top of page
Keresés

Az emberiségnek gyarmatosítania kellene a Marsot?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük mindannyiótoknak, hogy egy csodálatos valóságot hoztatok létre közösen, ahová mindannyian felemelkedhettek. Ez egy olyan valóság, amely tele van fénnyel és szeretettel, együttérzéssel és kreativitással, és ez az a valóság, amelyet a világból teremtünk, amelyben most éltek, és az összes viszályból, amit tapasztaltok. Amit ti ott a Földön csináltok, annak része, hogy meghatározzátok magatok és a kollektíva számára, hogy mi lenne jobb.


Lehet, hogy nem tudtok egyetérteni abban, hogyan juthatnátok el ehhez a jobb világhoz, ehhez a jobb valósághoz, de a legtöbb ember a mai világotokon békét, harmóniát akar és azt, hogy az emberekkel tisztelettel bánjanak. A legtöbb ember azt akarja, hogy mindenkinek legyen elég élelme, ruhája, menedéke, tiszta vize és minden, amire szüksége van a boldoguláshoz, és ez az, ahová a kreatív energia nagy része jelenleg áramlik. Ezt a valóságot építitek fel annak a valóságnak a hamvaiból, amelyről látjátok, hogy körülöttetek omladozik. Látjátok, hogy a valóság, amelyben éltek, nem fenntartható. Tudjátok, hogy nem folytathatjátok ugyanazt a pályát, amelyen kollektívaként eddig voltatok, és nem maradhattok ott a Földön, és ezért érdekel olyan sok embert az űr, a Mars kolonizálása, egy új, Földhöz hasonló bolygó megtalálása, és egy űrállomáson való élet lehetősége.


Az emberek készek bedobni a törülközőt ott a Földön, mert az elméjükkel nem tudják kitalálni, hogyan juthatnak el onnan, ahol vagytok, oda, ahová a legtöbbetek szeretne eljutni. Természetesen még mindig vannak olyanok, akik nagy vagyoni, hatalmi és tekintélyi pozícióban vannak, akik azt akarják, hogy a dolgok maradjanak úgy, ahogy vannak, de az ő számuk kicsi, a ti számotok pedig nagy. És amikor nem értetek egyet abban, hogy hogyan juthatnátok el a jobb valóságba, megosztjátok magatokat, és kollektívaként kevésbé hatalmassá teszitek magatokat. És ezért van az, hogy - mint a megnyilvánulás legtöbb esetében - el kell engednetek a "hogyan"-ot. Ahogy a "mire" összpontosítotok, és arra, hogy milyen érzés, egyre közelebb és közelebb kerültök hozzá kollektívaként.


És csak azért, mert az elmétek nem tudja kitalálni, hogyan juthatnátok el oda, ahová szeretnétek, nem jelenti azt, hogy az út nem létezik. De igenis létezik. Nagyon sok minden, amit megtapasztaltok, meghaladja a fizikai elme felfogóképességét, és mégis valóságosnak és igaznak fogadjátok el. El kell fogadnotok, hogy ez a világ, amit közösen teremtetek, nem csak létezik, hanem könnyen elérhető lesz mindannyiótok számára, akik közösen teremtitek, és el kell engednetek azt az igényt, hogy tudnotok kell, hogyan fog mindez megtörténni. Tudjuk, hogy mik az elméletek. Hallottunk már egy csomót közülük, és a fizikai elme számára sok értelmet nyernek, és ettől az emberek egy pillanatra jobban érzik magukat, mert azt hiszik, hogy tudják, mi lesz, hogyan fog történni, milyen lesz a felemelkedés.


Ti épp most éltek; ez azért történik, mert körülnéztek és észreveszitek, hogy változásra van szükség a világotokban, és akkor a szívetekkel azok felé nyúltok, akik a legjobban szenvednek, és együttérzést éreztek. Gyógyulást és szeretetet küldötök; ti vagytok a fény azok számára, akik a sötétségben élnek, és így történik ez. De mivel mindez nem kézzelfogható és számszerűsíthető, bíznotok kell. Bíznotok kell abban, hogy az új Föld irányába mozogtok, az új valóság felé, amit folyamatosan közösen teremtetek, és hogy minden, amit magatokon kívül láttok, ami az ellenkezője annak, amit meg akartok élni, az az üzemanyag, ami égve tartja bennetek a tüzet, hogy arra a valóságra összpontosítsatok, amit meg akartok élni.


A kulcs itt az, hogy ne álljatok ellen, és ne ellenkezzetek azzal a valósággal szemben, amit most láttok magatokon kívül, mert ez aktívan tartja azt a rezgésetekben, ami azt jelenti, hogy továbbra is azt fogjátok teremteni. Ehelyett nézzetek arra, amit kollektívaként közösen hoztatok létre, és tudjátok, hogy mindig előre haladtok, mindig tágultok, és mindig spirálisan emelkedtek az ötödik dimenziós frekvenciatartományba, ami elkerülhetetlen és a születési jogotok, hogy megtapasztaljátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page