top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2023.03.26.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Úgy tűnik, hogy a világ egyre inkább polarizálódik, és a kettősség a mindennapi élet minden aspektusát érinti. Egyesek nagy gazdagságban élnek, míg mások félelemben és szegénységben küzdenek a túlélésért. A nőket egyes országokban nem emberként kezelik, míg más országokban tekintélyes pozíciókat töltenek be és tiszteletben tartják őket. A kettősség, az elkülönülés és a két hatalom megnyilvánulásai inkább növekedni látszanak, mintsem csökkenni.


E problémák közül sok nem új, de sokak számára újnak tűnnek, mert mindig is figyelmen kívül hagyták, elrejtették vagy egyszerűen normálisnak tekintették őket. Most először egyre több ilyen megnyilvánulást ismernek fel és kérdőjeleznek meg. A Földre áramló magas rezonanciájú energiák ebben az időben, valamint a tudatosság számos fejlett állapotának jelenléte megnyitja az elméket és a szíveket, lehetővé téve az emberek számára, hogy olyan módon lássák a világot, amiről korábban nem tudtak, vagy egyszerűen csak gondolkodás nélkül elfogadták.


Amikor az egyén eléri a spirituális befogadóképesség helyét, a tudata elkezd megnyílni az igazság felé. Már a legapróbb spirituális felismerés is gyakran jelzi a spirituális ébredést. Ez jelenleg sokakkal megtörténik, és megfigyelhető, ahogy egyre több egyén kezdi felismerni, hogy a világ legtöbb problémája olyan törvények, hiedelmek, koncepciók, hagyományok és vallási szabályok eredménye, amelyeket a többség egyszerűen azért fogadott el, sőt tett magáévá, mert a hatalmi pozícióban lévők támogatták őket.


Az idők során a "vezetők" minden területen erőltették vagy megvásárolták magukat a hatalmi pozíciókba. Még ma is vannak olyanok a kormányzatban, a pénzügyekben, az üzleti életben, a szervezett vallásban, az oktatásban és az egészségügyben, akik "az emberek javát" szolgálónak álcázott programokat támogatnak, amelyek azonban elsősorban saját magukat és a cimboráikat szolgálják. A háromdimenziós világ ezt egyszerűen elfogadta, mert a szétválasztásba vetett kollektív hit arra programozta a többséget, hogy azt higgye, mások (a hatalmon lévők, szakértők, vallási vezetők stb.) jobban tudják náluk, mi a legjobb nekik. Ahogy a szemek kezdenek kinyílni, sokan fogják felfedezni, hogy a "császárnak nincs ruhája".


A magas rezonanciájú energia portáljai most nyitva vannak és áramlanak. Habár talán még nem látjátok azokat a változásokat, amiket reméltetek vagy vártatok, a legtöbben megtapasztaljátok ezeket az energiákat fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. A meditáció egyre könnyebbé válik. Talán azt tapasztaljátok, hogy józanabbá váltatok, és most már megkérdőjelezitek, amit mondanak nektek. Olyan dolgok, amelyeknek korábban fontosságot tulajdonítottatok, mostanra jelentéktelennek és lényegtelennek érződnek. Kezditek felismerni a személyes hitrendszeretekben lévő törmelékeket, és rájöttök, hogy sok olyan dolog, amit mindig is szükségesnek tartottatok a boldogsághoz (ételek, szórakozás, kapcsolatok, vallási meggyőződések), egyszerűen nem az.


Másrészt a magas rezonanciájú Fény jelenléte azt is szolgálja, hogy feltárja az elavult energia zugait, amelyeket fel kell ismerni, el kell ismerni és el kell engedni - jelenleg sokan fizikai, érzelmi, mentális, sőt spirituális diszharmóniaként tapasztalják, amelyek látszólag a semmiből jönnek. Bízzatok és engedjétek meg a folyamatot, kedveseim, mindig emlékezve arra, hogy mindig a Felsőbb Énetek irányít, nem pedig háromdimenziós koncepciók és hiedelmek.


Bízzatok abban, hogy van egy Isteni terv, és engedjétek, hogy ellenállás nélkül kibontakozzon. Az ellenállás természetes emberi reakció minden nem kívánt dologra, de az ellenállás az energia egy formája, amely egyszerűen táplálja és erőt ad az ellenállást kiváltó megjelenésnek. Az ellenállás hiánya nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyunk egy problémát, vagy azt mondjuk: "Isten minden, ez nem valóságos", miközben valamilyen fizikai vagy érzelmi problémával küzdünk.


A spirituális nem-ellenállás azt jelenti, hogy azt tesszük, amire vezettek bennünket, de anélkül tesszük, hogy a helyzetnek hatalmat vagy valóságot adnánk azáltal, hogy felismerjük, hogy bár a harmadik dimenzióban mindennek van egy mögöttes valósága, a háromdimenziós teremtéseknek nincs olyan törvénye, amely fenntartaná vagy táplálná őket, nem Isten rendelte őket, és egyszerűen csak háromdimenziós hiedelmeket nyilvánítanak meg, ami miatt mindig ideiglenesek.


Nehéz bízni abban, hogy van Isteni Terv, amikor oly sokak szenvedését látjátok, vagy amikor minden, ami látszólag rendben tartja az életeteket, elkezd összeomlani. Azonban mindenkinek, aki őszintén keresi az igazságot, bíznia kell abban a valóságban, aki és ami ő. Azok, akik háromdimenziós életet élnek abban a hitben, hogy ők csak egy fizikai test, amely ki van téve a harmadik dimenziós hitrendszer összes betegségének, balesetének, hiányának és korlátozásának, egyszerűen továbbra is a tudatosságuk teremtményeit fogják létrehozni és szenvedni azoktól.


Itt az ideje, hogy valóban, igazán és őszintén elfogadjátok, hogy az Istennel való egység tudatosság automatikusan jelenti a ti egységeteket mindazzal, ami Isten, és ezért nincs szükség arra, hogy továbbra is folyamatosan a külső világból származó jót keressétek. Amint ez lesz a tudatállapototok, a bőség, a harmónia, a kreativitás, a teljesség, az intelligencia stb. stb., ami már teljes mértékben jelen van az egyéniesített Isteni Tudatotokban, elkezd megnyilvánulni látszólag hétköznapi módon és erőfeszítés nélkül.


Ti, akik ezeket az üzeneteket olvassátok, spirituálisan felkészültetek arra, hogy a bizalom tudatosságából éljetek, abban a felismerésben, hogy bármi is történik most az életetekben, az egy megállíthatatlan evolúciós folyamat része, amely szeretettel vezet benneteket a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom kondicionált tudatosságából a bennetek már teljesen jelen lévő Isteni Tudatosság valóságába.


Hajlandónak kell lennetek feladni a dualitáson, elkülönülésen és két hatalmon alapuló fogalmakat és hiedelmeket, még akkor is, ha ez elválaszt benneteket néhány hozzátok közel álló ember hiedelmeitől. Nincs szükség arra, hogy a bennetek végbemenő változásokat hirdessétek, vagy megpróbáljatok másokat "megmenteni" általuk. Csendben és titokban hozzátok meg ezeket a döntéseket, a legjobb tudásotok szerint megélve őket. Az igazságba vetett bizalmad az igazságról alkotott világfelfogások helyett lehetővé fogja tenni számodra, hogy felismerd és elengedd mindazt, ami még mindig a hamis rabságban tart téged.


Sokan, akik készen állnak arra, hogy a tudatosság mélyebb állapotába lépjenek, azt mondják: " Szeretetlen és barátságtalan voltam. Bántottam másokat. Nem vagyok méltó, nem állok készen. Rossz ember voltam, és jóvá kell tennem a bűneimet, mielőtt készen állhatnék". Halljátok ezt: az emberi lények soha nem voltak és nem is lehetnek méltóak. Te nem emberi lény vagy, hanem egy Isteni Lény, aki sűrű energiában él és háromdimenziós tapasztalatokkal rendelkezik. Lehetetlen, hogy bárki is méltatlan legyen, akár hisz benne, akár nem. A "méltatlanság" fogalmai és hiedelmei nem jelentenek mást, mint spirituális tudatlanságot, amit azok tanítanak és támogatnak, akik még nincsenek tisztában az igazsággal.


Tényleg hiszel egy mindenütt jelenlévő, mindentudó, mindenható Istenben? Ha igen, akkor honnan származhat egy bűnnel és tévedéssel teli ember? Miből állhatna? Honnan származhatna ez a bűn és tévedés, ha Isten mindenütt jelen van? Készen álltok arra, hogy a harmadik dimenzióban maradt lábatokat felemeljétek és kiemeljétek, és teljes mértékben a másik mellé helyezzétek Isten teremtő világába. Senki sem tud összehangolódni az új föld magas rezonanciájú energiáival, miközben továbbra is erősen kapaszkodik az ismerős, de alacsony rezonanciájú energiákba, amelyekből már kinőtt.


A spirituális bizalom nem vak hit valami ködös, adakozó és visszatartó Istenben. Inkább annak elfogadása, hogy mivel ti az egyetlen mindenütt jelenlévő Isteni Tudatosság megnyilvánulása/kifejeződései vagytok, megtestesítitek mindazt, ami Isten, így minden, ami nem Isten, illúzióvá válik.


Tegyétek, amire vezetnek benneteket, amikor a háromdimenziós tapasztalatok gyakorlati háromdimenziós cselekvéseket követelnek, de mindig maradjatok abban a tudatban és bizalomban, hogy Felsőbb Énetek minden tapasztalaton keresztül vezet benneteket annak teljes emlékezete felé, aki már vagytok, de elfelejtettétek.


Bízzatok abban, hogy minden pillanatban vezetnek benneteket, függetlenül attól, hogy emberi világotok mennyire nehéznek tűnik, mert az EGYség a valóság.


Bízzatok és engedjétek meg.


Mi vagyunk az Arkturian Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page