top of page
Keresés

Azt vonzd be, amit be akarsz vonzani

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Érdekel bennünket az az út, amit jelenleg választotok, hogy nagyobb tudatosságba hozzátok magatokat azzal kapcsolatban, ami bennetek zajlik. Mint azt sokan tudjátok, a gondolataitok és az érzelmeitek olyan nyomok, amelyek jelzik számotokra, hogy pontosan mi vibrál a magotokban. Ha ezek a gondolatok és érzelmek nem kapják meg a figyelmeteket, akkor létrehoztok valamit a tapasztalataitokban, ami felnagyítja a bennetek lévő rezgést, és remélhetőleg ez felkelti a figyelmeteket. Remélhetőleg ez ráhangol titeket arra, hogy mit rezegtetek, és tenni fogtok valamit ellene.


Nagyon sok lehetőségetek van erre, amikor a külső világotokat nézitek. Még csak nem is kell, hogy veletek történjen ahhoz, hogy valami ráirányítsa a figyelmeteket arra, hogy mit rezegtetek. Ha állandóan baleseteket láttok az autók között, akkor annak kell rádöbbentenie titeket. Ha folyamatosan hallasz olyan emberekről, és kapcsolatba kerülsz velük, akik nagyon megbetegednek, annak is egy nyomravezetőnek kell lennie. És még ha az összes hír, ami eljut hozzátok, valamilyen katasztrófáról, valamilyen kataklizmáról szól, annak is segítenie kell abban, hogy felismerjétek, hogy olyan rezgésetek van, amivel foglalkozni kell.


Figyeljetek arra, hogy mi jut a tudatosságotokba a külvilágban, és természetesen arra is, hogy mi történik bennetek, hogy korrigálni tudjatok. Nem kell megbetegednetek vagy autóbalesetet szenvednetek. Nem kell, hogy hurrikán jöjjön a környéketekre. Ezek lehetőségek. Valójában állandóan lehetőségek elé állítjátok magatokat, különböző idővonalakat, amelyeket választhattok, amelyek közül némelyiknek nagyobb a potenciálja, mint másoknak.