top of page
Keresés

Az emberiség arra rendeltetett, hogy elbukjon, de ti nem fogtok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon megértőek vagyunk, amikor azt látjuk, hogy egy vagy több közületek egy kicsit kisiklik a sínről, egy pillanatra kirohan, vagy olyan cselekedetet tesz, amit később megbán. Először is, egy olyan világban és dimenzióban éltek, amely kihívást jelent számotokra, hogy egyáltalán fizikai formában létezzetek. Ráadásul a legfontosabb dolgoktól, amelyeket megtehetnétek, hogy mindezt megkönnyítsétek magatoknak, a legtöbb felnőtt elriaszt benneteket, amikor felnőtök. Azt mondják nektek, hogy legyetek keményebbek. Azt mondják, hogy legyetek csendben. Azt mondják, hogy ne kövessétek az ösztöneiteket, az érzéseiteket vagy az intuíciótokat, hanem tegyétek azt, amit mondanak nektek.


Alapvetően arra készítenek fel, hogy emberi lényként elbukjatok, és ha egyszer eljutsz abba a korba, amikor ráébredsz az igazságra, hogy az érzéseid fontosak, és érezned kell őket, akkor rengeteg dolgod lesz. Úgymond sok minden van a válladon, és még mindig a túlélés miatt kell aggódnod. Ki kell fizetned a számlákat. Tető kell a fejed fölé. És mindannyian sokkal jobban teljesítetek, mint ahogyan azt a körülményekhez képest elismeritek magatoknak. Szeretnénk, ha ezt tudnátok. Nagyon szeretnénk, ha éreznétek az őszinteségünket, amikor ezt mondjuk nektek. Mindent megtesztek, ami tőletek telik, és nem baj, ha hibáztok.


Nem baj, ha úgy döntötök, hogy egy függőséghez kell fordulnotok, csak hogy normálisnak érezzétek magatokat. Rendben van, amikor olyan szörnyű helyzetben találjátok magatokat, hogy vissza kell költöznötök a szüleitekhez. Rendben van, ha voltak olyan kapcsolatok, amelyek nem működtek, vagy olyan házasságok, amelyek válással végződtek. Az emberiség nem jut előbbre a tudatosságának evolúciójában azzal, hogy keményen ítélkezik önmaga és mások felett. Amikor azt tapasztaljátok, hogy egy másik emberi lényre tekintetek, és azt mondjátok magatoknak, hogy másnak kellene lennie, jobbnak kellene lennie, nem kellene többé hinnie abban, amiben hisz, akkor lényegében ezt mondjátok magatokról.


Mindig ugyanolyan kritikusak lesztek magatokkal szemben, mint másokkal szemben. Bizonyos esetekben még kritikusabbak vagytok. Ezért olyan fontos, hogy törekedjetek az önmagatok feltétel nélküli szeretetére. Ez fontosabb, mint a teljesítményetek, a spirituális ajándékaitok felébresztése, vagy az igazság megismerése valamiről, ami a világotokban történik. Szeretnénk, ha most, hogy ébren vagytok, felismernétek, mennyire fontosak az érzéseitek, és szeretnénk, ha észrevennétek, mennyivel jobban érzitek magatokat, ha feltétel nélkül szeretitek magatokat, és mennyivel rosszabbul, ha valamiféle lehetetlen mércéhez tartjátok magatokat, csak azért, mert ébren vagytok.


Gyakran halljuk, hogy azt mondjátok, hogy többet kellene tennetek, hogy sokkal jobban hozzá akartok járulni, mint ahogy jelenleg teszitek, és azt szeretnénk, ha levennétek magatokról a nyomást, mert magas rezgésszámú állapotban kell lennetek ahhoz, hogy bárkinek a szolgálatára lehessetek. Tehát mindenképpen magas rezgésszámú állapotban kell lennetek ahhoz, hogy mindenkinek a szolgálatára lehessetek. Ez az, amiért ott vagytok. Azért vagytok ott, hogy megtartsátok ezt a magasabb rezgésszámú állapotot, és ezt nem tudjátok megtenni, ha magatokat ostorozzátok, hogy nem tettetek eleget, nem voltatok elegek, nem ébresztettétek fel eléggé ajándékaitokat és képességeiteket. Lesz idő minderre.


Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk nektek, hogy meglesznek a lehetőségeitek arra, hogy még nagyobb szolgálatot tegyetek az emberiségnek. De most azt szeretnénk, ha többen lennétek, akik egyszerűen csak boldogok szeretnétek lenni. Szeretnénk, ha többen lennétek, akik elismeréssel adóznak önmaguknak azért, hogy továbbra is ott léteznek ebben a kihívást jelentő dimenzióban. Ezért továbbra is dicsérni fogunk benneteket, ünnepelni fogunk benneteket, és feltétel nélküli szeretetünket sugározzuk felétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page