top of page
Keresés

Az emberiség felemelkedésére vonatkozó víziónk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Van egy víziónk az emberiség jövőjéről, amelyet a tudatosságunkban tartunk, és meghívunk benneteket erre a vízióra, elküldve nektek annak rezgését. Az egész emberiség számára az a vágyunk, hogy a tudatosságotokat az elképzelhető legbékésebb, legkellemesebb és legörömtelibb módon változtassátok meg. Tudjuk, hogy ez az idővonal mindannyiótok számára létezik, és az a küldetésünk, hogy minél többen megtapasztaljátok, mind éber állapotban, mind alvás közben, hogy a rezgést magatokban tarthassátok, és a társadalom azon tagjai közé tartozzatok, akik a lehető legjobb forgatókönyv felé érzik magukat.


Kollektívaként képesek vagytok arra, hogy átvegyétek az emberiség váltására vonatkozó elképzelésünket, és továbbfejlesszétek azt. Elég erősek vagytok ahhoz, hogy ezt megtegyétek, és ez is egy olyan vízió, amit mindannyiótok számára tartogatunk. Tudjuk, hogy mire vagytok képesek, de a legtöbben még nem találtátok meg a bizalmat ahhoz, hogy megteremtsétek a vágyott valóságot, ezért segítünk nektek megtalálni ezt a bizalmat. És azt szeretnénk, ha mindannyian felismernétek magatokat, mint gyönyörű és mesterien teremtő lényeket. Sokan közületek tudatára ébredtek az elmozdulásotokkal kapcsolatos jóslatoknak, vagy ahogyan néha nevezik, "az eseménynek", és ezek a jóslatok káoszról, pusztulásról, kataklizmákról és halálról szólnak. És bár ezek az idővonalak minden bizonnyal léteznek, nem kell semmihez igazodnotok, amit nem akartok megtapasztalni.


A negyedik dimenzióban megvan a szabadságotok arra, hogy megteremtsétek azokat a tapasztalatokat, amiket szeretnétek, és aztán manifesztáljátok ezeket a tapasztalatokat. Amikor tudatára ébredtek valaki más nem túl jó érzésű víziójának az emberiség víziójáról, emlékezzetek erre. Ne feledjétek, hogy az ennek az előrejelzésnek való kitettségetek a ti teremtésetek, de azt is tudjátok, hogy nem vagytok kötelesek megélni azt, amire valaki más meghív benneteket. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogjátok azt a víziót, amit mi tartunk az emberiség váltásának befejezéséről, és ezért hívunk meg benneteket erre.


De mindig megmarad a szabad akaratotok. Mindig is képesek lesztek választani, hogy mit akartok megtapasztalni, és kérlek, kérlek, tudjátok, hogy egyik jóslat sem kőbe vésett, amiről tudomást szereztek. A jövő a valószínűségekről szól, és ti, mint az emberi kollektíva felébredettjei, választhattok és választani is fogtok ezek közül a valószínűségek közül. És ahogy mondtuk, valószínűleg újakat fogtok teremteni, olyanokat, amelyek még jobbak, mint amit mi elképzeltünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."


0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page