top of page
Keresés

Az emberek két típusa jelenleg a Földön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon nagy hatással van ránk, ahogyan mindannyian kezelitek önmagatokat a tragédiák és traumák idején. Olyan, mintha sok gyakorlatot szereztetek volna ebben, ami természetesen így van. Mindenen keresztülmentetek, amit csak el tudtok képzelni, és még több mindenen, mióta fizikai testbe inkarnálódtatok, és azok közületek, akiknek most a legnehezebb együttélni embertársaitokkal, azok, akik beleegyeztek, hogy a legtöbbet vállalják a kollektíváért, mert szeretnek szolgálatot tenni.


Annyira készen álltok, annyira felkészültetek a feladatra, de nem mindig vagytok ennek tudatában. Nem mindig látjátok magatokat a fény és szeretet erős és erőteljes lényeinek, akik valójában vagytok, mert olyan kevés ember látja magát és másokat is így. És mint tudjátok, segít, ha vannak példaképeink; segít, ha vannak példaképek számotokra, hogy mit érhettek el, hogy kivé válhattok.


Ha tehát azok közé tartoztok, akiknek most nincs nagyon nehéz dolguk ott a Földön, akkor azt javasoljuk, hogy keressétek a mentorálási és vezetési lehetőségeket. Keressétek, hogyan tudtok példát mutatni és mintát adni másoknak, hogy a nyomdokaitokba léphessenek, és tegyétek ezt úgy, hogy közben tiszteletben tartjátok azt, hogy mindenki máshol tart. Tudjátok, hogy sokaknak, akik most küzdenek, hosszú utat kell megtenniük, hogy eljussanak oda, ahol ti vagytok. Ez nem lesz olyan egyszerű, mintha csak csettintenétek az ujjatokkal, vagy kiráznátok őket a szomorúságukból.


Türelmesnek kell lennetek embertársaitokkal, és tudnotok kell, hogy azok, akik a legjobban küzdenek, egyben a legtöbb munkát is végzik önmagukon, vagy nagyon sokat vállaltak embertársaikért. Mindannyian más-más módon szolgálhattok, és életetek különböző időszakaiban olyan módon fogtok szolgálni, ami nagyban különbözik attól, ahogyan korábban szolgáltatok. De mindig van mód a segítésre; mindig van mód arra, hogy valakit kihúzzatok abból a gödörből, amelybe beleásta magát.


Tudjuk, hogy ha rezonáltok velünk és a közvetítéseinkkel, akkor ez azt jelenti, hogy szolgálni akartok. Szolgáljatok azzal, hogy olyan fényesen ragyogtatjátok a fényeteket, hogy mások észreveszik és megkérdezik tőletek, hogyan csináljátok, hogyan tudjátok fenntartani a magas rezgést mindazok ellenére, ami most a világban történik. Legyetek azok, akik valójában vagytok, és ugyanakkor legyetek alázatosak.


Keressétek a lehetőségeket, hogy szolgálhassatok, de legyetek türelmesek azokkal is, akiket szolgálni próbáltok, és engedjétek el az elképzeléseiteket, az elvárásaitokat és a ragaszkodásaitokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene ennek innentől kezdve kibontakoznia, mert meg fogtok lepődni azon, ami jön. És ti így akartátok; soha nem akartátok, hogy evolúciós utatoknak ezen a pontján, az ötödik dimenzióba vezető utazásotok ezen pontján már mindent kitaláljatok. Ez a legjobb időtöltésetek, miközben arra vártok, hogy embertársaitok készen álljanak arra, hogy megtegyék a következő lépést az emberi tudatosság evolúciójában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page