top of page
Keresés

Az energiák és erők erőteljes felhasználása

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Olyan sok különböző erővel, olyan sok különböző energiával állunk folyamatosan kapcsolatban, hogy kihívást jelent számunkra, hogy értelmet adjunk annak, amivel foglalkozunk. Ez a Föld bolygó káosza. A káosz annak a ténynek köszönhető, hogy annyi különböző energia, annyi különböző erő van köztetek, és azzal a feladattal bíztak meg benneteket, hogy szitáljátok át őket, használjátok azokat, amelyek hasznosak számotokra, a többit pedig elvetitek. Arra kérnek benneteket, hogy fedezzétek fel, hogy melyik energiát és melyik erőt használjátok egy adott pillanatban vagy egy adott vágyatokhoz.


És ami miatt ez számotokra nagyobb kihívást jelent, mint számunkra, az az, hogy nektek az elméteknek korlátai vannak. Gyakran rosszul használjátok az elméteket, amikor megpróbáltok valamit kitalálni. Vannak olyan kísérletek is, amelyekkel az elme megpróbál értelmet adni annak, hogy egyáltalán miért létezik valami, és a korlátozott kapacitása miatt az elmétek gyakran alulmarad. Ezért vannak az érzékeitek, az intuíciótok.


Ezért van az, hogy azok az emberek, akik az energiáról és a rezgésről beszélnek, általában jó döntéseket hoznak. Ők általában a megfelelő helyen találják magukat a megfelelő időben, mert a belső erőközpontba mennek, amely a szívtérben és a napfonatotokban található. Ez a két terület a te erőközpontod, és lehetővé teszik számodra, hogy beleérezz egy helyzetbe, vagy egy személybe, egy lehetőségbe, vagy akár egy szobába, hogy eldöntsd, hogy helyénvaló-e számodra, hogy részt vegyél abban az adott energiában az adott pillanatban, amelyben éppen vagy.


Azok közületek, akik képesek voltak szétválogatni az ott jelenlévő különböző energiákat, erőket és így tovább, nagyon jó teremtésre képesek. Képesek vagytok segíteni magatokon és másokon, mert hajlandóak vagytok ezen a szinten részt venni, egy olyan szinten, ami túlmutat azon, amit az elmétekkel tudtok gondolni. És amikor hajlandóak vagytok elérni az energiát és érezni a rezgést, elmétek tisztábbá válik, mert tehermentesítitek azt. Lehetőséget adtál neki, hogy ellazuljon. Ez az, amit a meditáció is jelent.


Amikor meditálsz, érezd meg a benned lévő, téged körülvevő energiákat, és tudd, hogy erőteljesen felhasználhatod őket, és úgy irányíthatod őket, ahogyan te szeretnéd, ha egyszerűen kitisztítod a fejed, és megérezted azt a benned lévő erőt, amely olyan erőteljes, olyan kreatív és olyan kiterjedt. Azok, akik már egy ideje benne vannak, pontosan tudják, miről beszélünk, és néhányan közületek csak arra szorulnak rá, hogy időről időre emlékeztessük őket arra, hogy az energia tengerében léteznek, és hogy az egyetlen erő, amit érdemes használni bármilyen helyzetben, az a szeretet ereje.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page