top of page
Keresés

Az általad teremtett új Föld manifesztálása

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Rendkívül izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, amit az elmúlt néhány évben megteremtett megnyilvánulásaitok tekintetében magatoknak megterveztetek. Ti, mint kollektíva, jobban összpontosítottatok, mint valaha, mert oly sok mindent tapasztaltatok, amit nem akartatok látni és nem akartatok a világotok részévé tenni. Itt az ideje, hogy felerősítsétek ezt a fókuszt arra, amit teremtetek, mert egy új korszakba léptek az emberiség számára, és ez a nagyobb átláthatóság, a nagyobb szabadság, a régi összeomlásának és az új megszületésének korszaka. Ezt tényleg kollektívaként tettétek, akár egyetértettetek, akár nem, minden olyan kérdésben, amire összpontosítottatok.


A világ legtöbb embere azt akarja, ami mindenkinek jó, és a világ legtöbb embere felismeri, hogy ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, változásoknak is be kell következniük. Ha azonban túlságosan arra koncentráltok, hogy ezeknek a változásoknak milyennek kell lenniük, és ragaszkodtok azokhoz a nagyon is konkrét eredményekhez, amelyeket szem előtt tartottatok, akkor csak nagyobb távolságot teremtetek magatok és a valóság között. Lehettek rugalmasak és nyitottak a változásokra, amelyek úgy jönnek, ahogyan az mindenkinek a legjobb, és nem kell tudnotok a konkrétumokat.


Koncentráljatok az érzésekre, ne a részletekre, és sokkal hamarabb fogtok oda jutni, mint társadalom és mint egyének. Ismerjétek fel, hogy kollektívaként dolgoztok, és hogy kollektívaként a helyes irányba mozogtok. Hazafelé tartotok, mindig, és az otthon mindig a Forrásenergia lesz. De előbb a tudatosság magasabb szintjeire váltotok, amit mi az ötödik dimenziónak nevezünk. Lesz egy hatodik dimenzió, és egy hetedik, és egy nyolcadik, és így tovább, amit mindannyian megtapasztalhattok, ahogy egyre közelebb és közelebb kerültök, vissza az otthoni bázisotokhoz.


És amit az elmúlt néhány évben átéltetek a Föld bolygón, az valóban arra késztetett mindenkit, hogy arra a világtípusra összpontosítson, amelyben élni szeretne. Ez nem csak egy visszatérés a dolgok korábbi állapotába, amit most megtapasztalhattok. Arról van szó, hogy megszabadulunk a régitől és megengedjük az újnak, hogy bejöjjön az energiákkal, amelyek ebben a márciusi hónapban és az egész 2022-es évben érkeznek. Ezen a felfelé ívelő spirálon vagytok, és számíthattok arra, hogy ezek az alkotásaitok könnyedén, kegyelemmel és azzal a képességgel jönnek, hogy örömben és békében tapasztaljátok meg őket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page