top of page
Keresés

Az emberiség rekordokat állít fel és dönt meg

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Nagyon örülünk, hogy átadhatjuk nektek ezt a közvetítést, mert felismerjük, hogy mennyire értékelitek az emberiség fejlődési jelentéseit. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy onnan, ahol mi ülünk, és a lelketek perspektívájából nézve, nagyon jól boldogultok ott a Földön, és történelmet írtok, rekordokat állítotok fel, és mindenféle új univerzumokat teremtetek annak eredményeként, amit megéltek. Jelenleg több ember van jelen a Föld bolygón, mint valaha is volt, és ez figyelemre méltó teljesítmény, mert ez mindannyiótok számára azt mutatja, hogy mennyi lélek akar ott inkarnálódni. Ez azt jelenti, hogy egy hihetetlen utazáson vagytok, akár tudatában vagytok ennek mindig, akár nem.

 

Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy igenis így van. Ez egy figyelemre méltó utazás, ahol oly sok minden valósul meg és jön létre pusztán a bolygón való jelenlétetekkel és a hajlandóságotokkal, hogy megéljétek azokat az életeket, amelyeket magatoknak választottatok. Tudjuk, hogy értékelitek, hogy a magunkfajták elismernek benneteket, de azt is tudjuk, hogy nem mindig érzitek magatokat olyan jól, hogy ott vagytok, vagy azzal kapcsolatban, hogy személyesen milyen jól teljesítetek. Ezért azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy fontos számotokra, hogy a lelketek szemszögéből szemléljétek a dolgokat. A lelketek nem szenved. A lelketek nem szennyezett, és a lelketek nem sérült, függetlenül attól, hogy mi történik veletek ott a fizikai testetekben.

 

Nos, a lelketekre hatással van minden, amit tesztek, amit gondoltok és mondtok, minden, ami veletek történik, és minden érzés, amit éreztek. A lelketek tudatosan részt vesz az élettapasztalatban, de semmitől sem romlik el/sérül, és soha nem is fog. Ez egyszerűen nem lehetséges. Ha átveszitek a lelketek perspektíváját, akkor elkezdhetitek értékelni az életeteket, magatokat és az utazásotokat úgy, ahogy mi tesszük.

 

Biztosak lehettek abban is, hogy mivel jelenleg olyan sokan vagytok a bolygón, ezért rekordszámú segítő is áll az emberi kollektíva rendelkezésére. Hasznotokra válhat az összes tündér, földönkívüli, angyali lény és felemelkedett mester, akik szeretetet, együttérzést és gyógyulást küldenek a bolygónak és lakóinak. Hasznotokra válhat mindaz a kérés és mindaz a teremtés, amit embertársaitok tesznek, olyan emberek, akik sokkal több nehézséget élnek át, mint ti az életetekben.

 

Ezért erre hívunk benneteket. Értékeljétek magatokat és az utatokat, és kezdjétek el fontolóra venni a fentről érkező segítséget. Kezdjétek el elképzelni, hogy hány segítő van, amikor nyolcmilliárd ember él a bolygón. És aztán kezdjétek el érezni a beérkező energiákat, és az összes segítséget, ami az összes dimenzióból, az összes csillagrendszerből, az összes birodalomból érkezik, amit csak el tudtok képzelni, és még többet is. Legyetek olyan izgatottak a mostani életetekkel kapcsolatban, mint egy lélek, aki ebben a pillanatban születik testbe, csecsemőbe. Ez lehetséges, függetlenül attól, hogy néha mennyire fásultnak érzitek magatokat, függetlenül attól, hogy néha milyen csüggedtek vagytok.

 

Lehetséges, hogy a lélek perspektívája legyen az, amik valójában vagytok, és hogy életetek minden pillanatát szeressétek a Föld bolygón. Amikor azt mondjuk nektek, hogy sok minden történik ott, akkor ezt komolyan is gondoljuk. Amikor azt mondjuk nektek, hogy sokkal több fog ott kibontakozni, akkor ezt komolyan gondoljuk. És amikor azt mondjuk nektek, hogy felfelé ívelő spirálban vagytok, és hogy a felemelkedés a sorsotok, akkor ezt komolyan gondoljuk.

 

Nagyon izgatottak vagyunk mindannyiótokért, még akkor is, ha ti magatokért nem vagytok izgatottak, de reméljük, hogy a mi izgatottságunk egy része átragad rátok, hogy élvezni tudjátok a negyedik dimenzióban töltött hátralévő időtöket, miközben felemelkedtek az ötödik dimenzióba. Ezek valóban izgalmas idők az emberiség számára, és ti mindannyian azért jöttetek el, hogy részesei legyetek ennek az utazásnak a kollektíva és Földanyátok számára.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page