top of page
Keresés

Belépés az ötödik dimenzióba most rögtön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Izgatottak vagyunk, mint mindig, hogy tanúi lehetünk annak, ahogyan növekedtek és terjeszkedtek minden nap minden pillanatában. Lehet, hogy nem látjátok azt a növekedést, amit szeretnétek látni odakint a fizikai univerzumban, és lehet, hogy nem vagytok képesek annyi növekedést érzékelni magatokban, amennyit szeretnétek, de minden nap minden egyes pillanatában egyre nagyobb tudatosságra, egyre több tudatosságra tesztek szert. Egyre éberebbek lesztek. Egy bizonyos ponton ráébredtek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, de aztán olyan tapasztalatokon mentek keresztül, amelyek tudatosítják bennetek a gondolataitokat, hiedelmeiteket, érzelmeiteket, sőt még a tetteiteket is, olyan dolgokat, amelyeket robotpilótából tesztek, ahelyett, hogy az inspiráció helyéről tennétek.


És ez az, amiből fejlődtök, és amivé fejlődtök, ahogy ott folytatjátok ebben az életben. Ez egy hosszú és kanyargós utazás lesz számotokra. Ez nem egy egyenes út egy gyorsvonaton, ahol csak ültök és kinéztek az ablakon. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok; azért vagytok ott, hogy átmenjetek azokon a növekedési fájdalmakon, és hogy egyszer és mindenkorra felismerjétek, hogy minden titeket szolgál. Gondoljatok végig mindent, ami most az életetekben van, és ismerjétek fel, hogy az titeket szolgál. Aztán gondolkodjatok el mindenen, ami most nincs az életetekben, amit szeretnétek, hogy ott legyen, és ismerjétek fel, hogy a hiánya titeket szolgál, aztán vegyetek egy mély lélegzetet, majd lazítsatok. És vegyétek észre, hogy néhány pillanat alatt elértétek a belső békét.

A béke helyéről tudtok teremteni; meg tudtok nyílni és befogadni. Megtapasztalhatjátok az örömöt. Körülnézhettek, hogy mi van az életetekben, és jobban értékelhetitek azt. Jobban értékelhetitek az életetekben lévő embereket. Nem kell mindig törekednetek, másznotok és küzdenetek, hogy elérjétek a spirituális fejlődésetek következő lépcsőfokát. Ha több tudatosságotok van, akkor rájöttök, hogy a tudatosság a kulcs. Nem csak arról van szó, hogy most már tudatában vagytok annak, hogy mit kell kijavítanotok, mit kell megváltoztatnotok az életetekben. Csak a tudatosság a javítás; ez a változás. Ez azt jelenti, hogy tudatosabb ak vagytok, és legközelebb tudatosabban fogtok választani, amikor legközelebb szembesültök azzal a nehéz emberrel vagy azzal a nehéz helyzettel az életetekben.

Azt szeretnénk, ha megállnátok és jobban elismernétek magatokat a növekedésért, amit minden egyes nap minden egyes pillanatában véghezvisztek, és ha ezt teszitek, akkor hamarabb fogjátok magatokat egy ötödik dimenziós frekvenciatartományban találni, mint később. Rá fogtok jönni, hogy egyre hosszabb ideig tudjátok tartani ezt a frekvenciát, és nem fogtok arra várni, hogy valami rajtatok kívül megváltozzon, hogy aztán megnyugodhassatok és jól érezzétek magatokat, hogy milyen messzire jutottatok. Csak tegyétek meg most, és minden más meg fog változni, méghozzá gyorsabban, mert megtettétek azt a néhány apró lépést, amit itt, ebben az üzenetben felvázoltunk, és már most jobban fogjátok érezni magatokat az életetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veled való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page