top of page
Keresés

Az Ébredési Ösztön Kapcsoló

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Folyamatosan lenyűgöz bennünket az emberiség, mert olyan sok mindent hajlandóak vagytok elviselni a túlélésetek érdekében, és tudjuk, hogy ha ugyanezt a megközelítést alkalmaznátok az érzelmeitek és a spiritualitásotok terén, akkor exponenciálisan tudnátok növekedni egyénként és kollektívaként. A túlélés akarása be van építve; nem kell meggyőznötök magatokat arról, hogy jó ötlet, hogy egyetek, hidratáljatok, ruházkodjatok, tetőt adjatok a fejetek fölé, és így tovább. Amire szükségetek van, az az, hogy az ébredési ösztön bekapcsoljon bennetek, hogy mindannyian vágyakozzatok a spirituális fejlődésre. És amikor ez a vágy háttérbe szorítja a puszta túlélés vágyát, hatalmas változásokat fogtok látni olyan egyénekben, akikről korábban lemondtatok.


A felébredési ösztön aktiválása az, amin mi és kollégáink itt a nem-fizikai világban most dolgozunk. Együtt dolgozunk a felsőbb énetekkel, és együtt dolgozunk a fizikai testekben lévő földönkívüliekkel, hogy meghatározzuk a legjobb módját ennek az ösztönnek az aktiválásának, ami segíteni fog másoknak abban, hogy felismerjék, hogy ők egy szellem, és hogy e szellemként terjeszkednek. És amikor világotokon elég sok ember akarja majd valóban megtapasztalni a spirituális fejlődést, érezni fogjátok az energiák szökőárhullámát, mert most az eddig aludt embertársaitok megnyílnak majd az energiák előtt, amelyeknek befogadásával ti és a hozzátok hasonlók már annyira tisztában vagytok.


Nagyon sokat fogtok profitálni abból, hogy az emberiség többi része úgy dönt, hogy a spiritualitását helyezi előtérbe, és nektek több mint elég dolgotok lesz, amit adhattok embertársaitoknak, mert még mindig szükségük lesz a segítségetekre. Még mindig szükségük lesz arra, hogy tudják, hogyan kezeljék a felébredési tapasztalataikat. Tudniuk kell majd, hogyan dolgozzanak fel egy érzelmet, hogyan emeljék a rezgésüket, és hogyan tapasztalják meg az egységet. Ti fel fogtok lépni, mert egész életetekben edzettetek, sőt, vártatok erre a pillanatra, arra a pillanatra, amikor már nem ti lesztek a furcsa a vacsoraasztalnál.


Nem lesztek többé a kitaszítottak vagy a fekete bárány a családotokban. Ti lesztek az, akihez mindenki fordul, mert tudni fogják, hogy ti már átmentetek azon, amit ők átélnek, és tudjátok, hogyan kell segíteni. Ez a dicsőséges idő közeledik ott a Föld bolygón, és mi csak azt akartuk, hogy tudjátok, hogy mi is megtesszük a magunk részét. Dolgozunk az ébredési ösztön kapcsolóján.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page