top of page
Keresés

Az Új Földre vezető kapu

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Keresők, kalandorok és felfedezők vagyunk, és ez az egyik módja annak, ahogyan mindannyiótokhoz igazodunk ott a Földön. Azért jöttetek a Föld bolygóra, mert egy helyen szerettetek volna a galaxis minden részébe belekóstolni, és mivel a galaxis minden különböző része iránt vonzódtok, a Föld volt a nyilvánvaló választás számotokra. Természetesen sok oka van annak, hogy miért választottátok az itteni inkarnációt, és ez csak egy, de ti utazók, felfedezők és kalandorok vagytok, és mindenhol, ahol jártatok, és minden hely, ahol valaha is voltatok, most titeket szolgál.


Mindezen tapasztalatokból, mindezen énetekből, mindezen helyekből merítetek, és a harmónia és a béke élményét teremtitek meg a Földön, de természetesen úgy teszitek ezt, hogy előbb megtapasztaljátok ezeknek a dolgoknak az ellenkezőjét. Minden, ami valaha is volt a Földön, a tapasztalatok megszerzése céljából történt, és finoman szólva is nem minden tapasztalat volt pozitív. De mindezen lehetőségeknek létezniük kellett ahhoz, hogy minden egyes lélek ízelítőt kapjon abból, amit a földi tapasztalattól akart. Amit életetek során tennetek kell, az az, hogy fokozatosan megbékéljetek azzal, ahogyan minden ott van a Földön. El kell fogadnotok mindent úgy, ahogy van, és meg kell változnotok.


Arra vagytok hivatottak, hogy átalakuljatok, és amikor átalakultok, megtapasztalhattok egy új Földet, egy másik Földet, egy Földet, ahol kevesebb a polaritás, kevesebb a trauma és a tragédia, több az egység, a harmónia, a béke, a szeretet, az öröm és az izgalom. De az ahhoz a Földhöz vezető út ezen a Földön keresztül vezet, amit jelenleg tapasztaltok, ahol gyűlölet, erőszak, háború, bigottság, diszkrimináció, és így tovább, és így tovább.... van. Azzal tudtok változást elérni ott a Földön, hogy megváltoztatjátok magatokat, és ez tényleg ilyen egyszerű. Ti vagytok a változtatók, de ti vagytok az a változás, amit létrehoztok. Ti vagytok az úttörők, és ti fogjátok megmutatni másoknak az utat az új Földre azáltal, hogy elfogadjátok, szeretitek és békét köttök a jelenlegi Földdel, ahol éltek.


Nos, ez azt jelenti, hogy nincs semmi tennivalótok annak érdekében, hogy változást érjetek el ott a Földön? Egyáltalán nem. Rengeteg tennivalótok van. Terjeszthetitek a tudatosságnak ezt a szintjét. Segíthettek másoknak, hogy eljussanak a spirituális mesteri szintre, ahol megértik, hogy mindent el kell fogadni, és semminek nem kell ellenállni, hogy minden céllal lett teremtve, és egy nagyobb célt szolgál. És a Föld és a földi tapasztalat megtapasztalásának folyamatában, ahogyan van, egyúttal az új Földet is társ-teremtitek.


Nos, ez azt jelenti, hogy nincs semmi tennivalótok annak érdekében, hogy változtassatok a Földön? Egyáltalán nem. Rengeteg tennivalótok van. Terjeszthetitek a tudatosságnak ezt a szintjét. Segíthettek másoknak, hogy eljussanak a spirituális mesteri szintre, ahol megértik, hogy mindent el kell fogadni, és semminek nem kell ellenállni, hogy minden céllal lett megteremtve, és egy nagyobb célt szolgál. És a földi tapasztalat megtapasztalásának folyamatában, úgy ahogy van, egyúttal az új Földet is társ-teremtitek.


Eldöntitek, hogy mi lenne jobb anélkül, hogy ellenállnátok annak, ami most úgy van, ahogy van. Ez bizony trükkös feladat, és a legtöbb ember számára nehéz megérteni, de ez a küldetésetek, hogy a felsőbb énetekké váljatok, a mindent látó, mindent tudó, mindent elfogadó és szerető énetekké, és fokozatosan, tapasztalatról tapasztalatra és az átadás pillanatáról pillanatára juttok el odáig. Tudni fogjátok, hogy végeztetek ezzel a Földdel és ezzel a tapasztalattal, mert mindent szeretni fogtok, és mindenkit a Forrásként fogtok látni, és akkor beléphettek az ötödik dimenzió és az új Föld kapuján, és ez valóban egy dicsőséges pillanat lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page