top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.02.27.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Tudjátok, hogy ezek az üzenetek szeretettel és azzal a szándékkal érkeznek hozzátok, hogy bátorítást, információt és igazságot hozzanak nektek, a bátraknak, akik úgy döntöttetek, hogy ebben az időben a Földön vagytok, hogy fényetek és tudatosságotok jelenlétével segítsétek az emberiség spirituális fejlődését.


Tiszteljük mindannyiótokat, és teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy frusztráltak vagytok a változások látszólagos lassúsága és a világban folyamatosan bekövetkező zavaró helyzetek miatt. Azonban tudjátok, hogy mindez világos volt számotokra, mielőtt úgy döntöttetek, hogy megtestesültök, és mégis lelkesen akartatok részesei lenni a Föld felemelkedési folyamatának. Tudtátok, hogy szükség lesz a fényetekre és a tudatosságotokra, és hogy a magasabb bejövő energiák tökéletes alkalmat teremtenek arra, hogy megtisztítsátok magatok számára a megmaradt régi energiákat.


Tudnotok kell, hogy minden a terv szerint halad, annak ellenére, hogy a látszat alapján ítélve nem úgy tűnhet. Ez egy folyamat, és nem történhet meg egyik napról a másikra. Jelenleg nagyon sok régi energia tisztul ki magából a Földből az egész világon, különösen azokon a területeken, amelyek már nagyon régóta lakottak. A háború, az uralkodás, a harc, a szegénység és mindenféle erőszak évszázadaiból származó energiák most a felszínre törnek azokon a területeken, amelyeknek kétségbeesetten szükségük van a megtisztulásra.


A diktátorok és mások, akik hatalmi pozícióban vannak, kezdik érezni, hogy a "hatalom", amit mindig is élveztek, gyengül, és fenyegetve érzik magukat, anélkül, hogy tudnák, miért. A félelem arra készteti néhányukat, hogy olyan módon csapjanak le, ami a tudatállapotukat képviseli. Azonban ezek a régi módszerek gyorsan elavulnak, mert az energiák, amelyek fenntartották és fenntartják őket (hit), kezdenek feloldódni, és ez folytatódni fog, ahogy egyre több fény hatol be a kollektív tudatosságba.


Ez sokak számára a gyász ideje. Egy olyan időszak, amelyben a többség, mind a felébredettek, mind a fel nem ébredettek, egy azonosítatlan szomorúság érzését tapasztalják. Ahogy az ismerős kezd elhalványulni, ez félelmet okoz az ismeretlentől azokban, akik nem tudják, hogy új és jobb módozatok jönnek, és ezért továbbra is hisznek abban, hogy annak ellenére, hogy a régi módozatok némelyike mennyire zavaró és fájdalmas volt, azok voltak és most is azok a helyes módozatok. Sokan közületek egyszerűen csak érzitek ezt az energiát, ez nem a tiétek.


Egyre inkább azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre inkább arra lesztek hivatottak, hogy segítsetek azoknak, akik kérdésekkel és aggodalmakkal fordulnak hozzátok. Felismerik stabilitásotokat a külsőségekkel szemben, és ezt akarják maguknak is. Tanítói lesztek, és sokan közületek már most is tanítói vagytok azoknak, akik készen állnak az igazságra és keresik azt. Azonban a külső munkánál is fontosabb a belső munka, a képességetek, hogy folyamatosan és csendesen Legyetek az a FÉNY, aki vagytok, mert a belső nélkül nincs külső.


Spirituálisan készen álltok arra, hogy ellenálljatok a kísértésnek, hogy gyorsan beleugorjatok a gyógyításba, a változtatásba vagy a külsőségek rendbetételébe. Azok az idők véget értek, amint megértettétek és elfogadtátok, hogy az egyetlen valóság az egyetlen mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Isten/ Forrás/ Teremtő/Tudatosság - pont. Ha ezt egyszer megértettétek és elfogadtátok, akkor mit lehet még kijavítani, hacsak nem folytatódik a két hatalomba vetett hit?


Amikor olyan tudatosságból éled az életed, amelyet már nem zsúfolnak össze a kettősség és az elkülönülés hiedelmei, megvilágosodott tudatosságod energiája automatikusan áramlik, bárhol is vagy, mert ez vagy te. Engedjétek, hogy Fényetek a Földre, az emberekre és az országokra, valamint minden helyzetre áramoljon anélkül, hogy szándékotokhoz kötnétek, hogy szerintetek hogyan kellene lennie. Amikor elismeritek a bennük és általuk már jelen lévő Fényt és tökéletességet, akkor egy magasabb szintről, az Egység szintjéről dolgoztok.


Egyedül Isten a valóság, és a jó és a rossz formái, amelyeknek tanúi vagytok, hamis elmefordításai annak a szellemi valóságnak, amely mindennek az alapja. A semmiből nem lehet valamit csinálni. Az elme a tudatosság személyes és kollektív állapotaiból merít és azokat mutatja be (a tudatosság az anyagforma), amelyeket a harmadik dimenzióban általában a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom hiedelmei kondicionálnak.


Ezért mondták a nagyon fejlettek az idők során, hogy a világ egy illúzió. A világ nem illúzió, hanem Isten valós, tökéletes és spirituális kifejeződése. Inkább az emberiség hipnózisa és a világról alkotott hamis hiedelmei jelentik az illúziót.


Azt mondhatjátok, hogy ez lehetetlen és nagyon kivitelezhetetlen a hétköznapi világban, ahol rendszeresen történnek erőszakos és viszálykodó események, de ti, akik ébren vagytok, ezért választottátok, hogy ebben az időben a Földön legyetek. Azért jöttetek, hogy a kollektív tudatosságot igazsággal vessétek el, ahogyan Jézus is elvetette a kollektívot réges-régen. Egyre több igazság lesz a kollektívben, ami lehetővé teszi a magasabb és jobb módokat keresők számára, hogy hozzáférjenek az igazsághoz. Ez az egyetlen módja annak, hogy az alvó világ felemelkedhessen jelenlegi sűrűségéből, és bekerülhessen Isten teremtésének Univerzumának valóságába.


Nem azt mondjuk, hogy rendben van, hogy sötét sikátorokban, megkérdőjelezhető területeken sétáljatok. Nem azt mondjuk, hogy ne zárjátok be az ajtótokat. A lelki élet megélése a "borotvaélen" való járás gyakorlása. Engedd, hogy az intuíciód vezessen téged a napod során. Tegyetek bármilyen emberi lépést, ami szükséges és praktikus, de tegyétek ezt az igazság tudatában, nem pedig félelemmel.


A belülről való élet nehéznek, ha nem lehetetlennek tűnhet, ahogy a személyes és globális konfliktusokat figyelitek, de ezért választották ki csak a spirituálisan erős és kellően fejlett lényeket arra a feladatra, hogy Fényt hozzanak egy felemelkedő bolygóra. Engedjétek, hogy a látszat az legyen, ami, anélkül, hogy elmerülnétek benne (igazodva hozzá). A ti munkátok nem ugyanaz, mint azoké, akik a háromdimenziós hitrendszeren keresztül dolgoznak a dolgok jobbá tételén. Fénymunkásként az a feladatotok, hogy Fény legyetek azáltal, hogy felismeritek, hogy egyedül Isten a hatalom, nem egy uralkodó hatalom, hanem egyszerűen az egyetlen hatalom. Engedjétek, hogy a szavak; "Én és az Atya egyek vagyunk." tudatállapototok, identitásotok legyen. Ez a miszticizmus.


Több száz élet során mindenki tudata fokozatosan fejlődik. Először az ateizmus, majd valamilyen szervezett csoport vagy hitrendszer, majd a metafizika, és végül a miszticizmus vagy az Egység tudatossága. Sokan haboznak a metafizikán túllépni, mert új, más és izgalmas eszközöket kínál, amelyek látszólag működnek. Azonban a metafizika, amely egy rossz kép jóra változtatásának új módszereire épül, valamint arra, hogy képes valakit közelebb vinni Istenhez, gyakran egyszerűen csak a dualitásba és az elkülönülésbe vetett hitet állandósítja.


Minden ember tanul és spirituálisan növekszik minden egyes szakaszon keresztül, ezért fontos, hogy egyszerűen megengedjük másoknak, hogy ott legyenek, ahol a hitrendszerükben vannak. Amikor készen állnak a következő szakaszra, a Felsőbb Énjük el fogja vezetni őket oda, és te is részese lehetsz ennek. A hírverés nagyon is egó alapú tevékenység.


A miszticizmus az Egység elért tudatossága, amelyet automatikusan megélünk, még akkor is, ha hétköznapi emberi lépéseket kell tenni. A világ általában nem ismeri fel a modern kori misztikusokat, mert élnek, dolgoznak, családjuk van, és úgy tűnik, hogy olyanok, mint bárki más. Általában a világ továbbra is úgy gondol a misztikusokra, ahogyan a szent kártyákon, művészeti alkotásokon, szobrokon stb. ábrázolták őket - csukott szemmel, összekulcsolt kézzel, és fényes fénnyel a fejük körül.


Ti, akik ébren vagytok, a világban éltek, de nem a világból, ti vagytok a mai misztikusok. A misztikus élet a leválást jelenti sok mindentől, ami a háromdimenziós gondolkodást lefoglalja, és ezért az ezt élőket gyakran érzéketlennek és ridegnek tartják azok, akik teljes mértékben a háromdimenziós hitrendszerben élnek. Modern kori misztikusnak lenni soha nem akadályozza meg, hogy szeretetteljesek és melegszívűek legyetek, hanem inkább megtestesíti ezeknek a dolgoknak a lényegét. A miszticizmus az, amire a spirituális keresés, kérdezés, tanulmányozás és gyakorlás sok-sok élete során készültetek.


Ahogy mélyen belemész Isteni Önvalóságod tudatos tudatosságába, a problémák megoldásának és általában az élet megélésének számos korábbi módja továbbra meg fog jelenni a tudatosságod előtt, mert már megszoktad és ismered őket. Azonban gyorsan felfedezheted, hogy azok a módszerek (cselekedetek, szavak, ötletek stb.), amelyek a múltban jól működtek számodra, már nem működnek úgy, mint régen. Ez azért van, mert fejlődtetek, és már nem vagytok velük összhangban.


Soha ne álljatok ellen semminek, mert az ellenállás csak azt teszi "valamivé", aminek ellenálltok, hatalmat és valóságot adva neki. Inkább egyszerűen értékelj minden helyzetet a magasabb tudatosságod fényében - állj meg, menj befelé, és emlékeztesd magad, hogy semmi más nem hatalom, csak Isten, és hogy Isten úgy kormányozza Önmagát, mint te. AZTÁN tedd meg azokat a lépéseket, amelyekre intuitív módon vezetve vagy, amelyek mások számára nagyon háromdimenziósnak tűnhetnek.


A misztikus tudatossággá válás egy hatalmas lépés, ami még sok évet, vagy akár életet is igénybe fog venni néhányaknak, de ti, akik olvassátok és megértitek ezeket az üzeneteket, készen álltok. Egy bizonyos ponton minden lélek végre felismeri, hogy az összes "dolog", ami arra szolgál, hogy közelebb vigyenek Istenhez, csak "dolog", ami abban a hitben tart benneteket, hogy elkülönültök Istentől és Isten minden megnyilvánulásától.


Semmi - semmilyen rituálé, gyakorlat, ima, tanfolyam, kristály, olaj, mantra, csoport, guru vagy tanító nem adhatja meg nektek azt, ami már megvan bennetek, vagy nem tehet benneteket azzá, ami már vagytok. A spirituális eszközök segíthetnek, mert saját energiát hordoznak, sokuk magas rezonanciájú. Amikor bizonyos kristályok, olajok stb. energiájával összehangolódtok, átmenetileg felemelkedhettek az ő szintjükre, de ez mindig átmeneti lesz, mert a saját tudatállapototok irányít benneteket.


Használjátok ezeket a dolgokat, szeressétek őket, de soha ne felejtsétek el, hogy a spirituális eszközök arra hivatottak, hogy segítsenek, soha nem arra, hogy valakinek az Istenévé váljanak. Ha továbbra is függtök a spirituális eszközöktől vagy valamilyen személytől abban a hitben, hogy szükségetek van rájuk, az a bálványimádás egy formája, amely meggátolja a további evolúciós fejlődést.


Itt az idő, és ti készen álltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page