top of page
Keresés

Az emberiségre váró hatalmas változások

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagy pozitív változásokat várunk mindannyiótok számára ott a Földön, mert tudjuk, milyen messzire jutottatok, és tudjuk, hogy hatalmas lendület áll mögöttetek. Mi is hiszünk magunkban és az összes segítőben, akikkel rendelkeztek. Tudjuk, hogy tudunk segíteni nektek mindenféle módon, amire szükségetek van. Tudjuk, hogy mindez tökéletesen meg lett szervezve, tökéletesen meg lett tervezve, hogy mindenki kivehesse a részét azokból a hatalmas változásokból, amelyek még előttetek állnak a Földön.


Tudjuk, hogy nem láthatjátok, hogy mennyit fejlődtetek egyénként, mert épp benne éltek azokban az életekben, amiket éltek, pillanatról pillanatra és napról napra, de biztosíthatunk benneteket, hogy a növekedés, amin keresztülmentetek, óriási, és most rólatok beszélünk, mint egyénekről és mint kollektíváról. Azt is gyakran elmondtuk nektek, hogy hosszabb időbe telik, amíg a fizikai birodalom utoléri az energetikai birodalmat, és hogy sokatoknak csak egy kis türelemre van szüksége. Ez nem is lehetne igazabb, mint most, ebben a pillanatban. Az energiák nyaktörő sebességgel mozognak, a fizikai pedig ehhez képest továbbra is csigatempóban halad. Ezért olyan fontos, hogy ráérezzetek az energiákra.


Érezzétek, hogy mi az, ami most elérhető számotokra, amit öt vagy tíz évvel ezelőtt még nem érezhettetek volna. Ti vagytok a tudatosság evolúciójának középpontjában ebben az univerzumban, és sokkal jobb lenne, ha felismernétek magatokat, mintha örökké alázatosak lennétek. Vezetőként, a Felébredt Kollektívaként a tudatosság következő szintjére viszitek az emberiséget. Ne adjátok alá magatokat.


Ez egy gyönyörű időszak és egy erőteljes időszak mindannyiótok számára, hogy azokra a hatalmas változásokra összpontosítsatok, amelyeket látni akartok az életetekben és a külvilágban, mert amint elismeritek, hogy drámaian megváltoztatok ebben az életben, elkezdhetitek látni ezt a tükörképet rajtatok kívül. Nem egyszerre fog történni; nem fogtok elájulni a változásoktól, de elkezditek majd egyre részletesebben észrevenni őket. És elkezditek majd megtapasztalni őket a mindennapi életetekben.


Azért vagytok ott, hogy az ötödik dimenzióba katapultáljátok magatokat, és magatokkal ragadjátok az emberiséget, és minden eszköz és minden segítő rendelkezésetekre áll, ami ehhez szükséges. Ha elég sokáig el tudtok távolodni a saját utatokból, akkor megtapasztalhatjátok mindazt, amiről itt és most beszélünk, és ezt ajánljuk is nektek, mert azt akarjuk, hogy élvezzétek ezt a repülést a katapultról az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page