top of page
Keresés

Az Új Föld, amelyet hamarosan örökölni fogsz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Teljesen el vagyunk ragadtatva attól, ami az emberiségre vár. Nagyon tragikus és nehéz időket éltek át a Földön, és mindig van egy újjászületés, ami akkor következik be, ha az emberiség átmegy valami olyan traumán, mint amit a világjárvány miatt átéltetek. A világ egy jobb hellyé válik, függetlenül attól, hogy ez nektek minek tűnik, függetlenül attól, hogy szerintetek mi történik valójában. Jobb hellyé válik, mert mindannyian emeljük tudatosságunk szintjét. A traumán és a tragédián keresztül, amit az elmúlt néhány évben átéltetek, egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok.


Az embereknek több idejük volt arra, hogy felébredjenek, mert félretették azokat a tevékenységeket, amiket általában folytatnak, amelyek közül néhány szükséges és olyan tevékenység, amit az emberek szeretnek folytatni, de mások csak olyan dolgok, amiket az emberek megszokásból vagy kötelességből csináltak. És az, hogy több időnk volt arra, hogy elgondolkodjunk és észrevegyük, mi történik az énünkben, pontosan az, amire minden embernek szüksége volt. Nem mindenki válaszolt a hívásra, de elég sokan megtették, és ennek eredményeként az emberiség, a társadalom és az élet egy jobb változatát teremtitek meg ott a Föld bolygón.


Most mindannyian elkezdhettek megnyugodni és fellélegezni, mert a tudatosságváltás az, ami egyszer és mindenkorra kihoz benneteket a világjárványból. Fel fogtok emelkedni, hogy erőteljesebb, magabiztosabb és stabilabb önmagatok legyetek, mert volt időtök elgondolkodni és befelé menni, és már nagyon régóta készen álltok egy új és jobb világ megteremtésére és befogadására. Most annak a küszöbén álltok, hogy ebben az új világban éljetek, és izgatottak is lehettek emiatt.


Ne arra összpontosítsatok, ami nem tetszik nektek a mostani földi életben, hanem arra, amibe ennek eredményeként katapultáltak benneteket. Az új világ, amelyet megteremtetek, egy olyan világ, amely mindenki számára jobb, és csak a tudatossági szint emelésével juthatsz el ebbe a világba. Soha nem jutnátok el oda a politikai ideológia megváltoztatásával, a vezetés megváltoztatásával, a politika megváltoztatásával. Mindig is egy alulról jövő mozgalomnak kellett volna lennie, egy olyan mozgalomnak, amely annyi embert érint, hogy megteremtsétek ezt a fordulópontot, és ti meg is teremtettétek, és nagyon jól érezhetitek magatokat, és azt, hogy mennyit fejlődtetek az elmúlt két évben.


Látjuk, hogy sokkal több emberi lény fér hozzá a szeretethez, a békéhez és az örömhöz, ami bennük van. Sokkal több szívközpontú lényt látunk, akik kedvességből és együttérzésből, valamint a mindenki számára jobb Föld iránti vágyból működnek. És ez az, amit ti teremtettetek, és ez az a világ, amit örökölni fogtok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page