top of page
Keresés

Az új energiák, amelyek most rátok hatnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy hogyan kezelitek a legújabb energiákat, amelyek rátok hatnak ott a Földön. Egy nagyobb energia beáramlást tapasztaltok, ami arra irányul, hogy rávegyen benneteket, hogy meg akarjátok tapasztalni az egységtudatosságot. Olyan időszakban éltek, amikor kevesebb szocializáció zajlik. Kevesebb ember gyűlik össze nagy csoportokban, mint amennyit általában a Földön tapasztalhattok, és több ember van elszigetelve a vírus miatt. És bár ezek sok szempontból szerencsétlen körülmények, de egyben lehetőséget is adnak arra, hogy más módon érjétek el emberi kollektívátokat. Rájöttök, hogy amikor egy szobában vagytok egy másik emberrel, nem kell beszélnetek egymáshoz ahhoz, hogy kommunikáljatok, és nem kell megérintenetek egymást ahhoz, hogy érezzétek annak az embernek a jelenlétét, akivel éppen akkor megosztjátok a teret.


Vigyétek ezt egy kicsit tovább, és vegyétek észre, hogy minden más ember energiáját és tudatosságát érezhetitek a saját otthonotok magányából vagy a természetben kedvenc helyetekről, ahol éppen ültök. Telepatikusan kapcsolatba tudsz lépni minden lénnyel - emberrel, növénnyel, állattal, földönkívülivel. Nem kell megvárnod, amíg valaki veled szemben ül, és a szemedbe néz, mielőtt megnyílsz a nonverbális kommunikációra.


Ha csak egyetlen emberi lényt érsz el, majd megkérdezed azt a személyt, hogy képes-e érzékelni az általad küldött gondolatokat, ez a leggyorsabb módja annak, hogy mindezt elengedd. Ha ehelyett felismered, hogy a kollektívának akarod kifejezni magad, és az egész emberiségnek küldesz üzenetet, akkor úgy fogod érezni, hogy tettél valamit, hogy segítsd a többi embert, akik elszigeteltnek vagy magányosnak érzik magukat.


Erre persze mindig van lehetőség, de most az energiák nagyon támogatják az egységtudatot. Nagyon támogatják azokat, akik szeretnének kiterjedni és kapcsolatot teremteni, és ezek az energiák válaszolnak a hívásra, sokak hívására, akik szeretnék kevésbé magányosnak érezni magukat. Az emberek akkor is érezhetik magukat egyedül, amikor másokkal vannak körülvéve, de ez inkább az ilyen időkben merül fel, amikor vannak olyan egyének, akik idejük nagy részét egyedül töltik. Érezzétek meg a körülöttetek lévő energiákat, hogy jobban részesüljetek belőlük, és hogy inspiráljanak benneteket arra, hogy tudatosságotokkal minden ember vagy minden lény felé forduljatok.


Természetesen konkrét csoportok felé is kinyújthatod a kezed. Elérhetsz egy országnyi embert, akik most éppen valamivel küzdenek, és tudatosabban járulhatsz hozzá azokhoz a megoldásokhoz, amelyeket a problémáikra keresnek. Ezek az energiák csak jönni fognak, és csak jönnek, mert a szükség még jó ideig fennmarad a Földön. Szükség van arra, hogy valamennyien összejöjjetek és felismerjétek, hogy ti mindannyian egy kollektíva részei vagytok. És mi, és a hozzánk hasonlók, továbbra is ebbe az irányba fogunk lökni benneteket, amíg csak szükséges.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page