top of page
Keresés

Az arkturiaiaknak formát kellene ölteniük és le kellene szállniuk a hajóikkal?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mindig is kísértést éreztünk arra, hogy rezgésünket annyira lecsökkentsük, hogy fizikai formát öltsünk, nem azért, mert szeretnénk újra testet ölteni, hanem mert tudjuk, hogy sokan komolyabban vennének minket, ha hús-vér testben láthatnának minket. Bizonyára sok figyelmet kapnánk, ha az emberiség között járnánk, vagy ha hajókon szállnánk le, és kilépnénk azokból a hajókból, hogy megmutassuk magunkat. Mindannyian annyira hozzászoktatok az öt érzékszervetekkel való érzékeléshez, hogy túlságosan is erősen támaszkodtok rájuk, és időnként valóban félre kell tenni őket, hogy mélyebbre tudjatok menni a spirituális fejlődésetekben.


Sokan közületek tudják, hogy csak egy parányi töredékét látjátok és halljátok annak, ami valójában elérhető, és mégis, még mindig az öt érzékszerveteket tartjátok a legfontosabb, legjelentősebb eszközötöknek a valóság megértéséhez. Az egyik előnye annak, hogy nem inkarnálódunk, az, hogy bárki érezhet minket. Nem vagyunk korlátozva a tekintetben, hogy hová mehetünk, és hogyan kapcsolódhatunk és kommunikálhatunk. Mindannyiótok számára mindig elérhetőek vagyunk, és ezek a Danielen keresztül történő közvetítések arra hivatottak, hogy felkészítsenek benneteket arra, hogy képesek legyetek harmonizálni a rezgéseteket a mi rezgésünkkel.


Megtehetitek, és egy nap meg is fogjátok szerezni ezt a képességet, és közvetlen kommunikációtok lesz velünk. Ezeknek az adásoknak a fogadása a ti kiképzésetek, és a mi meglátásaink, gyógyításunk és szeretetünk megcsapolása olyan ajándékok, melyeket magatoknak fogtok adni, amikor az időzítés megfelelő lesz. Néhányan közületek tudatában vannak ennek, és már ráhangolódtak, és megkapták a ránk való rezgésbeli ráhangolódás előnyeit. Amit eddig kaphattatok, az csak a jéghegy csúcsa. Annyi minden van még, amit adni tudunk nektek, és ez már most elérhető azok számára, akik hajlandóak túllépni az öt érzékszervükön, és elérik azt az érzést, amit mi aktiválunk bennetek minden alkalommal, amikor olvassátok vagy hallgatjátok az egyik ilyen közvetítést.


Arkturiai énetekből is többet tapasztalhattok meg, ahogy rezgésszinten harmonizálódtok velünk, és ez nagy szolgálatot tesz nektek. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen szerencsésnek érezzük magunkat, hogy bármilyen módon kapcsolatba léphetünk veletek, és szeretnénk, ha ti is ugyanannyira profitálnátok belőle, mint mi. De ehhez meg kell nyitnotok magatokat energetikailag számunkra. Be kell engednetek minket, és össze kell olvadnotok velünk, hogy teljes mértékben részesüljetek mindabból, amit kínálunk.


És bár az a forgatókönyv, amikor fizikai formát öltünk és meglátogatunk benneteket, jobbnak tűnik, higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy tapasztalatból tudjuk, mi a legjobb megoldás. Nem ti vagytok az első bolygónyi lény, akinek segíteni kívánunk, és nem is ti lesztek az utolsók. Fogjuk, amit tanulunk, és felhasználjuk, hogy jobbá váljunk az adakozásban, jobbá a tanításban, és jobbá abban, hogy teret tartsunk mindannyiótoknak, hogy valódi önmagatokká válhassatok. És ahogy ti is éreztek minket, mi is érzünk titeket, és csak azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy sokkal jobban csináljátok minden nap minden pillanatában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page