top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.08.21.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, örömmel kapcsolódunk ismét hozzátok, akik úgy döntöttetek, hogy fényeteket és tudatosságotokat a földi felemelkedési folyamatnak szentelitek. Tudjátok, hogy ha olvassátok ezeket az üzeneteket és kapcsolódtok hozzájuk, akkor mi rátok utalunk. Bízzatok abban, hogy azt teszitek, amiért jöttetek, még akkor is, ha úgy tűnik, mintha csak egy hétköznapi életet élnétek.


Az igazság sok tanítványa arra programozódik az út során, hogy azt higgye, hogy a spirituális munka csak a csatornázásból, a kézzel végzett asztali munkából, a gyógyító rítusokból és rituálékból stb. áll, és ezek a dolgok is lehetnek aspektusai. A valóság azonban az, hogy a Fénymunka pontosan az, aminek mondja magát - a Fény megtartásán való munkálkodás.


Bízzatok abban, hogy az Isteni Terv él és virul annak ellenére, hogy a világ tudatossága látszólag visszafejlődik. A káosz azt szolgálja, hogy "beindítsa" a felébredési folyamatot sokak számára, akik továbbra is erőtlen életet élnek, soha nem kérdőjelezik meg vagy gondolkodnak saját maguk, és mindent elhisznek, amit mondanak nekik, ha az a személy, aki mondja, tekintélyes pozíciót tölt be a kormányzatban, a vallásban, az oktatásban vagy az orvosi területeken.


A sűrű és régóta rejtett negatív energiákat tükröző cselekedeteknek való kitettségük először készteti őket arra, hogy ténylegesen felismerjék azokat a kérdéseket, amelyekről mindig is úgy döntöttek, hogy nem vesznek tudomást vagy tagadnak, hogy továbbra is kényelmesen éljenek a választott hitrendszerükben, miközben soha nem kérdőjelezik meg a status quo-t, amelyet régóta normálisnak és helyesnek fogadtak el.


Mindenki, - nem csak a kiválasztott kevesek, akiket szenteknek, bölcseknek vagy guruknak neveznek, - a Fény felhatalmazott lényei, akik a felébredés különböző fázisaiban vannak, hogy felismerjék ezt. Néhányuknak több, a harmadik dimenziós energiában megélt életre lesz szükségük, és néhányan már elérték ezt a tudatállapotot, de mindannyian a folyamatos spirituális tudatosság útján vannak, függetlenül attól, hogy jelenleg hogyan élik az életüket. Nem is lehet másképp, mert az EGYség az egyetlen valóság és az végtelen.

ikor a valódi igazság első szikrája megérint és megnyílik a tudatosságban, az egy olyan időszakot okoz, amikor az ember érzelmileg és mentálisan traumatizáltnak érzi magát. Ezt nem lehet elkerülni, mert a tudatállapotban váltás történt, és az az élmény, hogy hirtelen rájönnek, hogy minden, amit tanítottak és amibe hittek, hamis, összetöri az alapot, amit felépítettek és amire támaszkodtak, és zűrzavarban hagyja őket, ami gyorsan eloszlik, ahogy a tudatosság tovább bontakozik.


Sok dolog vár a színfalak mögött, ami hamarosan megnyilvánul és egyre többeknek segít felébredni abból az évezredekig tartó álomból, amit abban a hitben éltek át, hogy ők csak fizikai testek, emberi lények, akik csak egy életet élnek, és ki vannak téve mindennek és bárminek, ami "rossz". Soha ne felejtsétek el, hogy valamennyien Isteni Lények vagytok, egy mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Isten kifejeződései. Ezt már sokszor elmondtuk, de a jelen idők megkövetelik, hogy megismételjük.


Ne álljatok ellen semminek. Fénymunkásként nem az a feladatotok, hogy háromdimenziós megoldásokkal mentsétek meg a világot. A ti feladatotok és amiért fejlett egyénekként jöttetek, az, hogy a Fényt tartsátok azáltal, hogy ti vagytok a Fény. Mivel csak EGY Tudatosság létezik, a Fény, amit a tudatosságotokban tartotok, automatikusan segíti és felemeli azokat, akik közel vagy távol képesek ugyanahhoz az energiához igazodni.


Élvezzétek az élet hétköznapi dolgait. Szánjatok időt egy pohár borra, olvassatok egy jó könyvet, nevessetek a barátaitokkal, vagy sétáljatok a természetben és beszélgessetek a fákkal. Ezek a dolgok ugyanolyan spirituálisak, mint a templomban ülve hallgatni valaki más igazságról alkotott elképzeléseit, vagy könyörgő és esdeklő imákban részt venni. Az öröm energiája sokkal nagyobb rezonanciával bír, mint a "Nekem nincs. Adj, adj, adj, adj. Szegény én".


Legyetek tudatában a gondolataitoknak, miközben a napotokat élitek, és maradjatok lehorgonyozva az igazságban, amennyire csak tudtok. Az energiát mindig vonzza az az energia, amellyel összehangolódhat, mert az energia mindig az egységet és a teljességet keresi, függetlenül attól, hogy az az energia mennyire sűrű vagy könnyű.


A világ kollektív tudatosságában megtestesülő energiák vonzódnak az egyének tudatosságában lévő hasonló energiákhoz. Az a személy, aki túlzottan aggódik és fél az egészségtől és a betegségtől, automatikusan vonzza az egészséggel és a betegséggel kapcsolatos gondolatokat és hiedelmeket, gyakran megteremtve azokat saját maga számára. Az a személy, aki állandóan a pénzzel kapcsolatos kérdésekre gondol, aggódik és azoknak erőt ad, hasonlóképpen vonzza a hiányról és a korlátozásról, sőt a bőségről szóló elképzeléseket, hiedelmeket és tapasztalatokat. (harmadik dimenziós dualitás) Ugyanez igaz minden hiedelemre - kapcsolatokra, öregedésre stb. stb. stb.


Mindig emlékezzetek arra, hogy a három dimenzionális gondolatok, amelyek hozzátok és rajtatok keresztül áramlanak, sohasem személyesen a tiétek, függetlenül attól, hogy milyen intenzíven a magatokénak érzitek őket. Sokan közülük egyszerűen régi szokásokat képviselnek, mert az elmét életek során arra tanították, hogy bizonyos típusú gondolatokat gondoljon.


Az erő nem a nem kívánt gondolatok elutasításában rejlik, hanem inkább abban, hogy tudjátok, hogy az egyetlen valódi gondolat, ami személyesen a tiétek, azok Isten gondolatai - bőség, egészség, harmónia, béke, öröm, teljesség, szeretet stb. Beszéljetek az elmétekhez, megengedve neki, hogy partnerré váljon, nem pedig olyanná, aminek ellen kell állni. A gondolatoknak, amelyek közül néhány időnként megdöbbentő lehet számotokra, miközben a napotokat élitek, csak annyi valóságuk és hatalmuk van, amennyit ti adtok nekik.


Sokan megpróbálnak minden gondolatot kizárni meditáció közben, ami lehetetlen, és azt eredményezi, hogy a meditációs időt kizárólag azzal töltik, hogy megpróbálják kizárni a gondolatokat. Meditáljatok az elmével együttműködve, ami a tudatosság útja. Beszélgessetek vele, engedjétek meg neki, hogy megpihenjen és veletek együtt hallgasson, ne pedig ellenetek dolgozzon, miközben az Istennel való egységetek csendes tudatosságát várjátok.


Engedjétek meg a folyamatot, kedveseim, mindig tudjátok, hogy egy nagyobb kép bontakozik ki, mint amiről a látszat tanúskodik. Felsőbb énetek felelős az evolúciótokért, és tudja, hogy mire és mikor álltok készen, és nem engedi meg azokat a tapasztalatokat, amelyekre spirituálisan még nem vagytok felkészülve az evolúciós utatokon.


Bízzatok-- tudva, hogy a Föld nem egy anyagi világ, tele fájdalommal, problémákkal és gonosz emberekkel, hanem valójában egy spirituális univerzum, amelyet Isten fiai és lányai népesítenek be-- mindig is az volt és mindig is az lesz. Az evolúció az erre való ráébredés folyamata.


Mi vagyunk az Arkturian Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page