top of page
Keresés

Az Arkturiszi Csoport üzenete, 2022.06.19.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat. Mindig tudjátok, hogy ezeket az üzeneteket szeretetben küldjük, és azzal a szándékkal, hogy reményt és információt hozzunk nektek, akik bátran választottátok, hogy ebben az időben a Földön legyetek, hogy segítsétek spirituális felemelkedését.


Személyesen és globálisan nagyon sok minden történik a színfalak mögött, aminek még nem vagytok tudatában. Rég eltemetett sűrűségek kerülnek felszínre és tisztulnak, a szívek megnyílnak, és az elmék egyre fogékonyabbak az új elképzelésekre. A kollektív tudatosság az összes tudatállapot felhalmozott energiáját képviseli, és nagyon hosszú ideig megvilágosulatlan maradt. A kollektív most kezd megnyílni és magasabb szinten rezonálni, köszönhetően annak, hogy nagyon sok fejlettebb tudatállapot van jelen a Földön, ami automatikusan felváltja a régi és hamis tudatállapotok nagy részét.


A magas rezonanciájú energiára, amelyet a fejlett egyének hoztak a Földre, akik azt választották és még mindig azt választják, hogy a Föld felemelkedési folyamatának részesei legyenek, szükség volt a Föld kollektív tudatosságának "beindításához". Ahogy spirituálisan fejlettebb eszmék és információk áramlanak a kollektívába, az emberek számára hozzáférést biztosít jobb és fejlettebb eszmékhez, és tisztulást és változást hoz. Titeket, akik önként választottátok, hogy egy háromdimenziós világ sűrű energiájába jöttök, hogy szolgáljátok a felemelkedési folyamatot, tisztelnek, becsülnek és nagyon szeretnek azok, akik a másik oldalról figyelnek benneteket.


A többség még nincs tudatában annak, hogy mi történik, mert sok minden még nem nyilvánult meg kifelé, és a legtöbbet, ami már megtörtént, nem értik meg annak, ami az valójában. Bárminek a megnyilvánulása a tudatosságban és tudatosságként kezdődik, ahol aztán formát ölt. A forma minden dimenzióban létezik, de a Földön a háromdimenziós energia sűrűségében a formák fizikaiak vagy anyagiak.


Ez az oka annak, hogy azok, akiknek csak intellektuális ismereteik vannak valamilyen igazságról, nem látják azt megnyilvánulni az életükben és elkezdik megkérdőjelezni az útjukat vagy magát az igazságot. Az intellektuális tudás csak az első lépés az igazság tényleges tudatosságának elérése felé. A tudatosság a forma szubsztanciája.


Egyre több egyén válik tudatossá arra, hogy az általánosan elfogadott hiedelmek és a "helyes" életre vonatkozó szabályok közül sok nem mindenkit szolgál, hanem inkább az egók régóta fenntartott és elfogadott eszközei az önigazság és a "hatalom" kifejezésére. Ennek eredménye az, hogy sokan úgy döntöttek, hogy többé nem fogadják el és nem tartják be azokat a szabályokat és előírásokat, amelyekkel nem harmonizálnak, és amelyeket bűntudat, a büntetéstől való félelem, fenyegetések és száműzetés révén tartottak érvényben.


A szervezett vallások az egész világon nagyon nagy szerepet játszottak ebben. Nagyon nehéz lehet elszakadni attól a biztonságtól, hogy valaki megmondja, mit kell tenned, mi a helyes, és hogyan leszel "megmentve", ha betartasz bizonyos szabályokat. Igen, sok mindentől megmenekülsz, ha az igazságot éled, de sok minden, amit igazságként tanítottak és tanítanak, egyáltalán nem igazság, mivel nem más, mint az egón alapuló háromdimenziós elképzelés a valódi igazságról.


Sok mai hamis tanítás azoknak az elméjéből származik, akik jót akartak, de csak háromdimenziós tudatállapotuk korlátain keresztül voltak képesek megérteni az igazságot. Az igazságot sohasem szabad rendszerezni, mert abban a pillanatban, hogy rendszerezik, különböző tudatállapotokat vonz, amelyek közül sokan egyszerűen nincsenek azon a tudatossági szinten, amely képes lenne felfogni az eredeti tanító üzenetét. Sok magas rezonanciájú spirituális útmutató valódi tanítása elveszett a rendszerezés miatt.


Az emberek belefáradtak az örökös háborúkba és erőszakba, és már nem tekintik ezeket a dolgokat szükségesnek a békéhez. Egyre többen kezdenek új és fejlettebb szemmel látni, felismerve, hogy a háború és az embertársak elleni erőszak csak elkülönülést és "hatalomátvételt" jelent, nem pedig bátorságot és nagyságot, ahogyan azt azok hirdetik, akik ennek fenntartására törekszenek. Tudjátok és értsétek meg, hogy mi inkább azokra utalunk, akik létrehozzák a háborút és hasznot húznak belőle, mint azokra, akiket arra kényszerítenek, hogy ténylegesen részt vegyenek benne, megcsonkítsák vagy megöljék őket, és akik úgy gondolják, hogy a háborúra szükség van.


Ahogy egyre több szív nyílik meg az Egység érzése felé, a többség számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy milyen ostobaság megölni egy embertársat azért, mert valaki azt akarja, ami a másiknak van, vagy bármilyen más okból. Az emberi elmékben magasabb tudatossági állapotok jelennek meg, de a tényleges változás csak maguktól az emberektől jöhet, amint elkezdik követelni a hatalmukat, és felismerik, hogy az, hogy önmagukon kívül a kormánytól, politikusoktól, híres emberektől, egyházi vezetőktől, szakértőktől vagy fegyverektől várják a megmentésüket, saját veleszületett hatalmuk tagadása és feladása.


Az igazságtalanságot, a viszályt és az önzés régóta rejtett tevékenységeit először le kell leplezni, tanúságot kell tenni róluk, és meg kell látni, hogy mit is jelentenek valójában, mielőtt változás történhet, és ezért tűnik úgy, hogy jelenleg olyan sok van belőlük a világban. Ne feledjétek, a Föld az idő és a tér bolygója, és a felemelkedés folyamata kibontakozóban van. Ezek a dolgok nem fognak örökké tartani, mert nincs olyan Isteni törvény, ami támogatná őket.


A háláról beszélnénk, mert a hála a szeretet egyik oldala, mindkettő csak Istenhez tartozik. Egyetlen embernek sincs önmagában szeretete vagy hálája, amit adhatna, ezért mindenkinek a spirituális útja egy bizonyos pontján fel kell hagynia azzal, hogy másoktól várja a szeretetet vagy a hálát, és el kell kezdenie keresni azt az egyetlen helyről, ahol az létezik - belülről - Istentől.


Emberileg természetes, hogy szeretetet vagy hálát várunk bizonyos emberektől, és amikor ez nem így van, könnyű őket vagy akár önmagunkat hibáztatni. Azonban azok, akiktől ezt várhatjátok, önmagukban nem rendelkeznek vele, mert a szeretet és a hála isteni tulajdonságok, amelyek az egyéneken keresztül áramlanak, de soha nem belőlük. A szeretet vagy hála, amit kerestek, talán soha nem azoktól jön, akiktől elvárjátok vagy akartok, de ha felismeritek és keresitek belülről - (soha nem lehetek különálló a Szeretettől, aki vagyok, örökké teljes és egész vagyok, mert VAGYOK), akkor úgy és olyan helyről fog hozzátok áramlani, ahogyan és ahonnan a legkevésbé sem várnátok.


Fejezzetek ki hálát az Okért, nem pedig a hatásért - hálát a Forrás azon tulajdonságaiért, amelyek megnyilvánulnak és kifelé úgy jelennek meg, mint amiért hálásak vagytok. Ha hálát éreztek valamely személy vagy személyek iránt az életetekben, tekintsétek őket az Isteni harmóniával és teljességgel való egységetek külső kifejeződésének. Ha hálát éreztek valamilyen esemény vagy történés miatt, ismerjétek el, hogy az a spirituális teljesség megnyilvánulása.


Adjatok hálát a végtelen bőség törvényéért, amikor pénz vagy javak érkeznek hozzátok. Ismerjétek fel, hogy a szépség minden formája - a virágok, a művészet, a természet, egy kisbaba nevetése stb. és az öröm, amit ezek a dolgok okoznak, valójában az Isteni Tudatosság mindig jelenlévő örömének, szeretetének, békéjének, harmóniájának és tökéletességének a megnyilvánulásai. Tegyétek ezt mindennel, amiért hálásak vagytok, inkább az Okot tiszteljétek, mint a hatásokat, mert a hatások jöhetnek és mehetnek, de az Ok sosem, és egyszerűen csak új formákban fejezi ki magát.


Adjatok hálát az olyan tapasztalatokon keresztül megtanult leckékért, amelyek most vagy a múltban emberileg kellemetlenek vagy fájdalmasak voltak. A földön leélt élet egy választott lehetőség a spirituális fejlődésre, és semmi sem véletlenszerű, hanem inkább a döntéseket képviseli, amelyekről tudtátok, hogy szükségesek ahhoz, hogy mélyebben eljussatok a Forrással való Egység felismerésébe.


Az Önmagatokon kívüli szeretetet vagy hálát keresni a bálványimádás egy formája. Az Isteni Tudatosság/Forrás/Isten minden, ami létezik, és amikor ez a valóság az elért tudatállapotoddá válik, automatikusan megnyilvánul a mindennapi élet minden aspektusában, minden személyes erőfeszítés nélkül.


A jelenlegi idők sokak számára nehézzé váltak, de ne feledjétek, hogy minden ember pontosan azt tanulja, amiért jött, hogy megtanulja, és hogy minden ember jóváhagyta az életszerződését az inkarnáció előtt. Semmi sem véletlen, és senki sem áldozat, bár a látszat alapján úgy tűnik, hogy az.


Legyetek a Fény, éljétek meg a legmagasabb igazságotokat, amennyire csak tudjátok, anélkül, hogy elítélnétek magatokat, ha néha-néha kudarcot vallotok. Segítő kezet nyújtsatok, amikor és ahol vezetnek benneteket, tudva, hogy minden az Isteni terv szerint halad, a tények és a külső forrásokból olvasott és hallott információk ellenére.


Pihenjetek magatokban, bízzatok az intuíciótokban, és egyszerűen, ítélkezés nélkül hagyjátok, hogy a "dühösködjenek a pogányok" (Zsoltárok 2).


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page