top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.10.16.

Marilyn Raffaele csatornázása


Mindig tudjátok, hogy üzeneteink szeretetben és azzal a szándékkal érkeznek, hogy tudást és bátorítást hozzanak nektek, akik a tudatosság magasabb szintjéről néztek szembe a földi élet kihívásaival ebben az időben.


Mindenki, a spirituálisan éberek és azok is, akik nem, magukkal hoztak ebbe az életbe egy bizonyos fokú régi energiát, amely traumákat, esküt, fogadalmakat és ígéreteket tükröz az előző életekből. Azok közé tartoztatok, akiket elég erősnek és fejlettnek ítéltek ahhoz, hogy ne csak a Föld felemelkedési folyamatából származó energiákkal foglalkozzatok, hanem az intenzív személyes tisztításokkal is, amelyek szükségesek ahhoz, hogy összehangolódjatok a magasabb rezonanciájú Föld frekvenciáival.


Minden a terv szerint halad. Sok minden fog történni, ami sokakat fel fog ébreszteni a választott álmukból, azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem látnak, nem vesznek figyelembe, vagy nem ismernek el semmit magukban vagy másokban, ami nem tükrözi személyes hitrendszerüket. Ezek a kedvesek "ébresztőhívást" fognak kapni, ha vagy amikor szükséges - valamilyen élettapasztalatot, amelyet úgy terveztek, hogy "megrázza" a képzeletbeli világukat, arra kényszerítve őket, hogy megkérdőjelezzenek és újragondoljanak sok mindent.


Engedjétek meg a folyamatot, kedveseim, bízva és elfogadva, hogy jelenleg sok minden történik, amiről a többség még nem tud. Emlékeztessétek magatokat, hogy valóban van egy Isteni terv, ha vagy amikor félelembe és kétségbe esnétek. A nap folyamán inkább a valóságra összpontosítsatok, mint a valóság háromdimenziós értelmezéseire. Az emlékeztető lehet olyan egyszerű, mint megállni, hogy csendben tudatosítani: "Vagyok".


Minden ember evolúciós útján eljön az a pont, amikor választania kell a valóság elfogadása és megélése között az álommal szemben. Csak hús-vér ember vagyok, aki alá van vetve mindannak, amit a világ kínál betegség, hiány, erőszak, fájdalom és szenvedés formájában, vagy több vagyok ennél? Isten egy ember az égben, aki ítélkezik és büntet, és akihez könyörögnöm és esedeznem kell a jólétemért?


Ezeket az elavult fogalmakat, amelyekhez a földi élet minden aspektusához végtelen számú kötöttség kapcsolódik, hátra kell hagyni, ha valaki valóban őszintén gondolkodik a spirituális fejlődéséről. Az ember tudatállapota stagnál, ha úgy dönt, hogy továbbra is fél lábbal a valóságban, a másikkal pedig a háromdimenziós hit hipnotizmusában él, miután megismerte az igazságot.


Minden emberi lény boldogságra és teljességre vágyik, ami a valóságban a Lélek vágya, hogy újra egyesüljön és eggyé váljon önmagával. Ezt a belső vágyakozást a boldogság és béke után a háromdimenziós tudatállapotok úgy értelmezik, mint egy soha véget nem érő törekvést arra, hogy elérjék önmagukon kívül azt, amiről azt hiszik, hogy beteljesülést hoz. Ez az emberi állapot.


Ezért lopnak és követnek el erőszakos cselekményeket az emberek. A teljesség iránti mély belső vágyakozás áll minden bűnözés, drog- és alkoholfüggőség, valamint más életformákkal szembeni kegyetlenség hátterében. Még a gyilkos is hisz abban, hogy tettei valamilyen módon jobbá teszik a saját vagy egy másik ember életét.


A most a Földre áramló magas frekvenciájú Fényenergia kitágítja az egyéni tudatosságot, ami azt eredményezheti, hogy egyesekben a beteljesülés vágya intenzívebbé válik, mert most először tapasztalják meg a felhatalmazottság érzését. A legtöbben még nem tudják, hogy mit éreznek, vagy hogy miért, de a felhatalmazás ezen új érzése felbátorít egyeseket, hogy intenzívebben kövessék a boldogságról alkotott elképzeléseiket, függetlenül attól, hogy ez hogyan hat másokra.


Mivel az emberek nem tudják, hogy a valóságban már most is Isteniek, teljesek és egészek, minden tekintetben félreértelmezik önmagukat. Azok, akik a gazdagokat és híreseket akarják utánozni, azt hiszik, hogy ha ugyanúgy viselkednek és néznek ki, akkor szeretni fogják őket. A szervezett vallások gyakran azt tanítják, hogy az emberiség nem más, mint egy bűnös féreg a porban, akit "meg kell menteni", hogy a földi boldogság "bűn", hogy a szenvedés Istennek tetszik, és hogy a boldogság csak a halál után jön el, ha betartják a szabályokat. Ez az ítélkezés, a kritika és az elítélés világát eredményezte, ami aztán a felsőbbrendűség érzését, az önelégültséget, valamint az önszeretet és a beteljesülés hamis érzését hozza magával.


A teljesség és az igazi önszeretet utáni vágyakozás a harmadik dimenziós tudatosságban minden ember Istensége, amely a felismerésre törekszik. Mivel az emberek nem tudják, hogy a valóságban már most is Isteniek, teljesek és egészek, mindenféleképpen félreértelmezik önmagukat és ezt a belső vágyakozást. Ezen az állapoton túllépni és abból kilépni a spirituális evolúció, az az utazás, amelyen minden ember, akár tetszik neki, akár nem, részt vesz, és amelyet nem lehet elkerülni, függetlenül attól, hogy meddig akarják halogatni.


Mivel a Föld az idő és a tér bolygója, az egyének nem ugorhatnak egyszerűen egy magas rezonanciájú tudatállapotba pusztán intellektuális tudással, kivéve, ha azt egy előző életben elérték, és ebben az életben egyszerűen elfelejtették. Nem tudtok visszalépni a fejlődésetekben, és az elért tudatossági szinteteket minden egyes életetekbe magatokkal viszitek. Ez az oka annak, hogy néhányan közületek talán azt gondolják, hogy könnyű és egyszerű a mélyebb igazságok felfogása, és nem értik, hogy mások miért nem képesek ugyanerre.


A legtöbbetek, akik ezeket az üzeneteket olvassátok, már nagyon fejlett volt, amikor inkarnálódott, ezért is engedték meg nektek, hogy csatlakozzatok a felemelkedési folyamatot segítő megvilágosodott lények hullámaihoz. Azok közületek, akik már sok éve a Földön vannak, az első hullámhoz tartoztak, és egy olyan világgal találkoztak, amely ellenállt az igazságnak. Mások követték a második, harmadik, negyedik stb. hullámban, és ez folytatódik, Sok fiatal ebben az időben valójában nagyon régi lélek, akiknek nehézséget okoz a háromdimenziós fogalmakhoz való alkalmazkodás, amelyeken már régen túlfejlődtek.


Próbáljatok meg nem túlságosan belekeveredni a háromdimenziós kérdésekbe, inkább csak tartsátok továbbra is csendesen a Fényt, ami a magas rezonanciájú energia jelzőfényévé tesz benneteket, bárhová is mentek. A fénymunka nem azt jelenti, hogy órákon át meditációban ülsz, hanem inkább azt, hogy csendben és titokban LÉTEZEL, miközben a hétköznapi teendőket végzed.


Az EGY tudatosság képes felemelni egy másik tudatosságát, attól függően, hogy a másik mennyire fogékony rá, egyszerűen azért, mert csak EGY tudatosság van. Ez különösen igaz akkor, ha a másik kinyújtja a kezét és eggyé válik a magasabb tudatállapottal.


A Fénnyel teli tudatosság időnként ellenszenv vagy akár gyűlölet reakciókat válthat ki a másikból, aki nem is tudja, miért érzi magát fenyegetve a Fényenergia jelenlétében. Azonban azok, akik spirituálisan készen állnak a többre, vonzódni fognak a magasabb energiához, és még esetleg meg is gyógyulnak valamilyen alacsonyabb rezonanciájú dologból.


Egyszerűen csak éljetek, mozogjatok és legyetek az Isteni Egység igazságában, és azt fogjátok tenni, amiért jöttetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page