top of page
Keresés

Az ébredőknek és az újonnan ébredőknek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk, hogy tanúi lehetünk annyi egyén felébredésének ott a Földön, ahogyan azt is nagy örömmel látjuk, hogy azok, akik már felébredtek, továbbra is virágoznak, és magasabb szintűvé válnak önmagukból. A világ, amelyben éltek, nem ösztönöz benneteket erre, és ezért tényleg szembe kell mennetek az árral, hogy hűek legyetek önmagatokhoz, mint ötödik dimenziós lények. Szeretettel kell nemet mondanotok azoknak az embereknek, akik azt akarják, hogy csatlakozzatok hozzájuk valaki más vagy egy csoport elítélésében, mert a lényetek mélyén tudjátok, hogy az összefogás és az egység a felemelkedésetek része.

 

Nem úgy juttok el oda, ahová tartotok, hogy magatokat vagy bárki mást egy szép, takaros kis dobozba rakjátok. A dobozoknak falai vannak, és ti nem azért vagytok ott, hogy tovább folytassátok az elkülönülést és a szegregációt. Azért vagytok ott, hogy elősegítsétek a szeretetet és az integrációt. Amikor tehát arról beszélünk, hogy a tudatosságotok fejlődését segítitek elő, akkor erre gondolunk. Látnotok kell a lehetőségeket, amelyek minden nap előttetek vannak, hogy ezt megtehessétek. És a jó hír az, hogy azok közületek, akik ébren vannak, jobban ráhangolódtak az érzelmi testükre. Érzékenyek vagytok; empatikusak vagytok. Tudjátok, mikor érzitek jól magatokat, és mikor nem érzitek jól magatokat.

 

Amikor valamit nem éreztek jónak, az egy jelzés számotokra, hogy itt az ideje elengedni azt, amire éppen gondoltok, amire éppen a figyelmeteket irányítjátok. Egyszerűen nem szolgál titeket, és nem szolgálja azt az általános célt, ami minden egyes embernek a felemelkedés. A felemelkedés azt jelenti, hogy közelebb kerülünk a Forrásenergiához, és a Forrásenergia minden és mindenki. Ha tehát azt látjátok, hogy valaki meghívást kínál nektek, hogy csatlakozzatok hozzájuk, hogy egy személy vagy egy csoport, egy ideológia ellen nyomuljatok, akkor egyszerűen udvariasan vissza kell utasítanotok, hogy részesei legyetek annak a mozgalomnak.

 

Az ilyen mozgalmak tudatosítása segít felismerni, hogy mire van szükség ott a Földön. Ebből van szükségetek többre: több olyan emberre van szükségetek, akik össze akarnak fogni. És amikor az emberek újonnan ébrednek, hajlamosak felismerni ezt; az emberek meg akarják találni a törzsüket, a lélekcsaládjukat. És azok közületek, akik ezt az üzenetet kapják, minden bizonnyal már voltak ezen a ponton, vagy most vannak ezen a ponton.

 

Tehát ugyanúgy megtehetitek ezt, mint bárki más. Eldönthetitek, hogy elindítotok egy csoportot, vagy egy mozgalmat, amely az emberiség egyesítéséről szól, minden különbözőségetek ellenére. Különböző véleményetek lehet arról, hogy mit helyes és etikus enni, és mégis egyesülhettek a többi emberrel. Lehet különböző véleményetek arról, hogy kinek vannak jobb politikai elképzelései, és mégis egyesülhettek azokkal az egyénekkel, akikkel nem értetek egyet. Nem kell hagynotok, hogy bármilyen meggyőződés elválasszon benneteket egymástól. Ehelyett, ha arra összpontosítotok, ami egyesít benneteket, vagyis arra az igazságra, hogy mindannyian egyek vagyunk, akkor több olyan egyént vonzotok magatokhoz, akik szintén ebben hisznek, és akik ezt akarják megélni a mindennapi életükben.

 

Amikor elkezdtek erről célként vagy küldetésként gondolkodni, akkor nem kell messzebbre néznetek, mint a családotok, barátaitok és kollégáitok köre. És tudjátok, hogy ezekkel az egyénekkel össze tudtok jönni azon az igazságon alapulva, hogy ők a Forrás, és ti is azok vagytok. És túl tudtok lépni bármilyen nézeteltéréseteken, mert készen álltok arra, hogy mindezek fölé emelkedjetek, és ti vagytok azok, akik másokat is meghívnak erre.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page