top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2023.01.29.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


A zűrzavar, erőszak és káosz ezen időszakában soha ne kételkedjetek abban, hogy ismernek, szeretnek és tisztelnek benneteket, amiért úgy döntöttetek, hogy segítitek a Földet azon az útján, hogy ismét kifejezze azt az isteni tökéletességet, ami a valósága.


Nektek nem volt muszáj inkarnálódnotok, mint sokaknak, ahhoz, hogy tanuljatok és túllépjetek a harmadik dimenziós hitrendszeren, azonban ti sokakkal együtt úgy döntöttetek, hogy inkarnálódtok, hogy a sok fejlett tudatállapot jelenléte a Földön hozzáadja a Fényt és magasabb szintre emelje a Föld kollektív tudatosságát.


Minden energia, kedveseim. Mindennek - embereknek, szavaknak, tetteknek, "dolgoknak" - van egy rezgési frekvenciája, és az minél közelebb van a valósághoz/igazsághoz, annál könnyebb, gyorsabb és fényesebb a frekvenciája. Minél távolabb van valami az igazságtól, annál lassabb, sűrűbb és nehezebb a rezgése, és ezért nyilvánul meg a háromdimenziós Föld anyagként, és ezért éreztek nehézséget bizonyos helyzetekben, helyeken, vagy akár bizonyos emberek közelében.


A valóságban a tested tiszta, tökéletes és egész - egy Fénytest, Isten individualizációja. Ahogyan általában egy víztömegre gondolsz, úgy gondolj magadra, mint Isten testére. A harmadik dimenziós energia sűrűségében a valódi Fénytestet fizikai, sűrű, anyagi testként értelmezik, és mindenféle problémának van kitéve. Valódi tested mindig is veled tartott és tart, bárhová is mész. Nem halhat meg, mert ez az Isteni Tudatosságotok individualizációja. Csak a test anyagi fogalma az, ami feloldódik, miután a Fénytest távozik.


Minden, amit jónak és rossznak tartanak, az a spirituális valóság vagy Isteni Idea fogalma, mert az Isteni Tudatosság minden, ami létezik. A harmadik dimenziós tudatállapot nincs tudatában, és így nem képes megérteni, hogy a Föld egy spirituális világ, amelyet Isten fiai/leányai népesítenek be, mert tudatállapotuk egyelőre csak a sűrűbb energiával képes összehangolódni.


Vannak néhányan, akik a háromdimenziós szintről élnek, de megőrizték a képességet, hogy kölcsönhatásba lépjenek a legtöbbek számára láthatatlan energiákkal. Legtöbbjük előző életeik során pszichikus energiával dolgozott, és gyakran ebben az életükben is médiumként tevékenykednek. Mindig emlékezzetek arra, hogy a médium nem azonos a spirituális energiával, és az információ nem emelkedhet magasabbra, mint az információt adó személy tudatállapota. Ez egy fontos pont, amit nem szabad elfelejteni ezekben a sok jóslással teli időkben. Mindig bízzatok az intuíciótokban.


Mivel csak EGY Isteni Tudatosság van, amely végtelen formában és változatosságban fejezi ki önmagát, az energia mindig arra törekszik, hogy újra kapcsolódjon önmagához. Az emberi színtéren ez úgy nyilvánul meg, hogy a hasonlót vonzza a hasonló, vagy "egy tollból való madarak, együtt nyüzsögnek". Legyetek tudatában annak, hogy mit tartotok igazságként a tudatosságotokban, mert a tudatosság automatikusan vonzza és összekapcsolódik azzal az energiával, amellyel összhangban van. Példa: Az energiával kapcsolatos energiák és energiaszintek a következők: Az erőszak, a hiány és az elkülönülésen alapuló hiedelmek tudatossága automatikusan vonzza az erőszakról szóló elképzeléseket és cselekedeteket. A hipochonderek mindig vonzani fognak valamilyen egészségügyi problémát.


Nem létezik olyan Isten, aki bünteti vagy örömét leli Önmaga, mint individualizlt lény szenvedésében. Valójában ezek a dolgok nem is léteznek az Isteni Tudatban. A harmadik dimenziós tudatállapot korlátozott és hamis információkon alapuló Isten-képzeteket álmodik meg, majd elkezdi imádni és prédikálni ezeket a képzeteket másoknak.


Minden ember maga az Isten, aki a tudatossága tartalmából teremti meg az életét és a helyzeteit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden negatív tapasztalat a spirituális növekedés kudarca, hanem gyakran inkább egyfajta fokozatszerzést jelent. Sok negatív tapasztalat valójában befejezettséget jelent, és valamilyen régi, a tudatosságban tudattalanul tárolt energia megtisztulását fejezi ki.


Az emberi vágy, hogy elérjük a "jót" és megszabaduljunk a "rossztól", valójában a spirituális valóság anyagi fogalma. A lélek emlékszik arra, hogy ki is ő valójában, és arra vágyik, hogy teljes, ismert és elismert legyen. A tudatosság harmadik dimenziós állapota ezt a vágyakozást az emberi "jó" iránti vágyként érzékeli - emberek, helyek, tapasztalatok stb. iránt, amelyekről úgy gondolják, hogy képesek boldogságot és sikert hozni. A háromdimenziós fogalmak duális aspektusa azonban automatikusan azt jelenti, hogy az emberi jó és az emberi rossz gyorsan átfordulhat és gyakran át is fordul az ellenkezőjére.


A múlt jó tapasztalataihoz való ragaszkodás, vagy az, hogy folyamatosan megpróbáljátok azokat valamilyen módon újrateremteni önmagatok és mások számára, nem különbözik a rossz emlékek eltemetésére, elfelejtésére, figyelmen kívül hagyására, tagadására vagy az azoktól való megszabadulásra tett kísérletektől. Amikor bármelyik is eszetekbe jut (és ez így lesz, amíg meg nem tisztulnak), nézzetek rögtön rájuk, és lássátok meg őket annak, amit képviselnek vagy amit a tudatosság egy korábbi állapotában képviseltek. Ne ruházzátok fel őket többé jó vagy rossz hatalommal, és köszönjétek meg nekik a leckéket, a felismeréseket és az evolúciós növekedést, amit szereztetek, és engedjétek el őket a semmibe, amik valójában.


Tanuljatok meg átlátni minden anyagi látszaton, és belelátni a mélyebb valóságba, ami mögötte van. Ha valakit lopni látsz, ne ítéld el az illetőt rossznak, hanem értsd meg, hogy mivel a valóságban az illető egy Isteni Lény, tudtán kívül a teljesség és a teljesség iránti vágyat hordozza magában, amit korlátozott tudatállapotában úgy értelmez, hogy joga van arra, amire szüksége van vagy amit akar.


Ez nem jelenti azt, hogy a fejletlen tudatállapotból élőknek egyszerűen megengedhetnénk, hogy azt tegyenek, amit csak akarnak. A spirituális evolúció a tudatosság minden szintjén magában foglalja a leckéket, ami egyesek számára azt jelentheti, hogy a szükséges lecke a börtön ideje.


Gyakoroljátok az egységet minden időben - a tudatosság szavak nélküli felvillanása, amikor belépsz egy szobába, beérsz az irodádba, elmosogatsz stb. Minden alkalommal, amikor felveszitek a telefont, emlékezzetek arra, hogy Isten az a személy, aki a vonal másik végén van, vagy amikor vezettek, tudjátok, hogy Isten az összes többi sofőr az úton. Ha tudatosságotok egy aprócska részét mindig az igazságban tartjátok, az hamarosan tudatállapototokká, életetekké és valóságotokká válik.


Mi vagyunk az Arkturian Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page