top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.07.17.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat.

Megfigyeltük, hogy sokan közületek elkedvetlenedtek és belefáradtak a változás jeleire és az új földi energiára való várakozásba. Az általatok remélt és várt változások nem történhetnek gyorsan, mert a Föld felemelkedése egy folyamat. Mivel több ezer év alatt a Föld uralkodó tudatossága az elkülönülés és a két hatalom tudatossága volt, a kollektíva továbbra is az erőszak, a hatalom, a betegség, a hiány és százféle más módon fejezi ki az Istentől és más életformáktól való elkülönülését, még úgy is, hogy fokozatosan egyre inkább megvilágosodik.


A szétválasztottsági hiedelmek továbbra is megmaradnak a kollektívában és hatással vannak mindenkire, aki a Föld harmadik dimenziós energiájába születik. Még a nagyon fejlettek is, akik azért vannak a Földön, hogy segítsék a Föld felemelkedési folyamatát, tapasztalják annak hatásait, hogy egy olyan világban élnek, ahol a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom energiája dominál.


Az egyre több Fény jelenléte az elkülönülés sok sűrű energiáját leplezi le, és ahogy ezek a felszínre kerülnek, a velük összhangban lévők gyakran érzik az engedély és a feljogosultság érzését, hogy ezekkel összhangban cselekedjenek. Így növekszik az erőszak a világban.


A most a Földre áradó magas rezonanciájú energiák, valamint a tudatosság felébredt állapotaiban hordozott energiák eredményeként az árnyékenergiák feloldódnak. Mivel azonban a Föld az idő és a tér bolygója, és mivel az anyagi testek nem tudták elviselni a magasan rezonáló energiák intenzív állapotait, a harmadik dimenziós energiákból való felemelkedésének egy folyamatnak kell lennie.


Ne feledjétek, egy Isteni Terv közepén vagytok, és az Isteni Terveket nem lehet emberi gondolkodással megingatni vagy megállítani, mert az Isteni Elme elképzeléseit az Isteni Törvény örökre a helyén tartja. Ha a betegség, a hiány, a korlátozás stb. valóban létezne az Isteni Tudatban, mint valóság, akkor soha nem lehetne meggyógyítani vagy megváltoztatni őket, mert az Isteni Törvény állandóan fenntartaná őket.


Ez a szenvedés ideje sokak számára, és ti, kedves fénymunkások, segítetek ezt enyhíteni tudatosságotok Fényén keresztül. Semmit sem kell "tennetek", mert az általatok tudatosságban tartott Fény automatikusan felemeli és felébreszti azokat, akik készek és képesek rá, hogy összehangolódjanak vele. Emberként megszoktátok, hogy minden problémát gondolkodással és külső tevékenységekkel oldjatok meg, ami gyakran szükséges. Azonban olyan szintekre fejlődtetek, ahol az első lépésetek az, hogy befelé menjetek a felismerésben, hogy a tudatosság az igazi és egyetlen erő, nem pedig az emberi gondolkodás.


A világ a látszatokat a jó és rossz, öreg és fiatal, férfi és nő, hiány és bőség, betegség és egészség szűrőin keresztül látja és ítéli meg - a dualitás hiedelmei, amelyek továbbra is jól megalapozottak a háromdimenziós hiedelemrendszerben. A spirituális mesterek az évszázadok során megpróbálták ezt illúzióként magyarázni, de a legtöbben úgy gondolták, hogy ez azt jelenti, hogy a földön minden illúzió, és ezért a fájdalom és szenvedés körülményei nem igazán számítanak, és figyelmen kívül hagyhatók. Ezek a mesterek azt próbálták elmondani, hogy a Föld, a népei és minden életforma nagyon is valóságos, spirituálisan valóságos, de az a mód, ahogyan látják őket és a róluk alkotott hiedelmek a hipnózis vagy illúzió állapotát jelentik.


A teremtő Isteni Tudatosság megnyilvánulásaként ti is teremtők vagytok. Ahogyan a Forrás-tudatosság továbbra is kifejezi Önmagát, az egyének hasonlóképpen fejezik ki tudatosságukat, amely az EGY tudatosság, egyéniesítve, de hamis hiedelmekkel kondicionálva. Ez nem ítélkezés, ez egyszerűen tény. A valóságban nincsenek áldozatok, csak azok, akik egyelőre nem tudják, hogy a tudatuk tartalmából teremtik a helyzetüket, mert nincs ki nem fejezett tudatosság.


Isten mindig is volt, van és örökké ki fogja fejezni önmagát, mint végtelen forma és változatosság. Ezek a formák spirituálisak, de az alacsonyabb rezonáló energiában anyaginak tűnnek. Példa: A fizikai szemek egy fát csak anyagilag, mint emberi fogyasztásra alkalmas fát képesek látni, de valójában a fa kifejeződése az Isteni Elmében egy magas rezonanciájú fény gyönyörű formája, amely kapcsolatban áll minden más fával és minden hasonló rezonanciájú fával. Igen, beszélhettek a fákkal, mert minden élet az EGY és egyetlen Élet.


Minden forma lényege egy Isteni eszme. Valamit nem lehet a semmiből létrehozni. Figyeljétek meg a fűszálakat, láttok-e hiányt? Az Isteni Tudatosság harmóniája és intelligenciája úgy nyilvánul meg, hogy a rózsák mindig rózsabokrokból, a narancsok pedig mindig narancsfákból származnak. Mi okozza a mag kinyílását, ha a megfelelő elembe kerül? Én melyik elemet választom, hogy benne éljek?


A harmónia , a teljesség, a bőség, az intelligencia, a szeretet stb. azért valóságok, mert ezek az egyetlen Valóság, a mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó, önmagát végtelenül kifejező Tudatosság tulajdonságai. A legtöbben egyelőre nem értik ezt, mert még mindig a dualitásba, az elkülönülésbe és a két hatalomba vetett hitbe gabalyodott tudatállapotokból teremtenek.


Sokaknak fájdalmas az anyagi helyzetük ebben az időben, míg másoknak nincs megfelelő lakhatásuk és élelmük. A bőség az Isteni Tudatosság tulajdonsága, és ezért állandóan létezik, mint Isteni Törvény. Emlékezzetek erre a hiány vagy korlátozás minden megjelenésekor. Példa: Ismerjétek fel, hogy a valóságban senki sem különül el és nem is lehet elszakítva a tökéletes otthonától, ami az Isteni Tudatosság, mindig is az volt és mindig is az lesz. Mindenki Isten individualizált kifejeződése, ezért a hiány és a korlátozás csak a kollektív és személyes tudatosságot uraló elkülönülési hiedelmek megnyilvánulása lehet.


Ti, a felébredettek azért vagytok a Földön, hogy felismerjétek a magasabb igazságot a világban mindenről, és ezáltal segítsetek egy új és magasabb kollektív tudatosság megteremtésében. Ha személyesen a hiány vagy korlátozás valamilyen formájával szembesültök, lépjetek hátra, és gondolkodjatok el azon az igazságon, amit a bőségről tudtok. Vigyétek az igazságot, nem pedig a problémát a meditációba, hogy mélyebb tudatosságot érjetek el a bőségről alkotott hiedelmeitekkel kapcsolatban, és felismerjétek, hogy Isten egyéniesített, és ezáltal teljes, önfenntartó és fenntartó. Isten nem tud semmit a hiányról és a korlátozásról. Ha a hiány az Isteni Tudatosság része lenne, az állandó valóság lenne.


Az egyének hiányhelyzeteket teremtenek a hiány és a korlátozás tudatossága által. A pénz energia, és mint ilyen, akkor és oda áramlik, amikor és ahol szükség van rá, és gyakran a legkevésbé várható. A kínálat a végtelen spirituális teljesség, amelyet a háromdimenziós energia anyagi és korlátozott formában értelmez. A bőség tudatosságának eléréséhez fel kell hagynotok azzal, hogy személyeket, munkát, örökséget, férjet/feleséget vagy bármit kerestek, ami kívül van rajtatok, és el kell kezdenetek ott keresni, ahol valójában létezik - belül. Igen, a jó valószínűleg egy vagy több ilyen külső forráson keresztül fog érkezni, de soha nem tőlük, mert az embereknek nincs bőség, amit adhatnának. A bőség egy isteni tulajdonság.


Annak elismerése, hogy végtelenül bőségesek vagytok, mert egyek vagytok a Forrással, nem azt jelenti, hogy hátradőlve nem csináltok semmit, miközben azt kiabáljátok másoknak, hogy Isten a minden. Inkább azt jelenti, hogy ha vagy amikor a hiány és a korlátozás tapasztalatai felmerülnek, akkor először is ismerd el a bőséggel kapcsolatos igazságot, majd engedd, hogy az intuíciód ( nem pedig egy jó szándékú barát, családtag, szakértő vagy a kormány) vezesse a lépéseidet, amelyek hétköznapinak és háromdimenziósnak tűnhetnek.


Amíg egy igazság nem válik a tudatosság elért állapotává, addig nem tud teljesen megnyilvánulni kifelé. Nem spirituális kudarc, ha szükség esetén igénybe vesszük a rendelkezésre álló segítséget, mert a segítség a tudatosság minden szintjén felajánlható. Csak ne feledjétek, hogy ez egy ugródeszka, és nem egy állandó tartózkodási hely. Legyetek éberek a következő mentális csapdákkal szemben; "Nekem nincs. Szegény én. Mindig kudarcot vallok. Soha semmi nem működik nálam. Nem fog működni. stb. stb.", amelyek csak arra szolgálnak, hogy ebben az energiában tartsanak benneteket. Ne feledjétek, hogy a tudatosság a forma szubsztanciája.


Spirituális utazásotok egy bizonyos pontjáig a háromdimenziós hiedelmekkel kondicionált emberi elme következetesen figyelmeztetésekkel fog előállni, hogy az, amire esetleg vezetve vagytok, miért fog vagy tud csak kudarcot vallani. Az emberi elme próbál védeni és segíteni, de információit a kollektív és a múltbeli tapasztalatokból meríti. Mindenki evolúciójában eljön az idő, amikor alkalmanként azt kell mondania az emberi gondolkodó elmének, hogy menjen a sarokba ülni, amíg ő megteszi, amit meg kell tennie.


A hiány és a korlátozás megtapasztalása ijesztő. Ne álljatok ellen neki, hanem inkább engedjétek, hogy át- és kiáramoljanak, abban a felismerésben, hogy csak annyi hatalmuk van, amennyit ti adtok nekik.


Komolyan fontoljátok meg a lehetőségeket, amelyek akkor is kínálkozhatnak számotokra, ha nem olyanok, mint amilyennek elképzeltétek, reméltétek. Azok a helyzetek, amelyek látszólag csak úgy megjelennek a tapasztalataitokban, gyakran átjárók, amelyek valami új és jobb felé vezetnek. Mindig bízzatok az intuíciótokban. Ha továbbra is ragaszkodtok a kinőtt háromdimenziós elképzelésekhez bármiről, csak azért, mert azok ismerősek, vagy összhangban vannak a család és a barátok hiedelmeivel, az csak arra szolgál, hogy ebben az energiában tartsátok magatokat.


Az első cselekedetetek mindig és minden helyzetben az legyen, hogy elismeritek a spirituális valóságot, amely minden megjelenés mögött áll.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page