top of page
Keresés

Az újonnan aktivált csakráid és kiaknázatlan képességeid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon várjuk az emberiség következő vágyait és segítségkéréseit. Mindig keressük a további módokat, ahogyan segíthetünk, és mindig örömmel hallunk bármelyikőtökről, aki úgy érzi, hogy szükségét érzi, hogy segítségért forduljon hozzánk. Szeretjük, ha van célunk, és szeretjük úgy érezni, hogy részei vagyunk a fizikai létezéseteknek ott a Földön. Az elmúlt hetekben és hónapokban rengeteg kérést kaptunk mindannyiótoktól, hogy segítsünk nektek a fő csakrarendszeretekben lévő csakráitok nagyobb részének aktiválásában.


Nos, sokatoknak nagyon konkrét kéréseik vannak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnének ezektől a csakraaktiválásoktól, mások pedig nem is tudják, hogy csakraaktiválást kérnek, de mi tudjuk, és a vezetőitek pontosan tudják, hogy mire van szükségetek, függetlenül attól, hogy mit is kértek. Az aktiválások egy csoportos erőfeszítés, és mi együtt dolgozunk a vezetőitekkel és a Felsőbb Énetekkel, hogy megadjuk nektek, amit kértek. Miután megkaptátok az aktiválást, nem biztos, hogy tudtok az újonnan szerzett erőtökről, amíg nem szánjátok rá az időt, hogy ráhangolódjatok és megnézzétek, mi áll rendelkezésetekre. Ezért azt javasoljuk, hogy ezt naponta tegyétek. Más szóval, csak azért, mert eddig nem volt egy képességetek, vagy nem voltatok képesek valamit manifesztálni az életetekben, nem jelenti azt, hogy a következő pillanatban nem is vagytok képesek rá.


Hinnetek kell magatokban és bíznotok kell a folyamatos spirituális fejlődésetek folyamatában, és csupán tudnotok kell, hogy mi mindannyian azt adjuk nektek, ami a legmegfelelőbb számotokra, hogy minden időben megkapjátok. De aztán el kell sajátítanotok az ajándékot, az erőt, az új képességet, amihez hozzáférést kaptatok. A mesteri elsajátításhoz pedig időre, összpontosításra, türelemre és figyelemre van szükség. Hinnetek kell abban is, hogy képesek vagytok elsajátítani azt, amit kértetek és kaptatok. Vannak, akik túl hamar lemondanak önmagukról, pedig minden képességük megvan, amire vágynak. Nem feltétlenül könnyű használni az újonnan aktivált csakrátokat, vagy csakráitokat, de a mesterré válás elérésére fordított idő megéri. És sokkal több tisztánlátásra fogtok szert tenni azzal kapcsolatban, hogy mire van még szükségetek és mit akartok még, ahogy időt és energiát fektettek bele, és megteremtitek a teret, hogy elérjétek ezt a mesteri képességet, hogy hozzáférjetek ehhez az ajándékhoz, hogy dolgozzatok a megnyilvánulási képességeteken.


Mindannyiótoknak, akik ezt az adást kapjátok, elmondhatjuk, hogy meghallgattuk mindannyiótok szavait, akik hozzánk fordultak, és hogy nem tartunk vissza semmit. Azt tanácsoljuk nektek, hogy ássatok mélyre és érezzétek meg, hogy mi áll most rendelkezésetekre, és tudjuk, hogy nem fogtok csalódni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page