top of page
Keresés

Az Új Föld tervrajza és térképe

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Hatalmas tiszteletet érzünk mindannyiótok iránt ott a Földön és az utazásotok iránt, mert már nagyon régóta megfigyelünk benneteket, és tudjuk, hogy mennyi kihívással kellett szembenéznetek ott a Földön. Izgatottak vagyunk azonban amiatt, ami az emberiség számára még hátravan, mert azt is látjuk, hogy milyen sokat teremtetek minden egyes nehézségből, amivel szembe kell néznetek, minden egyes alkalommal, amikor nem sikerül. És azok közületek, akik ébren vannak, felismerik ezt. Tudjátok, hogyan működik a valóság, és tudjátok, hogy egynél több valóság létezik, és ezért ti vagytok azok, akik elvezetik az emberiséget a fénybe, a tudatba, hogy a tökéletes bolygó és társadalom, amit közösen alkottatok, elérhető, és elérhető már most is.


Nem kell megvárnotok a napvillanást, a pénzügyi összeomlást, annak a ténynek a teljes feltárását, hogy a kormányok tudnak a földönkívüliekről, és együtt dolgoznak a földönkívüliekkel, és így tovább. Nem kell várnotok az ingyenes energiára, és nem kell várnotok a hajók tömeges leszállására, ami közeleg. Nem kell várnotok arra, hogy teljes hozzáférést kapjatok a spirituális ajándékaitokhoz és képességeitekhez. Csak annyira kell törődnötök azzal, hogy hogyan érzitek magatokat, hogy arra a Földre és arra a társadalomra összpontosítsatok, amit mindannyian együtt hoztatok létre. Ez elérhető azok számára, akik eléggé törődnek azzal, hogy hogyan érzik magukat ahhoz, hogy a saját rezgésükre fókuszáljanak, ahelyett, hogy arra koncentrálnának, hogy mi a baj a mai társadalommal.


Törődhettek embertársaitokkal és azzal, ahogyan mindannyian bántok Földanyával, a szennyezéssel és a levegőben, vízben és talajban lévő mérgekkel és így tovább, és mégis arra összpontosíthattok, hogy hová akartok menni, hová akartok kerülni, hová akarjátok vezetni az emberiséget. Amint elkezdtek arra összpontosítani, hogy mi a baj azzal, ahogy a dolgok ma a Föld bolygón vannak, akkor elkerülhetetlenül meg kell keresnetek a problémák forrását, és ez olyan helyzetbe hoz benneteket, hogy ujjal mutogattok.


És ha ujjal mutogattok, akkor megrekedtek a mi kontra ők módban, és amikor ott vagytok, akkor nem vagytok magas rezgésen. Ezért képesnek kell lennetek meglátni valamit, amiről tudjátok, hogy nem része a Földnek és a társadalomnak, aminek a részévé akartok válni, és képesnek kell lennetek gyógyulást, szeretetet és együttérzést küldeni mindenkinek, aki érintett, és aztán a Földre és az emberi kollektíva azon változatára összpontosítani, amivel rezgésileg harmonizálni akartok. Ezt minden egyes alkalommal megtehetitek, amikor tudatára ébredtek egy problémának, egy kérdésnek, egy kihívásnak az életetekben is.


Egyénként megnézhetitek az egészségeteket, a pénzügyeiteket, a kapcsolataitokat, a karriereteket, és megkérdezhetitek magatoktól: "Ki a hibás mindezért?". Az én hibám volt? Annak a személynek a hibája? A gazdaság? Vagy felismerhetitek, hogy mindaz, amit éltek, abba az irányba taszít benneteket, amit ehelyett szeretnétek élni, és csak rajtatok múlik, hogy megteszitek-e ezt a gyengéd váltást, hogy a Föld bolygó gyönyörű változatára összpontosítsatok abban a másik valóságban, amelynek részesei akartok lenni, amelyben élni és tapasztalni akartok.


Rajtatok múlik. Maradhattok ott, ahol vagytok, kereshetitek az összes gonosztevőt, az összes bűnöst, és harcolhattok velük élet-halál harcot, vagy megbocsáthattok nekik, felismerhetitek, hogy valamilyen módon fáj nekik, és szükségük van szeretetre és együttérzésre. Lehettek ti azok, akik elkülditek a gyógyulást annak, akinek a legnagyobb szüksége van rá, és aztán összpontosíthattok arra, hogy mi az, amit szívesebben látnátok a társadalmatokban, embertársaitokban, sőt, még magatokban is, hiszen fel kell ismernetek, hogy ha ezt látjátok valaki másban, akkor annak bennetek is léteznie kell. És ott van az önmegbocsátás, ami szükséges. Tudjuk, hogy mindezt könnyebb mondani, mint megtenni, de ez a tervrajz, ez az a térkép, ami elvezet benneteket az új Földre, amit mindannyian közösen hoztatok létre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page