top of page
Keresés

Az újonnan felfedezett spirituális adottságaid és képességeid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Észrevettük, hogy jó néhányan közületek elkezdtétek felismerni, hogy spirituális adottságaitok és képességeitek vannak, és azt is megfigyeltük, hogy nem csak hozzáfértek ezekhez, hanem hagyjátok is ragyogni őket. Rengeteg időtök volt arra, hogy ne csak magatokba nézzetek, hanem arra is, hogy csendben és elég sokáig üljetek ahhoz, hogy felismerjétek a tudatosságotok felszínén lebegő ajándékaitokat és képességeiteket.


Ez csodálatos hír számotokra, mint olyan egyének számára, akik hozzáférnek ezekhez az adottságokhoz, és még jobb hír az emberi kollektívának, mivel mindannyian részesülhetnek abból, hogy adottságaitokat és képességeiteket minél több emberrel megoszthatjátok. Lehet, hogy úgy érzitek, hogy alulképzettek vagytok, vagy még nem vagytok elég jók ahhoz, hogy elkezdjétek megosztani, de bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy az emberiségnek szüksége van rátok és az új hangotok frissességére, az új perspektívátokra és az új energiákra, amelyekhez a felébredt egyének új fajtájaként hozzáférhettek, akik készen állnak arra, hogy kilépjenek és nagyobb közönség elé lépjenek.


Néhányan közületek elbújtak, nem engedve, hogy adottságaitokat és képességeiteket mások is megtapasztalják, és megértjük, honnan ered ez az aggodalom. Tudjuk, hogy kihívást jelent megmutatni magatokat, még akkor is, ha olyan nagy szükség van rátok, és még akkor is, ha embertársaitok hívják az új faj képviselőit. Ti vagytok a gyógyítók, médiumok, csatornák, tisztánlátók, és annyi más címke, amelyek vezetni fogják azokat, akik most ébrednek fel.


És ahogy már sokszor elmondtuk, a tömeges ébredések már a nyakatokon vannak és folytatódni fognak. Ezért azok, akik most ébrednek fel, még inkább keresni fognak benneteket. És még azok is, akik már jó ideje ébren vannak, profitálhatnak azoktól, akik most kezdik felismerni, hogy mit kell megosztaniuk, hogy mi az, ami bennetek ég és ragyog olyan fényesen. Ti vagytok azok, és most van itt az ideje, és ha szükségetek volt egy jelre az univerzumtól, hogy elkezdjétek megmutatni magatokat, tekintsétek ezt az adást pont ennek a jelnek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page