top of page
Keresés

Azok, akik valóban ébren vannak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.



Felfedeztük a tudatosság különböző szintjeit, amelyek jelenleg léteznek a bolygótokon, és észrevettük, hogy azok közületek, akik ébren vannak, több mint kompenzálják azokat, akik a sötétben élik az életüket, akik a gonosztevők szerepét játsszák. Most nagyon világosan szeretnénk tisztázni, hogy mit is mondunk itt. Azok közületek, akik ébren vannak és arra az igazságra összpontosítanak, hogy ti Forrásenergia Lények vagytok, hogy ti vagytok a megtestesült Szeretet, ők azok, akik az energiák kiegyensúlyozását végzik.


Azok, akik folyamatosan boszorkányüldözést folytatnak bolygótok gonosztevői után, egyáltalán nem egyensúlyozzák ezeket az energiákat. Valójában csökkentik a rezgésüket, miközben boszorkányüldözést folytatnak, és egyáltalán nem vizsgálják meg magukat, hogy lássák, mit képviselnek ezek a gazemberek, ami bennük is létezik. De azok közületek, akik azt az igazságot élik, hogy Forrásenergia Lények vagytok, tudják, hogy a Forrás mindent magában foglal. És ezért nem próbáljátok kiirtani a világ gonosztevőit, hanem inkább arra a jóra összpontosítotok, ami bennetek és másokban létezik.


Meglátjátok a jót azokban, akik talán nem érdemlik meg, hogy ezt a perspektívát rájuk helyezzék, de ti tudjátok, hogy mi a szerepetek fénymunkásként. Fénymunkásként azért vagytok ott, hogy fényt ragyogtassatok. Nem azért vagytok ott, hogy a sötétségbe menjetek, hogy legyőzzétek a sötétségben lévőket, és ezt tudjátok. És ez egy jó alkalom arra, hogy ez az emlékeztető mindannyiótokat érintsen, akik valóban ébren vagytok, mert a világotokat ért lejárató kampányok folytatódni fognak, és még jó ideig nem fogjátok tudni, hogy mi igaz és mi nem az.


A legjobb tehát, ha a fényben maradtok, és másokat is meghívtok, hogy csatlakozzanak hozzátok a fényben. Ha engeditek, hogy több Forrásenergia áramoljon át rajtatok, az fogja megteremteni ezt a fordulópontot, amit sokan keresnek. Azért vagytok ott, hogy ezt a célt szolgáljátok. Azért vagytok ott, hogy megtegyétek a részeteket, és ez gyakran azt jelenti, hogy meg kell bocsátanotok a gonosztevőknek, sőt, még együtt is kell éreznetek velük, hogy a Krisztusi Tudatosságban maradhassatok. A Krisztustudatosság nem arról szól, hogy kizárunk másokat, ezért nincs semmi értelme ezeknek a forgatókönyveknek, ahol az emberiség fele felemelkedik, a másik fele pedig nem.


Mindannyian együtt vagytok ebben, és amikor feltétel nélkül szeretni tudjátok az emberiség legrosszabbjait is, mert eldöntöttétek, hogy ti vagytok a szeretet, akkor álltok készen arra, hogy az emberiséget az ötödik dimenzió magasabb tudatosságába vigyétek, és azok, akik ezt az üzenetet kapják, ezt legbelül megértik. És ti vagytok azok, akik a nehéz munkát végzik ott a bolygótokon. Ti vagytok azok, akik továbbra is meghívjátok embertársaitokat a fénybe, hogy meglássátok a jót másokban, hogy a megbocsátás és az együttérzés állapotában legyetek, és ez az, ami változást hoz a világotokban.


Ez az egyetlen dolog, ami meg fogja billenteni a mérleg nyelvét az emberiség számára, ami meg fogja változtatni a világot, amelyben éltek. És közben megmentitek magatokat, mert amikor lementek azokba a nyúlüregekbe, hogy kik és mit csinálnak a sötétségben, akkor magatokat találjátok a sötétségben. És nem oda tartoztok. Azért vagytok ott, hogy megmentsetek. Azért vagytok ott, hogy segítsetek. Azért vagytok ott, hogy gyógyítsatok. És ahogy látjuk, azok közületek, akik elég éberek ahhoz, hogy ezt az üzenetet megkapják, beváltják azt az ígéretet, amit önmagatoknak és az egész emberiségnek tettetek, amikor úgy döntöttetek, hogy ide inkarnálódtok, és ez nagyon boldoggá tesz minket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page