top of page
Keresés

Az energiák felhasználása a hatalmas változások létrehozására

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sokan érdeklődtök az iránt, hogy felfedezzétek, mit tudtok teremteni azokkal az energiákkal, amelyek most körülöttetek vannak. Tudjuk, hogy azért vagytok itt, hogy felkutassátok, megtapasztaljátok, majd felfedezzétek, hogy mi az, amit teremteni szeretnétek, és sokan közületek érezhetik, hogy ez a vágy egyre erősebb bennetek ezekben az időkben, amikben éltek, és ez jó dolog. A vágy az a szikra, amely meggyújtja a lángot, és a lángot égve tarthatjátok a fókuszotokkal, a légzésetekkel és a ragaszkodás elengedésével, vagy láthatjátok, hogy a vágyatok nem teljesült azonnal a fizikaiban, bizonyítékkal arra, hogy nem teremtettétek meg, amire vágytatok, és feladhattok minden reményt. Sőt, akár ellenállásba is kezdhetsz, ami egyre távolabbra sodorja azt a teremtésedet.


Tudjuk, hogy olyan korban éltek, amikor sokkal gyorsabban megkaphatjátok, amit akartok, mint 20 vagy 30 évvel ezelőtt, és ezért kialakult bennetek egy olyan elvárás, ami közelebb áll az azonnali megnyilvánuláshoz, amikor a nagy változásokról van szó, amiket a világ színpadán szeretnétek látni. Most már elég sokan felismertétek, hogy képesek vagytok megváltoztatni a világot ahhoz, hogy ezt megtehessétek, de bátorítanotok kell egymást, ahelyett, hogy összefogtok és panaszkodtok arról, hogy mi a baj a világgal.


Több embert látunk összegyűlni ellenállásból, mint ahányan összegyűlnek azért a pozitív változásért, amit látni szeretnének, és ezért tart olyan sokáig, amíg ezek a vágyak megvalósulnak. Egy idő után, mint egy kisgyermek, aki dühkitörést kap, az ellenállásban felnőtt emberek hajlamosak kifáradni és feladni az ellenállásukat. Végül a figyelmüket valami olyan dolog felé fordítják, ami pozitív az életükben. Talán visszatérnek azokhoz a dolgokhoz, amelyeket szívesen csinálnak, és akkor elkezdik látni, hogy bekövetkeznek azok a változások, amelyekért néhány hónappal korábban még olyan kitartóan küzdöttek. Szeretnénk, ha képesek lennétek átugrani az ellenállásnak és az ellenállás hiábavalóságának érzésének ezt a középső lépcsőfokát, és rögtön az életetek örömben való megélésére térnétek rá, amennyire az adott pillanatban a lehető legjobban telik tőletek.


Ismétlem, mindig összpontosíthattok a kívánt eredményre, az új világra, amit megteremtetek, és vizualizálhatjátok azt, és belelélegezhettek, de ha felállítotok egy ellenséget, aki megakadályozza, hogy abban a világban éljetek, amit megteremtetek, és ezt az ellenséget teszitek az emberek gonosztevőjévé, akkor magatok teremtitek meg az akadályt. És erre nincs szükséged. Nem kell olyan történetet mondanotok magatoknak, amely szerint ez az ember vagy ez a kormány hibája. Ehelyett fel kell ismernetek, hogy milyen briliánsak vagytok, milyen erősek vagytok, és mennyire tudtok összpontosítani, ha van valami, ami igazán érdekel benneteket.


Fontos, hogy úgy éljétek az életeteket, ahogy most van, ahelyett, hogy várnátok az új világra, az Új Földre, amiről néha halljátok, hogy beszélünk, mert bár ezek a dolgok eljönnek hozzátok, és elkerülhetetlenek, még mindig van egy életetek, amit most kell élnetek. És a mostban élni a legjobb hely, ahol élni lehet; valójában ez az egyetlen hely, ahol élni lehet. És lehet olyan vágyatok a mostban, ami nem fog azonnal megjelenni, és mégis lehet hitetek és bízhattok abban, hogy meg fog jelenni, mert erőteljes teremtő lények vagytok, aki azért van itt, hogy megváltoztassa a világot, és jobbá tegye azt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page