top of page
Keresés

Azt vonzd be, amit be akarsz vonzani

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Érdekel bennünket az az út, amit jelenleg választotok, hogy nagyobb tudatosságba hozzátok magatokat azzal kapcsolatban, ami bennetek zajlik. Mint azt sokan tudjátok, a gondolataitok és az érzelmeitek olyan nyomok, amelyek jelzik számotokra, hogy pontosan mi vibrál a magotokban. Ha ezek a gondolatok és érzelmek nem kapják meg a figyelmeteket, akkor létrehoztok valamit a tapasztalataitokban, ami felnagyítja a bennetek lévő rezgést, és remélhetőleg ez felkelti a figyelmeteket. Remélhetőleg ez ráhangol titeket arra, hogy mit rezegtetek, és tenni fogtok valamit ellene.


Nagyon sok lehetőségetek van erre, amikor a külső világotokat nézitek. Még csak nem is kell, hogy veletek történjen ahhoz, hogy valami ráirányítsa a figyelmeteket arra, hogy mit rezegtetek. Ha állandóan baleseteket láttok az autók között, akkor annak kell rádöbbentenie titeket. Ha folyamatosan hallasz olyan emberekről, és kapcsolatba kerülsz velük, akik nagyon megbetegednek, annak is egy nyomravezetőnek kell lennie. És még ha az összes hír, ami eljut hozzátok, valamilyen katasztrófáról, valamilyen kataklizmáról szól, annak is segítenie kell abban, hogy felismerjétek, hogy olyan rezgésetek van, amivel foglalkozni kell.


Figyeljetek arra, hogy mi jut a tudatosságotokba a külvilágban, és természetesen arra is, hogy mi történik bennetek, hogy korrigálni tudjatok. Nem kell megbetegednetek vagy autóbalesetet szenvednetek. Nem kell, hogy hurrikán jöjjön a környéketekre. Ezek lehetőségek. Valójában állandóan lehetőségek elé állítjátok magatokat, különböző idővonalakat, amelyeket választhattok, amelyek közül némelyiknek nagyobb a potenciálja, mint másoknak.


Nos, ez igaz az előrejelzésekre is. Lehet, hogy hallotok, vagy olvastok egy jóslatról, és ez felzaklat benneteket. Vagy olvashattok róla, vagy hallhattok róla, és izgatottságot éreztek. Ha izgatottságot éreztek, az azt jelenti, hogy a potenciális valóság felé akartok haladni, még akkor is, ha az messze van, valószínűtlen, tekintve, hogy hol tartotok.


Ugyanis van oka annak, hogy ezt a jóslatot magatok elé helyezitek, mert a valóságotok száz százalékát valóban ti teremtitek meg. Tehát figyeljetek oda. Figyeljetek mindenre, és tudni fogjátok, mi zajlik bennetek. És ha nem tetszik, amit éreztek, akkor az azt jelenti, hogy szükségetek van arra, hogy érezzétek ezt az érzést. Ha viszont tetszik, amit éreztek, akkor az azt jelenti, hogy az szolgál benneteket, hogy tovább haladjatok ezen az úton azzal az érzéssel, és azzal, ami ezt az érzést kiváltja bennetek.


Egyre ügyesebbek lesztek ebben. Tudjuk, hogy így lesz. A legnagyobb mértékben hiszünk az emberiségben, és látjuk, hogy a rátok ható energiák érzékenyebbé tesznek benneteket. Felébresztenek benneteket arra, hogy hogyan érzitek magatokat, és az ébrenlét az érzéseitekre olyan fontos, hogy a külvilágban szerzett tapasztalatok egyre közelebb és közelebb kerülnek hozzátok, amíg azt nem érzitek, amit éreznetek kell. Csak akkor tudjátok azt rezegtetni, amit rezegtetni akartok, azt vonzani, amit vonzani akartok, és megtapasztalni, amit meg akartok tapasztalni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page