyáznotok kell magatokra. Ha mások szolgálatára akartok lenni, akkor gondoskodnotok kell a rezgésetekről, hogy minden ember, akivel a nap folyamán találkoztok, felemelően érezze magát általatok és a jelenlétetek által. Valaki, akit most ismertek az életetekben, talán éppen gyászol. Lehet, hogy a legnehezebb dolgon megy keresztül, amin valaha is keresztül kellett mennie, és te még mindig ott lehetsz az illető számára anélkül, hogy rezgésszintben együtt lennél vele. Nem kell megpróbálni felvidítani őket, vagy meggyőzni őket arról, hogy van egy jobb módja is annak, ahogyan a helyzetet nézik vagy gondolkodnak róla. Megengedhetitek másnak, hogy a szomorúságában legyen, anélkül, hogy csatlakoznátok hozzá ebben a szomorúságban.

 

Az együttérzésetek származhat abból, hogy egyszerűen jól érzitek magatokat, mert természetesen a sok szomorú ember a környezetetekben lehangolhat benneteket, és csak fel kell tennetek magatoknak a kérdést: "Tényleg segítene nekik, ha csatlakoznék hozzájuk a szomorúságukban?". Több jót tehettek azokkal, akik körülöttetek szenvednek, ha nem szenvedtek, mert ezzel finoman és öntudatlanul meghívást küldötök nekik, hogy csatlakozzanak hozzátok egy jobban érző helyre.

 

A világnak egyensúlyra van szüksége. És így, ha egy ember szomorú, kell lennie egy másik embernek, aki boldog. A boldogságot érző személynek nem kell bűntudatot éreznie, hogy ő sem szomorú, mert ő is sorra kerül, hogy szomorú legyen. Mindenki megkapja a lehetőséget, hogy életének egy pontján mindent érezzen. És ha egyszer mindannyian mindent éreztek ott a Földön, akkor megvan a képességetek, hogy válasszatok.

 

Ha most valami történik az életetekben, vagy a rajtatok kívüli világban, ami felkeltheti a figyelmeteket, és ami miatt aggódni fogtok, akkor meg kell kérdeznetek magatoktól, hogy segített-e valaha is az aggódás rajta. Bizonyára emlékeztek olyan esetekre az életetekben, amikor a problémára való nem gondolkodás pontosan az volt, ami a megoldáshoz kellett. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb olyan úton kezdtek el járni, amely alacsonyabb rezgésű helyre vezetne benneteket, és ne feledjétek, hogy mindig van választásotok, különösen egy olyan világban, mint a Föld, ahol annyi választási lehetőség van. Támogatunk benneteket, bármit is választotok, és mégis mindig a fényhez hívunk benneteket, a szeretethez, ami valójában vagytok, és az öröm irányába terelgetünk benneteket.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page