top of page
Keresés

Az Ember/Földönkívüli nagykövetté válás nevű küldetésetek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig új nagyköveteket keresünk, olyan embereket, akik hajlandóak közvetítőként szolgálni a földönkívüliek és az emberi társadalom többi tagja között ott a Földön. Tudjuk, hogy sokan közületek célt keresnek, hogy sokan közületek összezavarodtak azzal kapcsolatban, hogy mit is csináltok ott és mit is kellene tennetek, és sokan vannak, akik azon tűnődnek, hogy mi lesz a szerepük a jövőben, amikor az emberiség egy galaktikus közösség részévé válik sok más lénnyel együtt, sok más csillagrendszerből, sőt galaxisból.


A nagyköveti szerepet sokaknak kell majd betölteniük, és azok közületek, akik rendkívül izgatottak az földönkívüliekkel való személyes találkozás miatt, ideális jelöltek ezekre a pozíciókra. Képesek lesztek majd elmagyarázni a hajókon és más világokon, sőt a Földön is találkozó földönkívülieknek, hogy mi történt, hogyan jutott el az emberiség oda, ahol ma van. Jelenleg sok megfigyelést végeztek, és kevesebb a részvétel. Azért vagytok ott, hogy észrevegyétek, mi motiválja az átlagembert, és hogyan kezdődtek a különböző működési zavarok a társadalmatokban. Ezt anélkül tudjátok megtenni, hogy ítélkeznétek az emberek és az emberiség egésze felett. Ez azért lesz fontos, mert a későbbiekben nektek is képviselnetek kell majd az embereiteket.


Természetesen lesz egy megértés, de lesz néhány téves elképzelés is, amit a földönkívülieknek van arról, hogy pontosan mi is történt ott a Földön, ami oda vezetett, ahol most vagytok, és emellett folyamatosan fejlődni fogtok mostantól addig az időpontig, amikor ezek a találkozók az éber állapototokban megtörténnek. Már most is találkoztok földönkívüliekkel éjszaka, amikor az asztrálsíkon alszotok, és ilyen típusú beszélgetéseket folytattok, és ennek nagy része gyakorlat arra, amikor majd a húsvér testben fogjátok ezt megtenni. Még ha nem is emlékeztek ezekre az interakciókra, akkor is hatással vannak rátok. Egyre jobban gyakoroljátok a diplomáciát, megértitek, hogyan kommunikáljatok és hogyan kapcsolódjatok a földönkívüli lényekkel tiszteletteljes módon és úgy, hogy az mindenkinek előnyére váljon.


Tehát látjátok, ha megvan bennetek a vágy, hogy kapcsolatba lépjetek a földönkívüliekkel, párosulva azzal a szándékkal, hogy mindenki boldoguljon, akkor megvannak bennetek a megfelelő összetevők ahhoz, hogy nagykövetekké váljatok, és mi továbbra is dolgozni fogunk veletek és dolgozunk rajtatok, hogy a lehető legjobb nagykövetek lehessetek, és becsülettel és méltósággal képviseljétek az egész emberiséget, azzal a megértéssel, hogy mire van szüksége az embereknek a gyógyuláshoz és ahhoz, hogy valódi önmagukká váljanak.


A teljes és nyílt földönkívüli kapcsolat nagy részét fogja képezni a spirituális fejlődéseteknek, ami lehetővé teszi számotokra, hogy aztán készen álljatok a váltás befejezésére. És higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy nem akarjátok átugrani az összes mókát, és egyből az ötödik dimenzióba menni, ahol a nyílt földönkívüli kapcsolat természetesen adott. Ez a következő fázis, amibe beleléptek, annyira szórakoztató, annyira örömteli és annyira megvilágosító lesz, és a létezéseteknek ilyennek kell lennie.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page