top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.02.13.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Még ha úgy tűnik is, hogy semmi sem javul a külső színtéren, tudjátok, hogy napról napra egyre többen ébrednek fel, és kezdik megkérdőjelezni a hiedelmeiket és a rendszereket, amelyek ezeket a helyükön tartják. A változások, amelyekben a világ továbbra is reménykedik és imádkozik, csakis a földi emberek tudatosságán keresztül nyilvánulhatnak meg, nem pedig valamilyen távoli, háromdimenziós istenképzetből. Az Isteni Forrás-tudatosság nem testesít meg magában kettősséget vagy elkülönülést, csak önmagát és annak kifejeződéseit ismeri, mert ez minden, ami létezik.


Ahogy egyre többen kezdik felismerni az elkülönülés hibáját, a földi kollektív tudatosság tartalmában egyre megvilágosodottabbá válik, ami lehetővé teszi a magasabb rezonanciájú és fejlettebb eszmékhez való hozzáférést és cselekvést. Így fog bekövetkezni a változás, és ez az a munka, amit ti és mindazok, akik ébren vannak, végeznek.


A szabadság minden egyén születési joga, és nem olyasmi, amiért harcolni, imádkozni vagy bármi egyebet kell. A szabadság szabad, és mindig is az volt. A közkeletű mondás, miszerint a szabadság nem szabad, hamis. Azonban, mint a többségben szunnyadó sok isteni tulajdonság, az igazi szabadság csak olyan tudatosságból nyilvánulhat meg, amely felismeri, hogy a Forrással való egység lehetetlenné teszi, hogy ne legyünk szabadok.


Ahogy a személyes evolúciós utatok egyre mélyebbre vezet benneteket valódi énetek megértésében, felfedezitek, ahogyan már sokan fel is fedezték, hogy egyre inkább tudatába kerültök és megszabadultok sok olyan dologtól, ami eddig valamilyen fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális rabságban tartott benneteket anélkül, hogy ennek egyáltalán tudatában lettetek volna.


Megköthetik-e Istent az emberek által alkotott szabályok és hiedelmek? Lehet-e Istent valaha is rabságban tartani? Isten alá van-e vetve az emberi elmék szeszélyeinek és vágyainak, szabályainak és előírásainak? A szabadság hiánya továbbra is nagyon nyilvánvaló az egész világon, mert a többség még nem jutott el a szabadság tudatáig, és azt hiszi, hogy ők csak tehetetlen emberi lények.


A földi emberek mindaddig tanúi lesznek a szabadság hiányának a Földön, amíg csak egyvalaki is marad, aki hisz az elkülönülésben és a dualitásban. Ez azért van így, mert csak egy tudatosság létezik, amely a sokaságként individualizálódik. Ez az egy hamis hit aztán valamilyen módon meg fog nyilvánulni, mert nincs megnyilvánulatlan tudatosság. De ne feledjétek, a ti tudatosságotok a törvény számotokra és nem a kollektív, bár tudatában lesztek és továbbra is megtapasztaljátok a kollektív egy részét, amíg a földön éltek.


Minden embernek megvan a választása, hogy mit fogad el, vagy mit utasít el. Az energia mindig a hasonló energiával való összehangolódásra törekszik, és a tudatosságotok állapota azokat a gondolatokat, eszméket és hiedelmeket fogja vonzani a kollektívből, amelyek összhangban vannak az energiátokkal. Az elmédbe lebegő gondolatok azonban személytelenek, kivéve, ha magadénak vallod őket, és ekkor a tiéddé válnak, mert tudatosságod részévé tetted őket. Példa: - Az a személy, aki folyamatosan a betegségek és az egészsége miatt aggódik, automatikusan magához vonzza a betegséggel és az egészséggel kapcsolatos gondolatokat és tapasztalatokat a kollektívből.


Ahogy egy személy spirituálisan fejlődik és energiája finomodik, úgy válik érzékenyebbé a körülötte lévő frekvenciákra. Sok nagyon fejlett fiatal, aki kifejezetten azért inkarnálódott, hogy Fényt adjon a Föld felemelkedési folyamatához, most nehéz időszakon megy keresztül, mert energetikai érzékenységük miatt érzik a negatív és alacsony rezonanciájú energiákat (düh, depresszió, frusztráció, alacsony önértékelés stb.), amelyek jelenleg annyira nyilvánvalóak a Földön. Mivel nem emlékeznek arra, hogy kik ők, vagy miért jöttek, ezért azt hiszik, hogy ezek az érzések, érzelmek stb. személyesen az övék, nem pedig külsődlegesek. Ha van egy ilyen szenvedő fiatalod, magyarázd el neki, hogy mi történik, hogy az érzékenységük lehetővé teszi, hogy olyan kollektív energiákat érezzenek, amelyek nem az övék.


Sokan kezdenek aktívan tiltakozni a személyes szabadság érdekében. Mivel oly sokan integrálták a magasabb frekvenciákat, amelyek egy ideje már a Földre áradnak, egyre többen lesznek tudatában annak, hogy a földi szabadságot hogyan manipulálták. Azok, akik még nem értik meg, hogy a szabadság már teljesen jelen van bennük az Istennel való egységük révén, olyan cselekedetek és külső tevékenységek révén fogják keresni azt, amelyek igazodnak jelenlegi tudatállapotukhoz. Egyre több ilyet fogtok látni.


Az evolúciós változásra mutató megnyílás és ébredés zajlik, ami sokakat arra késztet, hogy most megkérdőjelezzék a személyes szabadságot, akik korábban soha nem kérdőjelezték meg azt. Azonban ti, akik ezeket az üzeneteket olvassátok, már tudjátok, hogy kik vagytok, és hogy a Forrás tulajdonságai, beleértve a szabadságot is, teljes mértékben jelen vannak bennetek, így a legtöbbetek számára (lesznek kivételek) a szabadság tudatosságának a világba való elhozásának munkája inkább a belső szinteken fog zajlani, mint a külsőn.


A Fény növekedése a Földön sokakat késztet arra, hogy felébredjenek és elkezdjenek kísérleteket tenni arra, hogy visszaszerezzék a személyes szabadságukat, amit tudatlanságukban megengedtek másoknak, hogy elvegyék az életükben - szabadságot arra, hogy önmaguk lehessenek a kapcsolatokban, a munkában, a családban és a vallási hovatartozásban. A tartós szabadság csak a tudatosságon keresztül nyilvánulhat meg, mert a tudatosság a forma szubsztanciája, ami miatt a harmadik dimenziós eszközök gyakran hatástalanok.


Az igazi szabadság jelenleg azért küzd, hogy megszülessen, és ezt minden ember érzi. Nem az elkülönülés eszméin alapuló háromdimenziós koncepciók fogják kiemelni a világot a pénzügyi, házastársi, munkahelyi vagy vallási kötöttségekből, hanem az emberiségnek a már meglévő teljességének felismerése. A világban azonban továbbra is vannak olyanok, akik a médiát és a kommunikáció más formáit is arra használják, hogy megakadályozzák a többséget a veleszületett szabadság felismerésében, mert amint egy személy vagy egy csoport felismeri a valódi szabadságot, többé nem irányítható.


Tudjátok és ténylegesen fogadjátok el, hogy már szabadok vagytok, kedveseim, mivel a szabadság egy Isteni születési jog, amely mindenki számára elérhető. Ennek tudatosítása a tudással kezdődik, annak megértésével, hogy a Forrással való egységetek révén már szabadok vagytok. Ezt követve gyakoroljátok (hozzátok elmétekbe) ezt az igazságot minden helyzetben, ami személyesen vagy globálisan felmerül.


Ismerd el, hogy a szabadság isteni törvény, még akkor is, ha a világ általában véve jelenleg nem tapasztalja meg teljes mértékben. Fokozatosan a szabadság érzése elkezd növekedni benned, annak ellenére, ami a külső színtéren történik. Ez a hatalom új érzéseit hozza magával, amelyek kezdik feloldani az áldozattá válás régi érzéseit, lehetővé téve számotokra, hogy könnyedén kimondjátok: "Köszönöm a véleményedet, de én ezt fogom tenni".


A személyes szabadság tudatosságának elérése gyakran haragot és ellenállást vált ki azokból, akik nem akarják a változást, és bizonyos esetekben azt várják, hogy az ember továbbra is azt tegye, amit mondanak neki, mint korábban. Az ellenállás a családtól, vallási vagy társadalmi csoportoktól, férjtől/feleségtől, barátoktól stb. fog érkezni, de amíg a személyes szabadságra vonatkozó döntések a Szeretet áramlásán, nem pedig a harag, a neheztelés, a bosszú stb. áramlásán alapulnak, addig a veleszületett szabadság növekedni és virágozni kezd.



Mindig a szeretet helyéről szóljatok, cselekedjetek és intézkedjetek, még azokkal szemben is, akik esetleg dühösek, követelőzőek vagy neheztelnek az általatok magatok számára végrehajtott változásokra. Ez soha nem azt jelenti, hogy megadod magad a másik nem kívánt vágyainak és döntéseinek veled kapcsolatban, hanem inkább azt, hogy határozottan és a másik személy számára érthető módon, a másik személy isteni természetének tudatosságából kiindulva mondod ki az igazságodat. Lesznek olyan helyzetek, amikor egyszerűen csak "játszanod kell a játékot" egy kicsit, és ebben nincs semmi rossz, mert az a fontos, ami a tudatosságodban történik. Mindig bízz az intuíciódban, hogy az vezessen téged.


Amint az egyén úgy dönt, hogy megnyitja magát a spirituális igazság keresése felé, új irányokba vezetik, amelyek közül néhány nem mindig kellemes. Tudjátok, hogy a nehéz tapasztalatok minden szinten megnyilvánulnak minden ember számára, amint a spirituális fejlődésre vonatkozó választás megtörtént. Ezek a tapasztalatok nem véletlenek, vagy a spirituális visszafejlődés jelei, hanem az egyén Felsőbb Énje (a Valódi Én) által jönnek, aki tudja, hogy az illető milyen leckékre van felkészülve, melyekre van szüksége, és készen áll a tanulásra.


Az egyének gyakran választják azt, hogy olyan helyzetekbe inkarnálódnak, amelyek újra aktiválnak egy régi energiát, amelyet talán aktívan hordoztak és szenvedtek életeken keresztül, de most spirituálisan felkészültek a tisztulásra. Például egy olyan személynek, aki életről-életre hordozta és szenvedett a szexuális bántalmazástól, ha spirituálisan készen áll, megengedik, hogy egy aktív szexuális bántalmazás helyzetébe inkarnálódjon, hogy személyesen aktiválja ezeket a mélyen eltemetett energiákat, túllépjen rajtuk, megtisztítsa őket, és a tudatosság olyan állapotába fejlődjön, amely többé nem engedi, hordozza, fogadja el, vagy soha többé nem képes megtapasztalni a szexuális bántalmazást. Ezek a kedvesek aztán gyakran válnak tanácsadókká, akik segítenek másoknak ugyanezt megtenni.


Az emberi elme csak a látszat alapján tud ítélkezni, de ne feledjétek, semmi sem az, aminek látszik, mert a harmadik dimenzióban minden a spirituális valóság anyagi értelmezése. A spirituális valóság áll minden látszat mögött, különben nem lenne külső megnyilvánulás.


Bízzatok a folyamatban, és engedjétek meg magatoknak, hogy elengedjétek a háromdimenziós "kellene" és "nem kellene" dolgokat, amelyeket még mindig a tudatosságotokban tartotok. Legyetek azok, akik vagytok


Az Isteni Valóság szabadságában, mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page