top of page
Keresés

Az emberiség 2021. december 21-én fog felemelkedni?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel azóta, hogy szeptemberben ott volt a napéjegyenlőségi eseményetek a világotokon. Nagyon jól akklimatizálódtatok ezekhez az energiákhoz, és a 2021-es év hátralévő részét oly sok örömmel, oly sok szeretettel, oly sok bizalommal építettétek fel a naptáratokban, önmagatokban és a kollektívában. Az elmúlt másfél évben nagyon könnyű volt az emberiséget lehúzni, mindazok miatt, amik történtek, mindazok miatt, amik nem a szeretet vagy az öröm helyéről jöttek. De elég sokan láttátok az emberiség igazi szívét, a saját magatokét, a szomszédaitokét, a barátaitokét, a munkatársaitokét, és még a családtagjaitokét is.


Ez a gyógyulás ideje volt; kollektív gyógyuláson mentetek keresztül e világjárvány miatt, és most készen álltok arra, hogy összeszedjétek a darabokat. Most már készen álltok arra, hogy továbblépjetek annak a világnak a megteremtésében, amelyben innentől kezdve élni akartok. Sokan közületek be akarják fejezni a felemelkedést a naptári év végéig, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez jelenleg még korai lenne. Nem akartok egy korai felemelkedést; egy teljesen kialakult emberi kollektívát és emberi kollektív tudatosságot akartok, hogy megtegyétek ezt az ugrást, és onnan, ahol mi itt ülünk a kilencedik dimenzióban, azt látjuk, hogy megtettétek a következő lépés megtételéhez szükséges haladást.


A következő lépés a napforduló eseményetek idején fog megtörténni, és természetesen sok jóslatot fogtok látni arról, hogy ez milyen nagy, gigantikus lépés lesz, de meg kell barátkoznotok a kis lépésekkel, ahogyan meg kell barátkoznotok azzal az igazsággal is, hogy ti vagytok a felemelkedés mozgatórugói, és hogy ez nem olyasmi, amit kizárólag a napotok vagy más kozmikus erők idéznek elő. Ti vagytok azok, akik közösen teremtitek meg ezt az új életet, ezt az új Földet, a tudatosságnak ezt az új szintjét az emberiség számára, és ez az, aminek látni akarjátok a váltást. Ahelyett, hogy egy másik helyre, egy jobb helyre mennétek, gondoljatok inkább arra, hogy a tudatosságotokat egy magasabb szintre helyezitek át, hogy önmagatoknak az a változata lehessetek, amilyenek mindig is akartatok lenni, és hogy olyan emberek vegyenek körül benneteket, akik önmaguknak az a változata, amilyenek mindig is akartak lenni.


És ahogy haladsz előre ebből a nagy gyógyulással teli időszakból, amiben voltál/vagy, stabilitással és erővel kezdhetsz teremteni. Szilárd alapokkal a lábatok alatt teremthettek. Erről szól az emberi tapasztalat. Nem csak arról szól, hogy túléljük, amíg valami nagy esemény történik rajtunk kívül, ami egy jobb helyre visz bennünket; arról szól, hogy felismerjük, kik vagyunk valójában, felismerjük, hogy minden bennünk van, és ennek megfelelően beszélünk, gondolkodunk és cselekszünk. És ahogy mondtuk, láttuk a fejlődést, amit efelé az esemény felé tettetek, és tudjuk, hogy egyre több és több ember lép a tudatosságnak és a mesteri képességnek arra a szintjére, amiről itt és most, ebben a pillanatban beszélünk az emberiség számára. Ez mindig is egy sarkalatos pillanat lesz, és ahonnan mi most nézzük, ti továbbra is a helyes irányba tartotok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page