top of page
Keresés

Az új 9D energiák, amelyek mindenkihez eljutnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Rengeteg energiát tudunk megosztani mindannyiótokkal ott a Földön, mert a kilencedik dimenzió különböző részeiből bányásztuk ki, hogy szélesebb választékot nyújthassunk nektek. Tudjuk, hogy a Föld bolygó a változatosságról szól. Olyan sok lény van ott, emberi és egyéb lények, olyan sok energia és olyan sok érzelem, és amit ti ott valójában kerestek, az az egyensúly és a harmónia. És elég időt töltöttünk az emberiségnek erre a jelenlegi változatára fókuszálva ahhoz, hogy pontosan tudjuk, mi az, amire szükségetek van a boldoguláshoz.


Az energiák olyanok, mint a fizikai testetek számára a tápanyagok. Néha kibillentek az egyensúlyból, és túl sok van az egyikből, és nem elég a másikból, és ez a tükörkép egy tünettel jelenik meg a testetekben. A tüneteitek az elmétekben vannak, és azért választottátok, hogy a Föld bolygóra inkarnálódjatok ebben az időben, mert a gondolatok és gondolatformák sokféleségét is akartátok, amelyek ott a rendelkezésetekre állnak, hogy felfedezhessétek őket. De mivel most az információs korszakban éltek, és a galaktikus korszak küszöbén álltok, hajlamosak vagytok arra, hogy egy kicsit túlságosan elme-központúvá váljatok a Földön, és ez nem szolgál benneteket annyira, mint ahogyan azt mindannyian gondoljátok, mert a technológia nem a megoldás. Az új földönkívüli technológiák nem jelentenek választ a Föld minden problémájára, mert az emberiség tudatossága az, ami a leginkább számít.


Ezért bányásztunk ki bizonyos energiákat, amelyek biztosan segíteni fognak nektek abban, hogy testetekben és elmétekben jobban összpontosítsatok és kiegyensúlyozottabbak legyetek, és ezeket az ételeteken és a vizeteken keresztül juttatjuk el hozzátok. Azt akarjuk, hogy ezek a bizonyos energiák mindenkit elérjenek, és ezért nem bízzuk a véletlenre, vagy nem akarjuk, hogy csak azok kapják meg őket, akik nyitottak az energiákra. A Földön szinte mindenki eszik, és mindenki vagy iszik a vízből, vagy fürdik benne, zuhanyozik, és ha fürödtök vagy zuhanyoztok, akkor ezt a vizet veszitek magatokhoz. Tehát mindenki megkapja ezeket a kiegyensúlyozó energiákat, amelyek az Arkturiai Csillagrendszerből érkeznek, de a kilencedik dimenzióból is, ami nem lokális.


És így ez az időszak, amiben most vagytok, tökéletes arra, hogy több egyensúlyt teremtsetek magatokban és az életetekben. Szeretnénk, ha ezt tudnátok, mert mi is tudjuk, hogy az emberi elme és az emberi kollektív elme harmóniája milyen fontos a felemelkedésetek szempontjából. Annak megválasztása, hogy mire gondoljatok és mire fókuszáljatok, a legegyszerűbb lépések, amelyeket megtehettek, és ezek olyan lépések, amelyeket egy átlagos nap folyamán nagyon sokszor megtehetnétek. Úgy fogjátok találni, hogy könnyebb lesz ezt megtenni azokban a hetekben és hónapokban, amelyek mindannyiótok számára közelednek, ahogy folytatjátok az evést és ivást a nagyobb mentális, majd érzelmi összehangolódás felé vezető utatokon.


És természetesen az a munka, amit önmagatokon végeztek a magasabb rezgés fenntartása érdekében, szintén nagyon hasznos lesz ebben a tekintetben. Ti vagytok azok, akik a kemény munkát, a nehéz munkát végzik, mi és a hozzánk hasonlók pedig csak azért vagyunk itt, hogy segítsünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page