top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2023.02.26.

Üdvözölet, kedves Olvasók.


Az intenzív magas frekvenciájú energia, amely továbbra is a Földre áramlik, mindenkire hatással van, mert megzavar, megváltoztat, sőt megszüntet sok jól bevált világfelfogást, amelyek eredetileg hamis hiedelmekből jöttek létre, és amelyeket sokáig helyesnek és megváltoztathatatlannak tekintettek. Tanúi lesztek annak, hogy sok ilyen elképzelés, szabály, törvény, vallási hiedelem és hagyomány feloldódjon a semmiben, amelyek ezek valójában, ami lehetővé teszi, hogy ugyanezen dolgok magasabb formái megnyilvánuljanak.


Az emberiség életről-életre tudtán kívül a hamis hit, a dualitás és az elkülönülés lencséjén keresztül élt és fogadta el a világot, amit látott; kényelmesen abban a hitben, hogy amit lát, az a valóság. Rendkívül ijesztő azok számára, akik biztonságérzetüket, erejüket, vallásos hiedelmeiket, reményeiket és álmaikat, valamint hagyományaikat ebből a látszatvilágból építették fel, amikor a sötét szemüveg, amit viseltek, lekerül róluk.


Olyan információk és intenzív energiák jönnek, amelyek megzavarják és ellenállást hoznak azok számára, akik továbbra is elavult, alapvető hiedelmekre támaszkodnak biztonságuk és boldogságuk érdekében. Amikor az információ nem egyezik valakinek a hitrendszerével, a változástól vagy a tévedéstől való félelme gyakran konfliktusokat és dühös vitákat szül a barátok, családtagok, csoportok, munkatársak stb. között. Ha ilyen helyzetek egyikében találjátok magatokat, egyszerűen és szeretettel engedjétek meg, hacsak nem kérdezik meg őszintén és becsületesen a véleményeteket.


A világot már túl régóta az illúzió uralja. Itt az idő. Az isteni tudatosság nem azt a világot teremtette, amit a legtöbben a valóságos világnak hisznek. Hogyan tudna egy mindenütt jelenlévő, mindentudó, mindenható Valóság létrehozni valamit, ami elkülönül Önmagától? Miből lehetne létrehozni, ha csak AZ létezik? Valóban hiszek egy mindenütt jelenlévő Istenben?


Az emberi lények, akik a valóságban teremtő Isteni Lények, hipnotizálva vannak, és így olyan életet élnek, amely az elkülönülést és a két hatalmat tükrözi. A világ tudatossága az idők évezredei alatt olyanná vált, amelyben nemzedékről nemzedékre továbbra is azt az elképzelést hiszi és hirdeti, hogy a fájdalom, a szenvedés, a hiány, a háború, a betegség, a korlátozás, a halál és az Isten, az emberek és minden életforma közötti elkülönülés Isten teremtménye.


A tudatosság minden fejlett állapotának fénye, amely jelenleg a Földön van, automatikusan az alacsonyabb rezonanciájú energia feloldását szolgálja. Mivel a tudatosságod mindenhová veled tart, ahová mész, a Fényed automatikusan és tudatos gondolkodás vagy erőfeszítés nélkül befolyásolja a munkádat, a szórakozást, a családi és baráti összejöveteleket, valamint mindent, amire a figyelmedet összpontosítod - a világot, a híreket stb.


A sötét, alacsony rezonanciájú energia nem tud belépni a magas rezonanciájú Fényenergiába, nem tud összehangolódni azzal, és nem tudja befolyásolni azt, ezért nem kell aggódnod vagy félned a démonoktól és a gonosztól, amitől egyes egyének és csoportok azt mondják, hogy félj és védekezz ellene.


Igen, vannak negatív entitások, akik azzal vannak elfoglalva, hogy megpróbálnak pusztítást és negativitást okozni azok elméjében, akik fogékonyak, és akikhez igazodni tudnak, mert miután elzárkóztak saját energiaforrásuktól, szükségük van arra, hogy energiát hozzanak létre és vonjanak el másoktól. Nem kell félnetek az ilyen típusú dolgoktól, mert bár időnként és bizonyos körülmények között érezhetitek a sötét energia jelenlétét, tudnotok kell, hogy az alacsony rezonanciájú sötét energia nem tud összehangolódni a Fényenergiával. Valójában a Fény, mint a valóság, egyszerűen feloldja a sötétséget, vagy azt okozza, hogy (a sötétség) visszapattan a küldőre, mert nincs semmi, ami fenntartaná vagy fenntartja, csak a hit és a félelem.


A pszichikus energiával való visszaélés már régen népszerűvé vált, amikor egyesek rájöttek, hogy ezek a képességek könnyű módot biztosítanak számukra az irányítás, az anyagi haszon és a mások feletti hatalom megszerzésére. A félelem, amit ez másokban keltett az akkori idők (középkor) általános tudatlansága és babonái miatt, megszülte azt a hitet, hogy a pszichikai adottságok, gyógyító képességek stb. gonoszak és az ördögtől valók, és végül a boszorkányégetéshez és a többség által nem értett tehetségekkel rendelkezők kínzásához vezetett.


A középkorban a hit és az ördögtől való félelem beépült az egyházi tanításokba, ami lehetővé tette, hogy a kereszténység sok tiszta tanítása beszennyeződjön, amikor a gátlástalan és önző "vezetők" észrevették, hogy ezekkel az eszmékkel könnyen irányítani tudják a tömegeket. Soha ne féjjetek semmitől, ami kívül esik önmagatokon. Legyetek okosak és bölcsek, mint a földön élő emberek, de soha ne felejtsétek el, hogy kik is vagytok valójában. Még a halál is pusztán egy fogalom, az egyik formából és helyről a másikba való átmenet folyamata.


Sok komoly igazságtanuló továbbra is küzd és nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy azzá váljon, amivé szerintük válniuk kell ahhoz, hogy spirituálisak legyenek. Tanulnak, órákra járnak, rituálékat végeznek, gyógyító munkát végeznek, olvasásokat tartanak, miközben továbbra is azt hiszik, hogy még nem érték el, mert nem "érzik" magukat spirituálisnak, és a spiritualitásról alkotott elképzeléseik nem nyilvánultak meg.


Tudjátok, hogy a küzdelem és az erőfeszítés nem emeli az embert magasabb tudatállapotba. Ezt a Felsőbb Én által meghatározott egyéni felkészültség teszi. Mint tudjátok, az első lépés az igazság intellektuális megismerése, amely származhat egy könyvből, egy másik személytől, vagy egyszerűen belülről. Az igazság intellektuális ismerete az elme tevékenysége, valami korábban nem ismert dolog tudatosítása.


A következő lépés az elfogadás, amit az igazság befogadásának és integrálásának vágya követ tanulmányozás, gyakorlás és meditáció útján. Sokan tudatára ébrednek az igazságnak, és készen állnak rá, de ehelyett úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják azt, mert felismerik, hogy az zavarja a jelenlegi kényelmes és jól bevált hitrendszerüket. Azok azonban, akik spirituálisan készen állnak, hajlandóak és képesek, ezen a ponton képtelenek abbahagyni az igazságról való gondolkodást, és egyre inkább a mélyebb kutatás igénye hajtja őket.


Ez általában egy metafizikai szakasz kezdete, amelyben az igazságot tanuló ember különböző módszereket és technikákat keres a spiritualitás elérésére. Csatlakozhatnak metafizikai csoportokhoz, elkezdhetnek meditálni, ha még nem teszik, előadásokat hallgatnak, médiumi olvasásokat kapnak, és részt vesznek olyan spirituális gyakorlatokban és rituálékban, amelyek célja, hogy közelebb kerüljenek Istenhez. Az útnak ez a része hosszú évekig is eltarthat, és ez idő alatt egyesek kezdik elveszíteni a reményt abban a hitben, hogy valaha is elérik azt, amit eddig spiritualitásnak hittek.


Engedjetek el minden küzdelmet és erőfeszítést azért, hogy elérjétek azt, ami a valóságban csupán egy fogalom. Lehet, hogy soha nem fogjátok "spirituálisnak érezni" magatokat. Az összes gyakorlat és erőfeszítés, amit más életekben és ebben az életben tettetek, odáig vitt benneteket, ahol végre elengedhettétek, visszapihenhettetek, és tudhattátok: "Amit kerestem, már az vagyok". A Felsőbb Éned, az ÉN, amely soha nem hagyta el a teljes tudatosságot, - és nem az, hogy hány spirituális teljesítményről szóló bizonyítványt halmoztál fel, - az határozza meg, hogy mikor állsz készen arra, hogy a tudatosság egy teljesebben felemelkedett állapotába lépj.


A személyes felemelkedés megnyilvánulhat energetikai eseményként, vagy egyszerűen csak elkezdheted felismerni, hogy az életed más lett - több harmónia , bőség, erőfeszítés nélküli béke és valódi szeretet van az életedben.


Hagyd abba a küzdelmet, hogy azzá válj, ami már vagy. Élj a tudatosságod legmagasabb szintjéről minden pillanatban, bízva abban, hogy Felsőbb Éned tudja, mikor állsz spirituálisan készen a következő lépésre. A spirituális evolúció egyszerűen az a folyamat, amikor emlékezel arra, aki vagy.


Hagyd abba a küzdelmeket, és pihenj meg abban, ami van.


Mi vagyunk az Arkturian Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page